Short-cuts til mine sider:

17. sep. 2012

Hmmmmmm!

Jeg "hmmm'er" af mig selv. Fordi jeg er midt i en helt masse rod oppe i mit hoved, der gør, at jeg ikke kan finde ud af at skrive her. Og det endda selv om der ligger hele 3 lange og næsten færdige indlæg klar i min kladde-box i blogger!

Mit humør slår knuder og går op og ned, frem og tilbage. Det ene ufærdige indlæg handler om hvor godt jeg har det med at jeg er igang med at smide en (forhåbentlig) masse kilo, og at jeg er stolt og glad over hvor godt jeg er igang med min træning.
Det næste handler om noget krea, men føles ikke helt som mig, og derfor blev det aldrig postet.
Og det sidste handler om hvor ondt det gør, at min mand stadig ikke har job, og at jeg så småt må begynde at se i øjnene at vi risikerer at miste vores hus, hvis han kommer på kontanthjælp til foråret!

Det er sgu noget rod det hele! Og nu tror jeg bare jeg har brug for at sige det højt! For det er sgu svært at være glad og se på de lyse sider af livet, når der hænger store sorte skyer over mit hoved!

Håber at der er solskin og glæde til jer derude - i massevis!

17 kommentarer:

 1. Åh søde jane. Det lyder ikke rart. Jeg håber for dig/jer at det snart vender og i kan se fremgang!
  Mange virtuelle kram og masser af solskin og glæde herfra!

  SvarSlet
 2. Kære Jane

  Det lyder som én stor uretfærdig bunke l...! Jeg krydser alle mine små tykke fingre for, at manden din finder et job snart, så de sorte skyer driver et andet sted hen. Øv øv - træls læsning - og kunne jeg gøre noget, så ville jeg gøre det!

  Knus og kram i massevis.

  Mette

  SvarSlet
 3. Øv Jane, det lyder virkelig ikke sjovt. Kan sgu godt forstå det fylder og får humøret til at falde. Krydser fingre for at det hele løser sig, og at din mand snart får et job. Og så er du da ellers mega-sej at du er så godt igang med at smide de overflødige kilo!

  SvarSlet
 4. Kære Jane,
  Du er en evig solstråle i blogland, og det gør mig ondt at læse, at du bakser med trælse ting på hjemmefronten. Jeg vil ligesom Mette krydse alt hvad krydses kan for at der dukker et job op til din mand inden længe. Tillykke med dit vægttab - jeg håber, at du holder ved trods rodet i hovedet. Og håber, at bloggen kan give dig et frirum - vi læsere skal nok blive hængende, så skriv, når du orker det:-)
  På genhør og masser af kram fra
  Anne-Mette

  SvarSlet
 5. Jeg kan bestemt godt følge dig...

  Det er meget svært at være positiv hele tiden, og det kreative er også rigtig svært når man har sådan en sky over hovedet :0(
  Jeg håber virkelig din mand snart kan finde et job... I sin tid tog det min mand 2 år før det lykkedes ham!!!

  *suk* Det er bare ikke let lige nu - Specielt ikke hvis der er lige så mange fyringsrunder i dagplejen ved jer som der er hernede ved os... Jeg kan ikek lige overskue hvor galt det ville gå her hvis jeg mistede mit arbejde...

  Så jeg krydser fingre for os begge - og sender et kæmpe cyberkram op til dig!

  SvarSlet
 6. Åh Jane. Jeg tilslutter mig de andre. Og Sender mange tanker i din retning!!
  Kram viola

  SvarSlet
 7. Åhh, lyder som en større omgang. Tænker på dig og manden - og håber det bedste for jer! Det skal nok gå, er jeg sikker på! :-)

  SvarSlet
 8. Dine ikke udgivede indlæg handler jo om, hvordan vi som mennesker svinger. Den ene dag er det oppe og næste er det nede. Det er altså ikke sjovt at være blandt dem, der har mistet sit job, og uvisheden er bare det værste. Hvis bare man vidste hvor længe man skulle gå uden arbejde, så kunne man planlægge lidt. Når det ser allersortest ud, så plejer jeg at tænke, at der er en mening med alting. Jeg sender noget god karma til dig, Jane og håber på det bedste for jer. Knus Heidi

  SvarSlet
 9. Always look on the bright side of life - tænk på I er sammen og det er jer som familie, der tæller - I har hinanden. Er sikker på I nok skal klare skærerne - det handler jo også om din fremtid som dagplejer.

  Varme tanker

  SvarSlet
 10. Jeg siger det samme som alle de andre :)

  det er også mange ting du/I har gang i så er det hårdt ...

  min mand har gået hjemme i over at halvt år nu og kan heller ikke finde job ,så det er super hårdt så jeg kan sagtens følg dig langt hen af vejen :)

  stort kram fra mig :)

  SvarSlet
 11. De andre har jo sagt det hele, så jeg vil nøjes med at sende dig et par store kram - et medfølende fordi det er hårdt for tiden, et rosende fordi du er sej mht vægttabet, et opmuntrende fordi dit krea sjældent fejler i sidste ende (glæder mig til at have dig som en del af vores biks) og til sidst bare sådan et kram af den slags, der ryger under kategorien, fordi jeg godt kan lide dig. :)
  Kh Line

  SvarSlet
 12. TUSIND tak for jeres dejlige kommentarer! Jeg kan slet ikke finde ord for hvor meget de betyder for mig! Jeg har smilet, fældet et par tårer og haft sommerfugle i maven over jeres ord og tanker, og jeg føler mig for alvor velsignet! Hvor er det dog skønt at have et sted som dette, hvor jeg kan sige hvad jeg vil, og samtidig få så fantastisk respons!
  Jeg véd at tiden der kommer bliver hård, og jeg véd at der venter nedture ... men forhåbentlig også opture! Og lige nu har jeg siddet og lavet skønne krea-ting, som jeg allerede glæder mig til at vise jer! Håber at der kan blive tid og plads til masser af den slags, for det er sgu den bedste terapi man kan få!

  TAK, fordi I derude (både jer der har lagt kommentarer og jer, der kun nåede til at læse med) fordi I er der! Det betyder SÅ meget!!!

  SvarSlet
 13. Sådan nogle kladder har jeg også nogle af der ligger og flagrer - skal, skal ikke poste. Jeg er også uden arbejde og det fylder jo meget, nogle dage har jeg lyst til at skrive en hel masse om det, andre dage trænger jeg bare til, at bloggen er dét den er og ikke bliver alt for 'alvorlig'. Det er fint og godt, at holde humøret oppe, men der er ikke noget at sige til du/i er pressede.. jeg håber virkelig der er arbejde til ham inden foråret. Sender dig en masse varme tanker.

  SvarSlet
 14. Nogle gange er det bare bedre at få sagt lidt... Det behøver ikke være hele indlæg - bare få sætninger!

  Men lad ikke tilværelsen tage pusten fra dig - selv om jeg sagtens kan forstå det uoverskuelige... Men glæd dig over de små ting i hverdagen - grammatikbogen I arbejder på, børnene, der på alle måder spreder glæde og vægttabet - hænderne op over hovedet!

  Håb på det bedste... tænk positivt.

  SvarSlet
 15. Søde Jane... Hvor er jeg ked af, at du skal tumle med alle de tanker.
  Hurra for dit vægttab og ikke mindst hurra for al den positive energi du sender ud i hele blogland.
  Det er vi mange der nyder godt af. Du er et fantastisk menneske og gode ting kommer til gode mennesker.... Husk det.
  Jeg håber det hele løser sig i sidste ende.
  Vi må snart drikke en kop krea kaffe.
  Mange knus og tanker....

  SvarSlet
 16. Jeg tilslutter mig også alle de andre og sender dig en KÆMPE krammer. Håber det hele flasker sig for jer og tillykke med din træning<3

  SvarSlet
 17. Kæreste Jane
  Når det handler om livet er der desværre ikke noget der hedder retfærdighed. Der er ikke nogen regler for hvor mange udfordringer man får at bære på en gang - desværre. Jeg vil håbe at du/I snart får mere medgang.
  Du har en fantastisk evne til at smile til hvad livet måtte bringe dig. Det er til stor inspiration.
  Kærlige knus
  Signe

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails