Short-cuts til mine sider:

8. okt. 2010

Farver & striber!! Og en Give Away lige om hjørnet!

Har lige siddet og brygget på den Give Away som formentlig bliver skudt igang her på bloggen. Desværre mangler der endnu et par detaljer, så I må altså vente i max 48 timer endnu før jeg løfter sløret!


I mellemtiden har jeg muntret mig med hvidt papir og sorte tuscher, for at du - min kære blog-læser - kan få lov til at gøre verden til et mere farverigt sted. Jeg er nemlig gået i gang med et rigtig skønt evighedsprojekt: Jeg er startet på min helt egen blog-malebog!
Grunden er, at jeg selv ELSKER at male, og at jeg ønsker at dele denne passion med alle som kunne tænkes at have lyst til at kaste sig ud i farvelægningens mange kroge.
Er du til mine skøre, glade og lettere naive tegninger, så er malebogen lige noget for dig, og hvis ikke, så er det måske noget for dine unger?! Under alle omstændigheder vil jeg sige tak til Tine for et lynkursus i at lave en PDF fil, som gør det muligt for mig at dele dette første ark af mange til min helt egen malebog.


5 kommentarer:

 1. Hmm, måske jeg ikke er så god til det blog værk, men jeg kan da ikke finde nogen tegning. Men puslespillet er fint, må gerne skiftes ud igen.
  Knus fra mig

  SvarSlet
 2. og selvfølgelig kom den så frem alligevel

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog en dejlig ide!

  SvarSlet
 4. God idé ... den ligger også i min idé-få-det-nu-lavet-bog.

  Og nu skal jeg nok snart holde op. Men jeg synes liiige du skal have det her link også. Ugle papirsposen synes jeg er så genial:
  http://ninimakes.typepad.com/nini_makes/2010/06/themed-birthday-giveaway-and-free-download-twit-twooooo.html

  SvarSlet
 5. Mange tak skal I ha'! Og tak for linket, Maria - du skal da endelig blive ved med at sende løs. Det er den bedste måde at finde ting på, som man ikke lige selv er faldet over.
  Har dog set ugleposen før, men tror jeg vil benytte lejligheden til at gemme skabelonen, og se om den måske kan blive til andre sjove ting hen ad vejen.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails