Short-cuts til mine sider:

1. okt. 2010

En ven i nøden ...

Ja, ok ... jeg har det lige for tiden med at sige at man skal sætte tingene i perspektiv, f.eks. hvis nogen hidser sig op eller noget, at de ligesom skal forsøge at huske på at nogen har større grund til at hidse sig op. Men, det jeg ville sige var, at jeg nok ikke perspektiverer så meget når jeg siger at jeg var i nød idag, selv om det helt klart føltes sådan.
Har tilbragt rigtig meget af min dag med 2 syge børn - den ene med dårlig mave på 5. dagen efterhånden (suk) og den anden med feber - formentlig p.g.a. tandfrembrud. Begge nogle sølle stakler med helt fantastiske evner til at gøre opmærksomme på deres tilstedeværelse.
Da dagen var værst (sådan føltes det bestemt!) kom mine frelsende engle: i første omgang min dejlige søster - som jeg ikke véd hvad jeg skulle gøre uden - og hjalp mig med de syge og opmærksomhedskrævende unger, og dernæst min kollega og veninde - Tine - som da lige havde været en tur i genbrug og købt følgende til mig:Disse 2 skønne bøger er fyldt med lækre, inspirerende billeder, og jeg glæder mig til at synke ned i dem, og føje mindst 20 nye idéer til det hav jeg i forvejen har i hovedet.

Jeg er bare SÅ taknemmelig idag, og følte straks at jeg måtte gengælde al den gode karma. Min søster må have sin gengæld til gode - men mon ikke jeg kan finde på noget i weekenden (!) - mens jeg brugte lidt af min nyvundne "frihed" (læs= nu hvor jeg ikke havde et grædende barn på mig!) til at lave en lille gave til min søde kollega.
Hun har netop startet sin egen blog - Tumlingetapas til alle - hvor jeg i et par dage har rykket for et indlæg om hendes pizzasnegle. På hendes eget initiativ sketchede jeg lige denne lille pizza-snegl, som kun hun får lov at snuppe! :-) (Tine - håber at du efterhånden lærer at jeg er ualmindeligt dårlig til at sige nej til folk jeg holder af! ;-) ) Så glæder jeg mig bare rigtig meget til det pizza-snegle-indlæg!!Kig forbi hendes blog, hvis du har børn af den mindste slags, eller bare gerne vil have inspiration til GIGA-lækker og fornuftig familiemad! Kun kan sgu noget i et køkken, hende Tine! :-)
Mange tak for bøgerne - håber at sneglen kan få en lille plads i din nystartetde og fine blog!?

4 kommentarer:

 1. Iiiih altså hvor er den bare lækker, den pizzasnegl!!! Jeg er totalt "in AWE" over den....og jeg har lige plads i mit nymalede køkken til den!!!
  Og JA jeg skal nok få blogget om de pizza-snegle - hvis jeg må sætte dit billede på også?!

  SvarSlet
 2. Hehe ... godt at den lever op til idéen i dit hoved! :-) Den er ikke så stor, så jeg håber at originalen er ok - ellers må vi jo forstørre den eller noget. Du får den næste gang vi ses!
  Og klart du må bruge den på din blog - sender lige én til dig uden mit blog-navn hen over - så kan du jo altid skrive Tumlingetapas i stedet for! ;-)
  Har nemlig set dit fine indlæg!! Glæder mig til at afprøve opskriften! NAM NAM!!

  SvarSlet
 3. Faldt lige over din hyggelige og inspirerende blog og har fluks meldt mig som ny fast læser ;o)
  Hvis du får tid/lyst er du velkommen til at kigge forbi min. Håber dine børn er blevet raske.
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Mange tak ... desværre stadig småsyge børn, nu tilføjet et syg mig! Ih, altså, hvor er det bare skod med sådan noget omgangs-syge-halløj!
  :-(
  Godt at man bliver reddet engang imellem (har lige fået smukke roser af manden idag - det hjælper nu lidt på det!)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails