Short-cuts til mine sider:

16. okt. 2011

Jule-Give Away!

Som du jo nok har bemærket, så er jeg begyndt at glæde mig rigtig meget til jul og til julemarkedet i Horsens d. 18-20- november! Jeg er jo også kommet godt igang med jule-produkterne, og tænkte at jeg vil benytte lejligheden til at skyde "Brilletings Juleting- og sager"- Give Away igang!

Jeg kan endnu ikke - i detaljer - fortælle om præmien, for det kommer helt og aldeles an på hvad jeg ender med at få lavet inden julemarkedet, men kan afsløre at 1. præmien kommer til at bestå af lidt af al det julepynt jeg laver, så der burde være lidt for både store og små.

Der kommer også et par sidegevinster, men mere om det senere!

(Jeg offentliggør indholdet i gevinsterne senest i ugen op til julemarkedet, da jeg da burde have et overblik over hvad det ender med!!)For at deltage skal du bare skrive en lille glad julehilsen til mig ved dette indlæg, og du er som altid hjertelig velkommen til at sprede det glade julebudskab om Give Away'en på din blog eller på Facebook (eller begge steder!) - det giver dog ikke ekstra lodder!

Jeg trækker en vinder d. 30/11, som er Davids fødselsdag, og lige inden julemåneden for alvor går igang, så vinderne kan nå at få glæde af præmien!


92 kommentarer:

 1. Det lyder spændende. Jul plejer jeg ikke at se så meget frem til, i hvert fald ikke før efter min fødselsdag (9. nov), hvor jeg i år bliver 30 puha. Men i år er der mere at se frem til, omend ikke selve juleaften, men december. Min kæreste og jeg tager på dykkerferie til Thailand - glæder mig bare til noget "sommerferie", både solen men også bare noget ferie, som vi måtte undvære i sommeren, da Anders skulle være færdig med phd'en. Vi kommer dog tilbage til jul, så der må der gerne være julestemning på højt niveau, da vi jo kun har få dage til at vende sommer og strand til kulde og måske sne og julepynt. Så din give away ville nok kunne pynte det hele i en fart. Så hermed et ønske om et godt julemarked, en god december og god juleaften.

  SvarSlet
 2. jeg glæder mig til jul , men jeg gælder mig også til din er overstået for vi bliver 14 mennesker juleaften og det er kun den nærmeste familie :)
  så en lille jule hilsen til dig :)
  håber ikke du har glemt mig jeg vandt din forrige give away !

  håber jeg kan være heldig igen hvem ved :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 3. En julehilsen skal du da have
  for mig er julen jo traditioner
  julekort skal jeg skrive og lave
  ligesom juledekorationer

  Jeg skal da pynte, bage og smage
  lave skønt konfekt og synge sange
  hygge på dejlige adventsdage
  pakke gaver ind, selv åbne mange

  Julen er jo en særlig dejlig tid
  vi hygger os i familiens skød
  vi skal smage al maden bid for bid
  og julemanden er helt særlig blød

  Jeg skal fejre min runde fødselsdag
  tænk engang jeg runder de 30 år
  mon det fejres med gaver og flag
  uanset hvad så er det snart nytår.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til Jul i år! Det bliver første gang i mange år. Min søn skal for første gang selv pakke julegaver op :-) Det bliver spændende. Så må jeg hellere lade være at skrive alt for mange "kedelige" ting på hans ønskeseddel.

  SvarSlet
 5. jeg er så spændt på julen i år, da jeg er i gang med lappetæpper til 3 små børnebørn, håber at du også får en rigtig god jul:)

  SvarSlet
 6. Uhh jeg er med!
  Jeg glæder mig også til jul! Jeg har altid godt kunne li' julen men efter jeg er blevet mor betyder det bare noget andet og mere end før... Jeg GLÆDER mig til at kunne holde jul med skønne datter igen og i år "fatter" hun nok lidt mere, så lidt ekstra jule-lækkerier fra dig vil bare gøre julen lige en tand bedre. ;-)
  Glædelig jul. ;-)

  SvarSlet
 7. Det er lidt svært at piske en julestemning op på en solrig søndag i oktober, men før vi får set os om, er det jo over os, det der jul :) Hilsen Conny

  SvarSlet
 8. Den give away vil jeg gerne deltage i.
  jeg fandt en julevits frem fra "gemmeren"

  En far spurgte sin datter, hvad hun ønskede sig i julegave. – En lillebror, svarede pigen. Til alt held skete der det, at moderen netop juleaften kom hjem fra hospitalet, hvor hun havde født en lille dreng, så alle var glade. Året efter spurgte faderen igen pigen, hvad hun ønskede sig i julegave, og hun svarede: – Tja, hvis det ikke er alt for besværligt og hårdt for mor, så vil jeg gerne have en pony!

  SvarSlet
 9. Det er slet ikke for tidligt at begynde at jule... jeg elsker julen og glæder mig til at se din stand til julemarkedet.
  Kh Stine

  SvarSlet
 10. Sikke dog en dejlig julegive away.
  Og er jo spændende, da vi jo ikke ved, hvad præmien er endnu. Så kan man kun gå og glæde sig(:
  Så det er jo rigtig jule-agtigt(:

  Jeg har linket ude i siden på min blog.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Jeg er slet ikke rigtigt begyndt at tænke på jul endnu, men derfor glæder jeg mig nu alligevel til at se, hvad din jule give away gemmer på. Er helt sikker på, at det er noget godt!!

  SvarSlet
 12. Det er rigtig dejligt at se at jeg ikke er den eneste, som allerede ser frem til jul! Synes det er den mest vidunderlige tid på året, hvor hele familien hygger sammen og hele huset får den specielle duft af jul - småkager, appelsiner og gran, mmm. :)
  Så rigtig glædelig jul herfra allerede :D

  SvarSlet
 13. Jul, jul, JUL! Ihh, hvor jeg glæder mig til jul! :o) Og det ville da være skønt at sparke december måned i gang ved at vinde din dejlige jule give away :o) Glædelig for-jul til jer alle - håber jeres jul bliver skøn og frydefuld :o)

  SvarSlet
 14. Bliver helt i dejligt julehumør nu. :-) Jeg er lige flyttet hjemmefra, og har derfor ikke noget julepynt - endnu. Bliver sjovt at jule i sit helt eget lille hjem.
  Rigtig god julestemning til dig også:-)
  vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Kære Jane
  Til trods for at der er alt for længe til jul, til at jeg er kommet i julestemning, får du her en lille julehilsen. Jeg håber du får en rigtig god jul med et godt julesalg og masser af julegodter. At du får pebernødder i julesokken og marcipan af grisen. At julegaven er den du har ønsket dig, og at resten af familien og du får tid til at julehygge.
  Prinsessen

  SvarSlet
 16. Jeg bliver jo helt i julehumør af dine små nisser:-) De er bare så fine. Forsøgte mig selv med et par gavemærker til min blogjulekalender, men de blev desværre ikke så gode.
  Håber du får et godt julemarked og en god jul:-)
  Mvh Maja

  SvarSlet
 17. Juleaften minder mig om min dejlige datter Grace, da hun blev født 19 dec 2009, dagen før min fødselsdag, var hun kun 2450g, og jeg havde problemer med amningen og vi blev på hospitalet indtil den 24 DEC, og min kæreste havde pyntet op og lagt alle familiens gaver ud rundt om en kæmpe bamse han havde klædt ud som julemand, han havde hentet dejlig mad hos sin moster og på tvet var diasshow af fødslen og dagende efter med Grace, så vi var kun vores lille nye familie på 3 og det var den BEDSTE jul NOGENSINDE! Håber du har oplevet en jul der bare skilte sig ud også!

  SvarSlet
 18. Ja, det er lige tiden at begynde at jule. Mine døtre har allerede lavet lister over hvad vi alle skal have i julegave.

  SvarSlet
 19. Glæder mig til at læse mere om præmierne, og vil gerne deltage i din give away.

  Glæder mig også til at komme forbi Torvet 6 i Horsens i november.

  SvarSlet
 20. Så spennende! Bor i Norge, men vil gjerne være med! Gleder meg også til å følge bloggen din frem mot jul. Det er så skjønnt med inspirasjon, og jeg gleder meg allerede til førjulstiden :-)
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlet
 21. Glædelig juleopvarmning til dig! Spændende hvad præmien bliver :-)
  Mvh Sara
  saralystlund@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg er i julestemning året rundt:-) Så for mig er det ikke et sekund for tidligt:-) Og jeg må da vist kigge forbi til julemarkedet, ikke?

  KH
  Anna

  SvarSlet
 23. Jamen glædelig jul da :-D Jeg ville elske at have noget fra din hånd til at pynte mit nye hjem til jul.

  SvarSlet
 24. Uh jeg eeelsker julen! Det er en meget speciel tid for mig, og julen betyder meget for mig.
  Så jeg kan kun komme i julehumør af dit indlæg og synge "nu er det jul igen, nu er det jul igen og julen varer lige til påske...". Rigtig god arbejdslyst med tingene til julemarkedet:)

  Hilsen
  Mette
  (bade-and@hotmail.com)

  SvarSlet
 25. Også en julehilsen herfra.
  Julen og december er altid lidt ekstra spændende her hos os, da ældste pigen er fra d 18/12. Så det står på fødselsdag og diverse julearrangementer stort set hele december. Men det er en dejlig og hyggelig tid. Og det vil da være super dejligt at kunne krydre denne tid med noget af det fine du laver. Så deltager gerne i denne give-a-way, og sætter reklame op de steder jeg kan.

  SvarSlet
 26. Uh, en hemmelig gevinst. Det er jo ligesom juleaften, hvor man kan sidde og gætte på hvad der er i gaverne.

  SvarSlet
 27. Jeg elsker din streg... så at kunne vinde den i juleudgaven er da bare ekstra cool... :o)
  Så jeg krydser fingre og håber helt vildt på at det bliver mig... :o9

  SvarSlet
 28. Ha ha hvor er det skønt, solen skinner udenfor og min have er stadig lidt grøn, men så gerne så gerne jeg dig sender en jule hilsen, en forhjule hilsen. For jeg glæder mig så meget igen igen... det er nok den smukkeste tid på året, synes jeg! Tak for et godt intiativ og en skøn blog!

  SvarSlet
 29. Mon det er lige tidligt nok at ønske dig en god jul :p Åh jeg kan mærke at julen bliver god i år.. Både her på blogland og her hjemme.. Har ellers længe sukket efter et sommerbarn.. Men nu blev det altså et efterårsbarn og terminen hed d. 9. oktober.. og vi venter stadig på lillebror.. Men ih hvor jeg glæder mig.. Glæder mig til det lille nye medlem.. Se hvor meget han ligner den kommende storebror ;) Og tilbage til julen.. Det bliver jo fantastisk at gå og kunne pusle med et lille spædbarn denne jul.. Sagde jeg.. At jeg glæder mig til julen?! :D

  Tak for en super skøn blog!

  SvarSlet
 30. Elsker jul. Elsker overraskelser. Begge dele opfyldt, yes :o)

  SvarSlet
 31. Hej Jane
  Som ny blogger, kan jeg få masser af tid til at kigge rundt på alle jer andres skønne blogge med kreative og finurlige ideer.
  Jeg vil da meget gerne deltage i lodtrækningen om den hemmelig give-away. mvh Trine

  SvarSlet
 32. Skøn Give Away Jane - count me in. Og som altid glæder jeg mig til jul - den hyggeligste tid på året! Mørket, lysene, varmen, den gode mad, familien tæt på - og ikke mindst gaverne :-)Og så ville jeg da elske at pynte op med Brilleting-kreationer.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 33. Herhjemme glæder vi os også til jul - ville elske lidt af dine jule-finurligheder... vi er også begyndt at tænke på julepynten og julegaver ;)

  Kh Helene

  SvarSlet
 34. Jeg er et rigtig "Julemenneske" og elsker at gå og julehygge.
  Så derfor sender jeg bjældeklang og snefnug med denne lille kommentar.

  Mange Julehilsner Kristina fra
  www.dutterier.blogspot.com

  SvarSlet
 35. 2 mdr og 5 dage, er slet ikke for tideligt! Er ny læser af din blog og synes det er fantastiske ting du laver, så glæder mig til at følge dig i forberedelserne til jul! Glædelig 19 oktober, julen er der før vi ved af det!

  Camilla Maria

  SvarSlet
 36. JUL, JUL, JUL, Ihh hvor jeg dog glæder miiiiiiiig til JUL!!!

  Ja selvom jeg får verdens største julegave inden for de kommende 2 en halv uge (jeg skal være mor for første gang!), så glæder jeg mig helt vildt til JUL og al hyggen.

  RIGTIG GLÆDELIG JUL!!!

  SvarSlet
 37. En glædelig hilsen ... og julen kommer før man ved det ... forhåbentlig!

  SvarSlet
 38. Ej, en spændene give away!
  Jeg er allerede i julehumør, og har allerede fået købt mine første julegaver!
  Så håber jeg er den heldige vinder!

  elskershopping.blogspot.com

  millamusen@jubii.dk

  SvarSlet
 39. Hei, noe av det jeg gleder meg mest til i julen er fargene og luktene... Ønsker deg en deilig adventstid!

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Jul rimer på hjemlig hygge og dejligt samvær med sine kære! Så er det godt at vi også har dig og alle dine kreative påfund, der kan være med til at samle os omkring bordet med saks, papir og farver eller sytøjet. Blev skilt sidste år og skal i år have første jul med min datter. Glæder mig allerede og selvfølgelig skal dine krea-julerier være med til at fylde vore små stuer. Glædelig jul til dig og dine - at glæde dig er tit det allerbedste så lad os endelig nyde at vi kan se frem til 24/12. lev@indbakke.dk

  SvarSlet
 41. Uh jeg er med og de er bare for søde dine nisser altså. ;0) Mvh Dorthe

  SvarSlet
 42. Jeg glæder mig i denne Tid;
  nu falder Julesneen hvid,
  og saa maa Julen komme!

  Okay måske helt julesne (endnu) men jeg er bestemt er julehumør i forhold til være kreativ. ( har også fået meget flotte juleting i dag fra 2 super kreative bloggere)

  Kommer bestemt hen og handler :-)

  SvarSlet
 43. Nøjjjjj, det lyder hyggeligt. Elsker december og ville elske den MERE med dine finurligheder hængende og dingle. I'm all in for this one. Krydser mine pølser :o)
  Kh C.

  SvarSlet
 44. Glædelig jul, håber den bliver hvid i år :)

  På forhånd tillykke til David :)

  SvarSlet
 45. JEG MÅ VINDE NISSER.. nu har jeg set hvor lækre de er live.. Hermed masser af feel good & lucky støv til mig ;0)

  SvarSlet
 46. Jamen glædelig jul :-) Så har jeg da også prøvet det i oktober! Jeg er vild med din streg, så jeg skal da selvfølgelig deltage. Jeg laver også et link, kig gerne forbi og se det og min ganske nye blog. :-)

  http://frk-p.blogspot.com/

  SvarSlet
 47. Kære Jane! Jeg vil ikke gå glip af chancen for at vinde dit (garanteret) fine julepynt!!! :-)

  SvarSlet
 48. Kære Jane! Tusind tak for beskeden på min blog - både for rosen og for henvisningen til årets giveaway :-)
  Jeg kan kun anbefale dig at komme i gang med at lege med patchwork og med limpen. Jeg har talt op, at det er mere end dobbelt så hurtigt ( i hvert fald for mig) med limen, som når jeg rier. Det er altså også værd at tage med, synes jeg :-)

  SvarSlet
 49. Jeg vil også gerne være med.

  Må din jul blive dejlig og skøn, med sne på juleaften og masser af hygge med familie og venner :)

  SvarSlet
 50. Årh! - Jeg vil super gerne være med! - Og glædelig jul! - Jeg glæder mig i år, til at fejre den med min unge på ca 2 ½ år! - Det bliver SÅ sjovt! :)

  SvarSlet
 51. Jeg kan hoppe, jeg kan danse, jeg kan trisse,
  bare jeg kan vinde, brilletings nisse :o)

  SvarSlet
 52. Uhh jamen det er jo aldrig for tidligt at begynde at glæde sig til jul - og nu glæder jeg mig lige lidt mere:) Tænk hvis jeg vinder :)

  SvarSlet
 53. Sikken herlig julet give away.. meget spændende ;-) Den er jeg helt sikkert med på..

  En julehilsen skal du også få, mit ynglings juledigt:

  "Den gamle jul, den glade Jul, den danske jul er inde.
  Snart skal dens klokker kime trygt, og julelys skal skinne.
  Og spændt på gaverne de får, skal børn om træet trave.
  Men det er den, der giver bort, der får den bedste gave.
  Og du forstår på en gang klart, mens der om træet vandres,
  at juleglæden kun er din, hvis den også er andres.
  Nu nynnes gamle toner frem, og øjne bliver milde.
  For julen dvæler helst hos den, hvis sjæl kan blive stille.
  Lad gaver deles ud med sang, lad lys på granen tindre.
  Men julen kommer kun til den, der har den i sit indre."

  Så smukt!! I love it.. Glædelig jul..

  SvarSlet
 54. En jule hilsen du skal have og tænke på det juleslik din mave, smart skal smage - det er måske noget du først skal bage :)
  jeg er med

  x
  m

  SvarSlet
 55. Jeg håber at du og din familie får den skønneste jul!
  Vi skal kun være 6 juleaften, så det bliver stille og roligt og med en overforkælet dreng ;-)
  Jeg håber at jeg vinder, for det ville da være skønt at pynte huset med dine skønne streger :-)

  SvarSlet
 56. De er godt nok kære de nisset. Katinka har også fødselsdag d. 30/11... Kan være at vi er ekstra heldige den dag.

  SvarSlet
 57. Kære Jane
  En lille julehilsen fra mig i den københavnske, skal du da også have. Jeg håber, du er ved at være godt med i alle forberedelserne til julen. Det er jo altid et ræs lige op til jul. Igen i år skal jeg være hos mine forældre til jul - det så ellers et kort øjeblik ud til, at jeg skulle arbejde juleaften. Puha, det ville ikke have været rart. Men jeg slap alligevel. Heldigvis.
  Jeg ønsker en rigtig glædelig jul til dig og dine og et lækkert nytår.
  Kram
  Asli

  SvarSlet
 58. Jeg ønsker dig en glædelig for-jul :)
  Kærlig hilsen Louise

  SvarSlet
 59. Hvor sjovt med en hemmelig gave, så er julestemningen ligesom skudt i gang
  Glædelig for(h)jul.

  Hilsen
  Lena

  SvarSlet
 60. Nej hvor hygge med en jule-give away, jeg vil da mega gerne vinde noget af dit fantastiske arbejde. Jeg ønsker dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul fyldt med kreativt julepynt og hygge:):)

  SvarSlet
 61. WAUW helt fantastisk det her. Jeg harr lige fundet din blog med alle de pragtfulde ting og ideer her.
  Jeg elseker simpelthen bare jul, og sammen med jul hører bare bårn, og heldigvis har jeg 8 bpragtfulde børnebørn, som alle elser dett ligeså meget som jeg, og vi begymder altid at lave alskens juleting her fra den 1. November og blir ved lige til sidste sekund, før vi bærerr made ind til os alle sammen, og vi er altid rigtig mange juleaften, og det er bare det bedste.
  Håber du må få ligeså skøn en jul, som vi altid haer her i det Nordjyske.

  SvarSlet
 62. Hej med dig.

  Jeg er VILD med julen. Der findes ikke en tid på året der er mere hyggelig, varme, lys, fællesskab.

  Mange før julehilsner fra Joan M.

  SvarSlet
 63. Kære Jane
  Som altid er det en fornøjelse at 'kigge forbi' hos dig.
  Jeg ville egentlig ikke have sagt det til dig, men nu gør jeg det alligevel... jeg havde planlagt en tur til julemarkedet i Horsens på søndag sammen med min svigermor, men så ringede min mor og spurgte om vi ville have besøg og jeg kan altså ikke sige nej til min moar (og far) - er jo ikke så tit jeg får dem at se, men det kender du jo nok alt til. Jeg håber at kunne komme en tur ned til dig på et tidspunkt alligevel. Det kunne være SÅ hyggeligt.

  Jeg ville linke til din give away (vha. billede) men kunne ikke få et billede frem som dyret ville acceptere), så nu laver jeg et indlæg der linket til give away'en i stedet.
  Jule kram til dig, kære!
  Janni

  SvarSlet
 64. Hej hej!!
  Skickar mysiga varma julhälsningar från mitten av Sverige, i de djupa värmländska skogarna..
  Vargar älgar och björnar är våra grannar, kanske även någon liten tomte =)

  Kram

  Monya

  //blueeiz.blogg.se

  SvarSlet
 65. Efter at have købt på markedet, kan jeg slet ikke få nok af dine skønne ting - så send gerne gevinsten i min retning!!!

  SvarSlet
 66. Jamen jeg er med, og jeg er glad, glad, glad for min lille GEEK ugle, som jeg købte af dig i Horsens på markedet!
  Kh Cristine

  SvarSlet
 67. jaaaa det var da den bedste nyhed længe. Har glemt at kig forbi hos dig i alt for lang tid så nu har jeg meldt mig som fast læser så den fejl ikke sker igen! Jeg har forresten lige lavet et indlæg hvor jeg linker til dig ;-)

  SvarSlet
 68. Kære Jane,

  Tusind tak for en super hyggelig weekend med julemarked, så kan man da sige, at julen så småt er skudt i gang. Jeg går allerede og planlægger, at jeg skal have en stand næste år. Måske med flettede stjerner...

  Et kæmpe knus
  Anne-Mette

  SvarSlet
 69. Jamen glædelig jull, nu er december jo også liiiige om hjørnet :-) Det er sådan nogen skønne ting du har lavet til det julemarked der, så selvfølgelig skal jeg da lige være med her også.

  SvarSlet
 70. Kære Jane.

  Du ønskes en rigtig glædelig jul med masser af god mad, hygge, varme og alt hvad der sig ellers høre til.

  Jeg ville syntes det var fantastisk hvis jeg kunne være så heldig at vinde noget her hos dig, det er sådan nogle skønne ting du laver.

  Kh Julie / enkreativkvinde.blogspot.com

  SvarSlet
 71. Nu året det er gået
  Og julen har os nået.
  Så er det tid at hygge,
  lidt samvær bringer lykke.

  Og julen gør mig glad,
  så derfor dette kvad.
  Jeg ønsker alle her
  en glæ´li jul med mer´

  Hilsen Kristina fra
  www.dutterier.blogspot.com

  SvarSlet
 72. Jeg fandt ud af, at jeg var gravid
  for to år siden ved juletid
  Siden dengang har julen betydet noget ganske særligt
  og med en 1 års pige i huset kan det kun gå hen og blive herligt

  Julepynten - hjemmelavet, skæv, mønstret og lige mig -
  er allerede hængt op til stor fryd for vindueskiggerne på vores vej
  og også for min datter, som peger og fascineret smiler til dem
  Hun er bidt af julestemningen i vores lille hjem

  Kage og slik har hun endnu aldrig smagt
  for min sundhedsplejerske har gentagende sagt
  "Vent så længe du kan, børn får alt for meget sukker"
  men jeg tror altså at jeg denne jul er nødt til at bukke under
  for her ved juletid skal man da ha' lov til at smage bare lidt julebag
  December varer jo kun én enkelt måned og så er der hele 11 tilbag'
  til den vante, sunde rytme - mon ikke den kan findes igen
  Det tror jeg, så her lukkes julen ind

  SvarSlet
 73. Det sørme, det snart, december.... Yndlingsmåneden over dem alle og så har jeg tilmed fødselsdag oveni hatten. Håber i får en dejlig julemåned:)
  Kh Mia

  SvarSlet
 74. Kære Jane.
  Tiden går, klokken slår - og igen bli´r det jul i år.
  Jeg nyder at kigge ind på din blog og se alt det kreative, du har gang i.
  Du og din familie ønskes en glædelig jul og et lykkebringende nytår.
  Knus fra Rie

  SvarSlet
 75. Jeg er vild med dine smukke tegninger, de ville helt sikker blive et hit både hos mor og barn herhjemme.

  Glædelig jul

  SvarSlet
 76. Så fik jeg endelig lusket mig ind på din side - det tog også kun en god uge på trods af mine store fascination på julemarkedet i Horsens.

  Men jeg vil meget gerne være med i din dejlige give away og dele julestemningen - som sjovt nok allerede begyndte i Horsens:)

  SvarSlet
 77. jeg kan bare ikke rigtigt komme i julestemning endnu. Men en julehilsen skal du da have. Jeg bliver mere og mere vild med dine ting, som virkelig er "one of a kind" og ikke ligner noget man ellers ser rundt i blogland!!!!!!
  Håber derfor rigtigt meget, at der lander en gevinst hos mig!!!
  God jul
  KH CHarlotte

  SvarSlet
 78. Fantastisk inspirerende sted du har her - håber at blive den heldige vinder af dine skønne ting

  SvarSlet
 79. Jeg glæder mig rigtig meget til jul selv om den bliver lidt anderledes i år. Eneste Barnet tager til Mexico, men jeg håber så at hun kan tage noget af deres julepynt med hjem til brug næste år.

  Dejligt med sådan en jule give away

  SvarSlet
 80. Tak for al den julestemning du har spredt de sidste uger - jeg er så klar! December kom an!
  Kristina

  SvarSlet
 81. Nøøjh, hvor jeg også glæder mig til jul. Har altid været glad for jule og siden her er kommet børn i huset, så er det jo blevet ekstra hyggeligt.

  Glædelig jul og godt nytår herfra. :-)

  Du er så dygtig.... og det er så fint det du laver. :-)

  Så jeg vil glæde mig over, at jeg lige når at hoppe med på denne julegiveaway, som jeg vil elske at vinde. :-)

  SvarSlet
 82. Jeg kan vist lige nå at være med på en jule hilsen.
  Jeg har netop taget en hurtig beslutning om at lade skrivebord være skrivebord flexe ud og gå ud i byen og lade julehumøret komme ind over mig!!!
  Rigtig glædelig december til dig.

  SvarSlet
 83. Hej Jane.
  Jeg kan vist lige nå at være med i din meget fine jule-give-away....:-).
  Det var hyggeligt lige at snakke med dig i Horsens. (Det er mig, der var med på syweekend i Fredericia....:-)).
  Jeg glæder mig rigtig meget til julen og alle de forberedelser og traditioner, der er forbunden med den. Julen kan bare komme an.

  Rigtig god dag til dig og tillykke med din søn, håber han får en rigtig dejlig dag.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 84. Kul att ha hittat hit! Jag är gärna med!

  SvarSlet
 85. Kan vist lige nå at deltage.
  Elsker og nyder julen. Det er så hyggeligt, at krybe sammen inde i varmen med sterinlys og æbleskiver. - Og skønt at være udenfor med blæst og sus.

  SvarSlet
 86. Slenger meg med på den flotte give awayen din i siste liten:o) Ha en flott adventstid og en god jul!

  SvarSlet
 87. endnu engang kommer julen pludseligt uden vi egentligt tænker over det. I vores lille familie glædes vi over at nissen igen i år er flyttet ind på loftet og engang mellem i december driller lidt, hvis ikke han får godter. Og inden vi aner det, er det igen blevet den 24. december - jul igen

  SvarSlet
 88. Tak for reminderen;) jeg vil elske at vinde nogle af dine finurligheder ;)

  SvarSlet
 89. Ihhh, jeg kan jo lige nå at rende med gevinsten :)
  Kh Cecilie

  SvarSlet
 90. Kære Jane

  Du og dine ønskes en rigtig glædelig og helt fanastisk jul! Sådan en med masser af sne, tonsvis af levende lys, lækre pakker, glade og forventningsfulde børn, Disney's juleshow, konfekt i lange baner, clementiner, glögg, vin, sprødt sværd, nok brunede, mandelgave og ikke mindst masser af hygge og varme med dem man har aller mest kær <3
  Kh Louise

  SvarSlet
 91. Altså, nu var Britta så ond at placere dine fine fine ting lige bag ved min bod på Roskilde julemarked, så jeg rigtigt kunne gå og kigge og ae dem.... så jeg er jo nødt til at vinde kan du godt se ik'!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails