Short-cuts til mine sider:

16. okt. 2010

IN THE ZONE!!

Hold da op, for en energi jeg har - er godtnok spændt på hvornår det stopper!
Jeg er - hvad jeg kalder - "IN THE ZONE", hvilket i al sin enkelhed betyder at jeg kører på med kreative udfoldelser og praktisk talt ikke kan stoppe igen før jeg, på ét eller andet tidspunkt, klasker sammen!
Min "zone"-tur har varet siden igår aftes til KREA-aften med kollegerne og har kun været afbrudt af et par små (tiltrængte) lure på en 2-3 timer hver.

Jeg er netop nu igang med at bage rugbrød - det har jeg ALTID misundt folk at de havde overskud til! - og nyder stadig duften af de knækbrød jeg bagte med David tidligere på dagen!Så har jeg brugt formiddag og eftermiddag på at lave 2 forskellige slags adventsgaver, bl.a. dette hér:

Og noget med dét hér:

 Hehe .. ELSKER hemmeligheder!

Igår måtte jeg lave lidt om på mine planer ift. hvad jeg skulle kreere til KREA-aftenen. Jeg havde været (lidt) (små-)distræt da jeg pakkede mit krea-grej, så jeg havde præsteret at glemme både akvarel-maling og hæklenåle (godt klaret, ellers!!), så jeg kunne ikke farvelægge de ting der skulle have farver og hvis det ikke havde været for Helle (tak, søde!) så havde jeg heller ikke kunnet hækle.

Jeg endte med at bruge aftenen på at lave farvestrålende træ-perle-armbånd,


 et pink armbånd til kollega-Tine,


eksperimentere med at lave papirsperler &
                           
at hækle på mit nye jule-pang-projekt, som jeg satser på at få færdigt til fremvisning i morgen (I får lige et lille sneak-peak:)


Idag har jeg forresten også eksperimenteret med at krympe noget med farver ... og så har jeg lakeret lidt også.

... og så kan det godt være at jeg godt kan lide hemmeligheder, men det er sgu svært at lave en interessant blog når man ikke kan vise hvad man har lavet!!

LOVER højt og helligt at jeg viser frem til den store guldmedalje når jeg har fået adventsgaverne delt ud i løbet af december måned, og der kommer måske en lille DIY eller 2 med i købet!


... Og sidst men ikke mindst, så lovede jeg at forsøge at lokke mine dejlige kolleger til at lave nyt tøj til Dolly som I kan farvelægge - 2 sprang på opgaven med krum hals, og hér har I resultatet! 1000 tak til gæstedesignerne Annemarie & Bente N. :-)Nu er min skønne mand kommet med kage, så den, og søde gæster, venter!
Ha' en MONSTER-lækker weekend!

4 kommentarer:

 1. Hold da helt ferie...jeg bliver da helt forpustet over at læse alt det, du har lavet. Fantastisk ;o)Glæder mig til at se de færdige projekter :o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Det virker til at det har været en super kanon weekend for dig søs. Jeg er rigtig spændt på at se dine hemmeligheder engang:D hehe Jeg er blevet helt pjattet med det armbånd du gav mig. Jeg tror det skal være min lykkedims her til standpunktsbedømmelserne og eksamnierne;D Elsker dig skønne søster, selvom jeg ikke altid er god til at vise det.
  Varme kram fra Søs

  SvarSlet
 3. Ih, altså, søster! Sikke nogle søde ord! Skynder mig lige hen til dig for at give dig alle de kram du fortjener! :-D
  Elsker sgu osse dig, skønne kvinde!
  Kram i læssevis fra Jane

  SvarSlet
 4. Hold da.... Hit med noget noget af den energi, please. Det der med hjemmebagt rugbrød bliver i så glade for. Det er nr. 1 ! Gad vide om tornerose nu skal sove længe efter det energitrip

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails