Short-cuts til mine sider:

16. aug. 2010

Sangbogs-illustrationer

Godtnok er dagpleje-ungerne i min gruppe enormt kloge (!), men læse kan de ikke - så jeg satter mig derfor for at illustrere den sangbog som jeg havde sammensat sammen med nogle af mine kolleger. Hvad hjælper det at ungerne får en fin sangbog med hjem, hvis de ikke kan fortælle deres forældre hvad de gerne vil synge??
Skal lige sige at hele projektet startede fordi jeg selv flere gange måtte gå til min ældste søns dagplejer og bede om at få sunget den ene eller anden sang, som David kom hjem og sang. Og nu er det bestemt ikke fordi jeg ikke vil stå og synge for forældrene til de børn jeg passer (hellere end gerne, men spørgsmålet er om de synes det er så fedt i længden ... fnis) men det er nu rart som forældre at have teksterne, for melodierne er sandt at sige ikke så komplicerede!


Vi har jo desværre ikke skrevet sangene selv, men har samlet fra alle tænkelige steder hvor der er sange med fagter eller andet som kan fange de små.

(Traktorsangen går på melodien "Tordenskjold")


Det er superfedt at lave illustrationer - har også forsøgt mig med Blops vuggevise fra "Min søsters børn"

... og har også lavet små akvareller til "Giraffen Gumle"Hmmm, hvad skal jeg mon illustrere næste gange??

4 kommentarer:

 1. Nej altså - den havde jeg jo slet ikke set - før min tid :-) Hvor er den fin. Du er bare en ørn udi lækre tegninger!

  SvarSlet
 2. Hvor er den altså bare super fin den sang bog!
  Jeg ville ønske jeg kunne være så krea - så ville min mor (der også er DP) og den børnehave jeg er i også få sådanne fine sanghæfter :)

  SvarSlet
 3. Tusind tak! Kan lige informere om at der er en opdateret udgave af sangbogen på trapperne, og mon ikke det bliver muligt at erhverve sig den?!!

  Ha' en fantastisk dag!

  Kram fra Jane

  SvarSlet
 4. Hej Jane - jeg er lige faldet over din blog -jeg er også dagplejer og søgte efter giraffen gumle, som jo er helt fantastisk. Sikke nogle flotte akvareller - dem har du vel ikke i download form? Jeg er ved at lægge sidste hånd på barnets bog til en afsked på fredag og jeg har nemlig også en del sange med, som jeg klipper nogle ting ud til.

  Ha' en dejlig dag

  Kh
  Laila

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails