Short-cuts til mine sider:

30. jan. 2011

Nu går det da helt i fisk!!

På den FEDE måde, altså! Jeg har gang i et lille fiske-projekt - eller flere faktisk - som fik mig til at kaste mig ud i en god gang 'proces' igår. Jeg tegnede 12 stk. cirkler, og dem skulle jeg så trylle om til fisk!

Hér er resultatet:


Processen gik ud på at arbejde med fyld/mønstre som 'pynt' på mine fisk, og jeg synes selv det er blevet et temmelig vellykket resultat. Det er bestemt langt fra alle fiskene jeg vil arbejde videre med, men nu er jeg kommet nærmere en idé om hvad jeg synes der virker og hvad der ikke gør.

For at mine tegne-anstrengelser ikke har været helt forgæves, vil jeg da lige dele dem med jer - så er der maleark til ungerne eller måske dig selv?! :-) Jeg påstår jo gentagne gange at sådan en gang farvelægning kan redde de fleste dage!!

Link til maleark er lige HÈR!

Superskøn solbeskinnet søndag til HELE blogland fra Brilleland! :-p

11 kommentarer:

 1. De er bare super skønne... :o)
  Tak fordi du deler ud... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 2. he he hvor er de skægge !

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde de fisk. Tror lige mine unger trænger til sådan en gang farvelægning!
  Jette / Kamma og Ko

  SvarSlet
 4. Kunne godt se dem på krympeplast i nogle gode stærke farver som vedhæng til halskæder eller creol øreringe.

  SvarSlet
 5. Tak skal I ha' allesammen :-) Fedt at I har lyst til at bruge det jeg lægger ud

  Camilla - ikke nogen dårlig idé. Jeg skal bare finde noget helt transparent krympeplast. Det sidste jeg havde var sådan grumset-hvid (hehe - giver det mening?). Hvis nogen har tips til hvor man får fat i noget der er helt gennemsigtigt efter krymp, så sig endelig til!!

  SvarSlet
 6. Hej Brilleting. Tak fordi du er med i mine give aways. Jeg sætter den samme Facebook-ting op på den nye blog, så du kan bare smutte derind og melde dig.

  Mange tak, fra Ditte

  SvarSlet
 7. Hvor er de gode.
  Fisken med overbid på papir nr. 2 er så sej!

  SvarSlet
 8. Jeg er vild med ALLE fiskene, og synes virkelig godt om den disciplin der ligger i at lave 12 forskellige fisk. Jeg får helt lyst til at lave mig inspirere.

  SvarSlet
 9. Tusind tak igen igen! Jeg har før kastet mig ud i den slags 'proces', og elsker det. Der er som regel et tidspunkt i starten hvor man undre sig over hvad det egentlig er man har kastet sig ud i, men jeg oplever gang på gang at det pludselig siger BINGO, og så er der noget brugbart - om ikke andet, så noget at arbejde videre med. Det er SÅ fedt! Så lad mig lige endnu engang slå et slag for processen! Prøv nogle ting af, og se hvad der kommer ud af det! :-)

  SvarSlet
 10. Super søde fisk. Du er bare så fantastisk god til at tegne. Når det skal gå i fisk er det absolut ikke den værste måde du har oplevet.

  Kh. Irene

  SvarSlet
 11. Sikke nogle flotte fisk. I'm in love :-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails