Short-cuts til mine sider:

13. sep. 2011

Tak for sidst og lækker gevinst!

Kender du mon det at tiden løber fra dig!?? Sådan har min tid været siden .... øhhh ... engang i sidste uge, tror jeg nok!

Derfor tager jeg lige en hurtig lille opsummering af højdepunkterne siden sidst jeg bloggede!

Altså - fredag eftermiddag tilbragte jeg et par superhyggelige krea/kagle-timer hos skønne Trine sammen med nogle dejlige kvinder med snakketøjet og humøret i orden! Det var alletiders - så tak til Trine & alle I andre som var med for en skøn aften!

Lørdag kørte jeg en tur til Fredericia hvor søde Berit & lige så søde Gitte havde arrangeret en dejlig og meget kreativ workshop/blogtræf-agtig dag, med summende symaskiner og hyggesnak! Jeg fik produceret lidt til julemarked og fik en illustration færdig, som i nogle dage havde givet mig præstationsangst og grå hår i hovedet! :-) Tak til Berit & Gitte for et super arrangement og til jer og de andre som var med for hyggeligt samvær!

Jeg har også lige vundet en helt vildt dejlig og ikke mindst praktisk give away! dejlige June havde nemlig udloddet et gavekort til Navnesutten.dk - som jeg vandt, forstås - og nu er nyt mundfyld med navn bestilt til mindstemanden! Wuhuuuu! Er HELT sikker på at han bliver SÅ glad - det er jeg i hvert fald allerede! 1000 tak, skønne June - både fra mig og Adam!!


6 kommentarer:

 1. Kunne heller ikke forstå "hvor du var henne" ;)
  Dejligt at høre at du har haft en skøn uge...
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. Jo, mon ikke jeg kender det der med at tiden løber fra en...det sker også nemt for mig!

  SvarSlet
 3. Hmm jeg kender vist, om nogen, det der med at tiden flyver fra en! Jeg ved ikke hvor mange blogindlæg hos mig, der er startet med "Øhhh, jeg er stadig levende..." :-D
  Det glæder mig, at du har oplevet så mange dejlige ting - det er jo skønt, når det er DEN slags ting, der får tiden til at flyve afsted!
  Ha' en skøn dag! K.h. Sasia

  SvarSlet
 4. Kære, sødeste Jane
  1000 tak for både fødselsdagshilsen på Facebook og sød kommentar på bloggen, bliver altid rigtig glad af at få en hilsen fra dig - din energi og livsglæde er så meget værd ;o) Er sikker på du får spredt det ud til mange.. og som en meget klog kvinde sagde til mig, hvis man spreder energi til folk der tager imod, så får man rigtig meget igen, så det er vel ikke så mærkeligt at du oser af energi ;o)

  Rigtig lækker dag til dig i dag.
  Kram fra Jill

  SvarSlet
 5. Tusind tak for de fantastiske ord, dejlige Jill! Véd slet ikke hvad jeg skal sige til så meget ros! Min energi er bestemt ikke altid så stor, men det glæder mig at glæde andre ... så du har lige gjort mig rigtig glad! :-D

  Ha' en helt fantastisk dag, dejlige kvinde!

  Kram fra Jane

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails