Short-cuts til mine sider:

16. sep. 2011

Gaver!!

Ej - faktisk er det byttehandler, men jeg synes altid at jeg er den heldigste (hvis du forstå) i de byttehandler jeg laver, for de ting jeg får er SÅÅÅÅÅ fede!

Se bare hvad posten kom med forleden:

Den fineste lille æske med blomst på ... FYLDT til randen med lækre, lækre Mejse-kreationer!! WOW, siger jeg bare!!


Pangfarvet armbånd  ... uhmmmm, hvor er det bare lige til at spise!! (red.: men jeg ved godt at det er perler, og ikke slik, så du behøver ikke at bekymre dig om mit fordøjelsessystem!!)

Nøøøj, hvor er det bare en toplækker lille retro-ugle-spillebriks-broche!! Me LIKE!!

For slet ikke at snakke om den superfede heste-broche!! Misundelse er tilladt! ;-)

Og den skønneste fiske-broche!! Altså - jeg bliver aldrig træt af puslespils-brik-brocher!! De er da nok bare det fedeste!

... Måske lige med undtagelse af min nye favorit-broche!! EJ, men altså, Mejse - den er jo som skabt til mig!! Jeg er SÅ vild med den!! (og som I kan se er den allerede 'flyttet ind'd på mig!!)

SKØNNE, dejlige Mejse!! Jeg er SÅ glad for de smukke ting - de har langt oversteget forventningerne og jeg er superglad for hver og én af dine unikke kreationer!! 1000 tak!! :-)


Og som om det ikke var nok, så kom der en anden lækkerhed med posten! Nemlig denne überfede Gammelsmølfe-pude som Britta har syet til mig! Er den ikke fantastisk!??


Også 1000 tak til dig, søde Britta! Jeg er altså helt vild med dine puder, og du er en ørn til at finde glade stoffer og fede designs!! Gammelsmølf glæder både mig og ungerne og er også flyttet ind i stuen, hvor han overøses med kram og opmærksomhed fra de små!! ;-)

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne ting.. der går lidt juleaften i den når man går og venter på posten :0) Lækre brocher.. de er superskønne. Rigtig god weekend.

  Kh Nanna

  www.troldemutter.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Smølfepuden er da FANTASTISK :D

  SvarSlet
 3. Hej Jane, Dejligt at du blev glad :) Faktisk så er blyantsbrochen en ældre kreation som har været min egen favorit i flere år, men da du skrev at du ønskede dig flere brocher, vidste jeg bare at den skulle bo hos dig :) Kram til dig

  SvarSlet
 4. Susanne (fra mødregruppen)21. september 2011 kl. 09.31

  Hej Jane, Fantastisk blog du har dig, hvor er du bare kreativ. Jeg elsker ALLE dine finurligheder, men specielt dine illustrationer er jeg helt pjattet med. Fiskene og uglerne er bare for skønne : ) Glæder mig til at følge din blog, og du siger bare til hvis du skal have hjælp til Illustrator på et tidspunkt : )
  Kæmpe knus herfra : )

  SvarSlet
 5. TUSIND tak, skønne Susanne! Jeg vil stadig rigtig gerne lære at bruge Illustrator, men er blevet enig med mig selv om at det må vente til foråret, hvor jeg har overstået julemarked og juletravlhed i det hele taget!
  Håber at du/I trives og glæder mig vildt til 'fødselsdagen' til november! :-D
  Kram i massevis fra jane

  SvarSlet
 6. ... og @Mejse - Du kan TRO jeg er glad for dem! Så unikke og smukke! WOW! :-D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails