Short-cuts til mine sider:

23. feb. 2011

Uhmmmm, nostalgi #2

Billedet af min mor igår med en dejlig, stor gravid mave er taget omkring jul/nytår 1975. Et par måneder senere, omkring påske kom jeg!! :-)

Ét af de allerførste fotos af undertegnede og min dejlige mor efter fødslen.

Mig og far!

 Gå glad i bad, på køkkenbordet ... top-hygge, selv om jeg nu ikke ligefrem stråler af glæde!

 Supergodt initiativ, far - tag børnene med i haven! Ingen tvivl om at jeg syntes det var super!

Og check så lige det superseje legetøj med egern og fluesvamp ... den er vist desværre 'hedengangen'! (for slet ikke at tale om det TOP-lækre tapet ...)

Lille mig, lækkermås, i hæklet kjole!! ... naturligvis igang med noget jeg ikke må!!

 Hehe - har altid syntes det var enormt morsomt at klæde mig ud. Så hér som fin dame med barnevogn!


 
Dagens tur til Nostalgi-Land sluttes med dette eftertænksomme billede ... gad vide hvad jeg tænker på?!!

Og i morgen tager vi en lille tur til 80'erne :-)

Ha' en rigtig skøn dag, Blogland!

14 kommentarer:

 1. Hold da op David ligner dig:-O

  SvarSlet
 2. Griner ... ja, det snakkede vi også om da vi var hjemme - jeg har ét billede af mig, hvor jeg var ca. 2 år, hvor det er HELT vildt!!

  SvarSlet
 3. Det er bare skide sjovt at følge med i de her indlæg... ;0) Har tænkt på at tage din opfordring op, men min for følger dagligt med i bloggen og hun bliver så pinligt berørt over billeder af sig selv... Så skal tigge hende om lov inden.. ;0)

  Jeg synes ellers bare hun var så SEJ en hippie mor.. Nå, må se om jeg ikke lige kan få hende lokket til at sige ja.. Vi har nemlig også billeder FYLDT med retro tapet, (lege)tøj og biler.. Og det er da bare den fedeste tid, ever

  TAK for dit søde indlæg - jeg glæder mig allerede til at se mere

  SvarSlet
 4. --- min MOR følger daglig med i de her indlæg ---- sorry

  SvarSlet
 5. Hehe ... jeg ville ELSKE at se din mor i fuldt hippie-ornat, så jeg håber at du får hende overtalt!! Du må jo minde hende om at størstedelen af dine læsere ikke kender hende, og at det tjener et større formål end at udstille hende!! :-)
  Så hep hep, Louises mor!! :-D Overgiv dig nu!! ;-)

  SvarSlet
 6. ... og jeg forstod godt hvad du mente!! Kender godt det med fingrene der har sit eget liv på tasterne!! :-)

  SvarSlet
 7. Hvor fantastisk! Endnu et skønt indlæg! Jeg glæder mig vildt meget til at se, hvad 80'erne bringer os :-) Og så ville jeg bare ønske, at de danske villaveje stadig så ud som på billedet, hvor du laver forbudte ting ;-) K.h. Sasia

  SvarSlet
 8. Griner, sjovt du siger det med villavejene ... bortset fra at mine forældre har fået et (hyggeligt - ikke et væmmeligt et af slagsen) stakit op på deres terrasse, så ser deres indkørsel helt nøjagtig ligesådan ud idag som dengang ... ja, ok ... også lige en udskiftning af bilen, men ellers! Der er også stadig røde klinker i deres køkken og grøn/brune på badeværelset! SÅ retro at det er moderne igen!! :-)

  SvarSlet
 9. Du er da den mest cute baby ever!! Og din tøjstil rocks :-) Det er ikke mange kommentarer jeg får smidt rundt omkring i denne uge, men nu prøver jeg lige at tage lidt surf-tid i sofaen efter Karen er puttet og alt ånder fred og ro :-) Vil se mere!!!!

  Knus Mette

  SvarSlet
 10. Tak for din søde hilsen på min blog :O)

  SKØNNE SKØNNE billeder! For filan det kunne være mig det der! Jeg er en årgang ´78, og mine forældre havde præcis samme sofa!! Jeg bliver nødt til at finde en billedserie frem og gøre dig kunsten efter...så skal du bare se! Min far ligge nemli henslængt i den brunstribede sofa med lille mig ved sin side. Og så er han tømrer, så billedet med dig i trillebøren kunne lige så vel være en lille Rikke... og bilen..jam´n..behøver jeg sige mere!
  Glæder mig til at følge dig i 80érne..
  Krammer herfra <3

  SvarSlet
 11. Jeg poster liiige to billeder i morgen på bloggen fra min barndom der passer med emnet..

  Jeg har faktisk fået lov her til aften af min kære mor - så er begyndt at hitte nogle gode billeder frem (har dog kun dem vedrørende mig, men mon ikke jeg stadig kan fremvise min seje mor).. Så der kommer flere billeder snarest..

  Klem Louise

  SvarSlet
 12. Hehe ... ej, hvor jeg dog elsker jeres skønne kommentarer! Der er intet som en tur ned af 'Memory Lane' til at få gang i tanker og følelser!!
  Glæder mig til at se hvad I finder frem fra gemmerne!
  Ha' en toplækker torsdag, allesammen!
  KRAM!

  SvarSlet
 13. Haha, skønne billeder. Den der ternede køkkenstol vil jeg give min arm for!

  SvarSlet
 14. Jøps, jeg sad også og beundrede stolen, men er helt sikker på at de er smidt ud for længe siden (suk!). I det hele taget har mine forældre ikke gemt ret meget af de fede retroting - lige bortset fra kaklerne på badeværelset og i køkkenet, hehe! Men sådan er det jo! Vi har nok også svært ved at se at det vi syntes var fedt midt i 90'erne bliver retro på den fede måde engang!!
  Ha' en lækker dag, søde Junette!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails