Short-cuts til mine sider:

8. okt. 2010

Tak Kat! :-)

Ja, idag var så dagen hvor den søde postmand kom forbi med pakken fra Kat! Den indeholdt denne super-fantastiske rygsæk som er resultatet af hendes og mit samarbejde - jeg sendte 3 stykker papir med tegninger på, og fik dette tilbage!
Jeg er jublende lykkelig over den skønne rygsæk, som min søn - David - skal have med når han starter i børnehave om lidt over ½ måned.
Jeg havde lovet mig selv at gemme den til han skulle starte, men det kunne jeg jo ikke. Han blev NØDT til at se den idag - om ikke andet, så for at jeg havde mulighed for at sende bare et gran af min taknemmelighed via blogland til Katrine. Håber at min begejstring skinner igennem i billederne af David - og at du ikke er et sekund i tvivl om at han er mindst lige så begejstret! Hehe!

Hvor er han bare lækker, min store dreng - lige klar til børnehave med den lækreste rygsæk man kan ønske sig!

TAK KAT!!

2 kommentarer:

  1. Nej, hvor er den god til ham! Den passer bare perfekt til hans grønne trøje. Det var godt, I blev glade for den, den er fuldt fortjent! Og jo, jeg kan sagtens se, hvor glade, I begge er:)Der går nok ikke længe, inden du bliver sjanghajet til endnu en opgave.;) Af mig that is!

    SvarSlet
  2. You can sjanghaj'e me anytime!! :-)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails