Short-cuts til mine sider:

16. aug. 2013

Så er reklamen til markedet helt klar!!

Og bor du i Horsens eller omegn (du definerer selv om du mener at du bor tæt nok på til at gælde under dét), så vil jeg, de øvrige deltagere og arrangørene af Slaraffenland i Horsens blive SÅ glade hvis du vil printe nedenstående plakat ud, og hænge den op ALLE de steder du kan komme i tanker om, hvor der kommer børn og forældre!!
På forhånd 1000 tak! Og så håber jeg stadig vi ses - der er iøvrigt stadig ledige stande, hvis du har lyst til at sælge hjemmelavede eller brugte ting til børn og deres forældre!! Se bare hér!!!SES VI!??

4 kommentarer:

 1. ohh yea vi ses .... Skal have fat i danefæs kollektions udsalg af aw13 og så har jeg hørt at little juno kommer med tøj til 50kr delen! Sidst men ikke mindst så skal jeg have hevet de fedeste homemade unika ting i land til julegaver til børnene i familien. Jeg glæder mig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Ja - der bliver nok at anskaffe sig!! Vi ses!! :-D

   Slet
 2. hvis jeg kan nå at få produceret nok og kan finde tid den weekend kommer jeg måske også forbi med en homemade stand - ellers må det vente til foråret hvor det forhåbentlig kommer igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. HEP HEP - jeg ser det også som en god mulighed for at netværke, og måske endda få tid til at sidde og nørkle lidt (det har jeg ret god erfaring med ift. til at få gang i snak med kunder)! Så overvej om du ikke kan skrabe lidt sammen for initiativets, hyggens og netværkningens skyld! ;-)

   Slet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails