Short-cuts til mine sider:

3. jun. 2011

Jeg er SÅ stolt ...

... over at nogen har lyst til (måske, men med stor sansynlighed!) at låne og bruge mit ABSOLUT fineste stykke håndarbejde!!

Dåbskjolen, som jeg hælkede mens jeg ventede David, blev fundet frem fra gemmerne igår, og det gav mig mulighed for at tage et par billeder af den, som I da lige skal se her + et par af mine skønne unger da de selv bar kjolen for ca. 1 og 3 år siden!!

Lækre David - døbt i kjolen i februar 2008!

Dejlige Adam - døbt i kjolen i januar 2010! Her med moster & Gudmor Rikke! :-)


'Luftfoto' af dåbskjole og kyse!

Detalje af bærestykket forfra!

Detalje af bærestykket bagpå!

Detalje af den nederste del af skørtet - kan lige som en bonus fortælle at det tog mig knap 1 time at hækle hver 'mønster-omgang' på det sidste stykke af skørtet! Udover det har jeg  (heldigvis) ingen anelse om hvor lang tid det tog at lave den!

Jeg er idag SINDSSYGT glad for at jeg fik dåbskjolen hæklet færdig,  for jeg ANER simpelthen ikke hvad jeg tænkte på da jeg startede det skøreste håndarbejdsprojekt som jeg nogensinde har kastet mig ud i! ;-)

11 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk, og sikken et dejligt minde - jeg er selv til bevaring af sådanne ting som dåbskjole, syntes det er helt fantastisk når det kan gå videre i generationerne..... og ungerne i kjolen uhmmmmm :)
  Jeg tager hatten af for at du begav dig ud i sådan et projekt, meget meget smukt.

  Dejlige varme sommerkram fra Jill og Clara ;o)

  SvarSlet
 2. Wow Jane, den er da HELT fantastisk. Smukt arbejde :)

  Kh

  SvarSlet
 3. Kære Jane,

  Ja, kreativ er du med dine fingre- og sikke nogle smukke drenge du har haft i den lækre kjole. Uden tvivl skabt med kærlighed!

  Den har absolut WOW faktor!

  KH Christina

  SvarSlet
 4. WAUW hvor er den flot!!! Jeg er vildt imponeret! Fantastisk! :-)

  SvarSlet
 5. Den er virkelig flot, det må have været noget af et stykke arbejde.

  SvarSlet
 6. Sikke en fantastisk dåbskjole. Det må have været stort at se sine børn blive døbt i eget håndarbejde. Og ikke mindst har du jo gjort så du selv bliver husket i eftertiden og hos kommende generationer.....

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare smuk! Holda da op!
  Hvor har du fundet mønsteret på den henne? Eller er du så genial at du selv har skabt mønsteret?
  Jeg er fuld af beundring

  SvarSlet
 8. Årrrhhhh ja, hvor er den flot -og vild, Jane! Fantastisk, at du har evner og tålmodighed til det. Er meget imponeret :)
  Kh. Maria

  SvarSlet
 9. Hvor er den flot - fantastisk arbejde!! Og skønne babyer :-)

  SvarSlet
 10. :-D Hvor er det bare nogle dejlige kommentarer!! Og FEDT at I - ligesom mig - synes at den er noget særligt og kan se glæden i at skabe noget som også fremtidige generationer kan nyde! :-)

  Jeg fandt opskriften efter en længerevarende Google-søgning (fordi jeg LIGE vidste hvad jeg ledte efter, men ikke kunne finde det i første omgang), og jeg har forsøgt at finde den igen, men 'no such luck'!! :-(
  Der findes imidlertid SÅ mange fine opskrifter, så hvis nogle af jer har mod på det, så er det altså bare SÅ fedt når man er færdig!! ;-)

  Ha' en lækker dag, BLOGLAND!! :-)

  SvarSlet
 11. Hej Jane,
  Hvor var det sjovt at finde din blog - først vidste jeg ikke det var dig, men så pludselig så jeg et billede af mine forældres nabos datter, Rikke.
  Det er en sød blog du har, du er godt nok kreativ.. Flot dåbskjole til lille Adam. :)
  Smut forbi mig blog og deltag i mine give aways - jeg har gang i lidt forskellige lige nu.. Måske der er noget for dig!? :)
  Mange hilsner fra,
  Kamilla Olsen

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails