Short-cuts til mine sider:

23. sep. 2011

Kærlighed!

Jeg sunder mig ovenpå en helt utrolig oplevelse forleden, hvor jeg havde fornøjelsen af at være i hypnose hos Louise Lund fra HappiiiGuru.dk!Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk det var ... hold da helt op!! ... og ikke mindst TAK, skønne og dejlige Louise!


P.s. DET VIRKER!!
7 kommentarer:

 1. At du tør! Jeg er lidt nervøs for at skulle prøve sådan noget.

  SvarSlet
 2. :-) Jeg havde nu prøvet det før, og der er absolut ikke noget at være bange for! Selv om man er i hypnose har man stadig en følelse af at være til stede - som at drømme mens man er vågen, og en hypnotisør kan ikke få dig til noget som du ikke selv vil! Helt igennem en positiv oplevelse!! Kan kun anbefales!

  SvarSlet
 3. Jane - det er nemlig lidt det jeg er bange for at de ville. Kunne være man skulle prøve og overtale sig selv til det

  SvarSlet
 4. Jamen HEP HEP herfra, og kan VARMT anbefale Louise!! Hun er simpelthen fantastisk!! :-D

  SvarSlet
 5. Ej, det har jeg altid være nysgerrig for at prøve! Hvordan var det? Hvad var dit formål? Synes det lyder meget spændende :)

  SvarSlet
 6. Ja, jeg anbefaler også hypnose til højre og venstre efter jeg har prøvet det :o) Jeg har fået kureret min tandlægeskræk - og den fantastiske følelse jeg havde, da jeg havde givet slip på problemet - jeg har aldrig oplevet noget lignende...Men jeg synes processen var hård og kostede mange kræfter.

  SvarSlet
 7. @Katrine: Jamen, det er altså helt igennem fantastisk og ubeskriveligt! Det skal du helt klart gøre for dig selv. Mit mål er at få fjernet mit psoriasis og jeg synes allerede jeg ser resultater efter et par dage, så jeg er helt på røven over hvor fedt det er!! Lover at opdatere senere på bloggen, og der skriver jeg nok også lidt mere om forløbet!

  @Jette: Lækkert - tandlægeskræk er også noget stads!! Og ja, jeg er enig med dig i at det er en hård proces, men synes det er det hele værd når man ser på resultatet!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails