Short-cuts til mine sider:

24. feb. 2011

Uhmmmm, nostalgi #3

(Advarsel: Seriøs billedspam!)
80'erne - årtiet man enten elsker eller hader (eller elsker at hade!). 
Jeg synes vel egentlig det var meget fedt. Jeg gik fra lille barn på 4 til teenager på 14 i løbet af dette årti. Her er lidt af minderne til deling :-)
ENJOY!

 Jeg startede årtiet med at gå i børnehave. Billedet hér er ca. fra 80'. (og det er mig bag den røde ring - surprise!!)

 I 80'erne var jeg stadig begejstret for udklædning - jeg er dog advanceret til brug af paraply, og mit køretøj har fået en opgradering! ;-)

 En glad nytårs-Jane med et fint pyntet juletræ i baggrunden!!

Ja, det her billede har jeg ene og alene taget med, fordi jeg synes min mor er TOP-80'er-lækker ... det outfit kunne komme direkte fra datidens modeblade. Er især vild med matchende smalt læderbælte og røde perler!! WOW, mor!!

 
 Og skole blev det sgu også til! Jeg havde vist glemt at aflevere seddelen om skolefoto, for min mor var mildest talt ikke begejstret for mine gule gummistøvler på klassebilledet - jeg synes ellers de er labre!!'

 Mig med mor & far til familiefest! Læg lige mærke til det fine hår, som vist har fået en lille tur med krøllejernet i dagens anledning!!

 ALLE (!) min barndoms ferier er foregået i campingvogn og inden for landets grænser (først da jeg nåede mine 'teens' vovede vi os til Norge!), så jeg har set store dele af Danmark mange gange! Det har været superhyggeligt, og 1000 minder knytter sig til de skønne billeder af mig og familien på camping! 

 Det var sgu tider!! (Go' stil, med natkjole og træsko - det er sgu da indbegrebet af camping når det er bedst!!)

 På én, af de mange ture, tog jeg dette - mit allerførste - foto af mor & far. Det er jeg da egentlig kommet meget godt fra!! :-)

 I 1988 skete det fantastiske og vidunderlige at jeg fik min lillesøster, Rikke. Jeg var SÅ stolt, og tit misundelig på mor og far over at jeg ikke måtte have hende hele tiden!

 Hele 'klanen' samlet til Rikkes barnedåb - hvad jeg dog ikke ville give for at have ben som dem der idag!! Hehe!

Julebillede anno 1988
 - hun er sgu en lækker baby, hende søster!

Og 'klanen' samles igen i 1990 til undertegnedes konfirmation - en stor dag i en ung kvindes (!) liv :-) Check lige blondehandsker og permanent!! Jamen, altså!! ;-)

 Slut for denne omgang af min tur i Nostalgi-land. Måske der ved en senere lejlighed kommer flere billeder, men jeg vælger at stoppe for nu, mens legen er go', og glæder mig til at se alle jeres billeder!

Ha' alletiders torsdag, Blogland!

8 kommentarer:

 1. HEHE... Dine to sidste billeder; jeg så PRÆCIS sådan ud til min konfirmation (minus handsker dog) - og det sidste billede, jeg har et fuldstændigt magen til.. Med puden und alles Hahaha

  Jeg poster i overmorgen, har lige gang i noget legekøkken tema først

  SvarSlet
 2. Heee heee - sådan Jane! Jamen kan kun gentage Louise - vi kunne have været tvillinger! Frisuren, fortænderne, konfirmationskjolen, krøllejerns-bobbet hår, din stonewash denim nederdel .... argh men... fantastisk!! Vi var bare ikke på camping (jo én gang - hvorfor egentlig kun én gang?), men på charter!

  Knus - og fantastisk torsdag til dig!

  SvarSlet
 3. Nu er jeg sev `77 so kan også nikke genkendende til mange af billederne. Hvor er de sjove.

  SvarSlet
 4. Kære Jane. Jeg var i Herning i går og sad faktisk på vej hjem i toget og glædede mig til at komme hjem og se din nostalgi-serie :-) Fin afslutning - og igen - fede billeder! Ha' en rigtig dejlig weekend.
  K.h. Sasia.
  P.s. er også vild med de gule gummistøvler ;-)

  SvarSlet
 5. Jamen, I skal sgu da ha' nogle kram, så dejlige I er ... jeg elsker at I også elsker disse indlæg. Det er uden sammenligning noget af det fedest og sjoveste jeg har lavet længe, så det bringer det bredeste smil på mine læber at læse jeres søde kommentarer!
  Ha' den fedeste dag! Jeg vender tilbage snarest med billeder af en helt masse lækre påklædningsdukker!!
  Kram i massevis fra Jane

  SvarSlet
 6. Skønne skønne fotos, så mange fede detaljer at fnise over. I 80erne var jeg nogle år ældre og kan specielt huse at min veninde og jeg købte nogle super hotte træsko-stiletter..... ha ha.

  SvarSlet
 7. Super billeder! Tak for kigget!
  Jeg har lavet et lille indlæg i dag med de billeder jeg kunne finde på min computer fra dengang :)

  SvarSlet
 8. Hehe, Lærke ... træsko-stiletter. Kan se dem for mig, og bliver lidt misundelig!! Det lyder lækkert, omend ikke særligt behageligt?!

  Dribler straks hen til negeren og kigger på dine fine billeder! :-D ELSKER når man kan sætte gang i en lavine af indlæg!! :-D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails