Short-cuts til mine sider:

20. maj 2014

Hjemmegjort morsdagsgave.

Det er ufatteligt svært at finde på noget at give min mor!! Hun har jo ALT ... og de ting hun måtte mangle, dem har jeg næppe råd til at give hende! Så da morsdag nærmede sig, sad jeg med det tilbagevendende problem: hvad skal hun have!??

Jeg har lavet mig et Pinterest board til sådanne lejligheder - for hvem elsker ikke en hjemmelavet gave (bortset fra ALLE mænd i familien!?)!?? MEN her kunne jeg ikke lige finde på noget, så jeg måtte igennem indtil flere boards - både mine egne og andres - før jeg fandt den perfekte gave!!
Min mor har, som jeg selv, et kontor/kreaværelse, hvor der af og til kan være svært at finde lige det, man mangler ... jeg min gave blev opbevaring. En billig, nem og MEGET praktisk gave!


Marmeladeglas i forskellige størrelser, tilføjet en gang hvidt garn, petroliumsfarvet uldfilt og lækkert akvarelpapir. Sy det hele sammen, skriv på papiret og - voila!!Man kan naturligvis også strikke, i stedet for at hækle, eller man kan sy "skjulere" til glassene i stræk-stof. Og så kan man naturligvis selv vælge om man vil lave påsyede indholdsskilte, eller om man hænger en mærkat på kanten af glassene! Mulighederne er mange - find selv på flere måder at lave opbevaring på, og "begav" dig selv, eller et andet kreativt rodehoved! ;-)


8 kommentarer:

 1. De er fine! Hvem der bare havde så pæn en håndskrift som dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Pernille! :-) Jeg synes jo ikke at det er noget særligt, men sådan har vi jo hver især vores forcer! ;-) Jeg er f.eks. vild med dine evner ift. farvevalg!! 😍

   Slet
  2. Nej, man har det jo med at tale sig selv ned ;-) Tusind tak! Det er jeg virkelig glad for du siger :-) God dag til dig

   Slet
 2. Sikke en fin idé. De er super flotte.

  SvarSlet
 3. Fantastisk god ide. Kan kun forestille mig at din mor blev glad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak ... idéen var jo ikke helt min egen, men jeg synes at jeg fik den tilpasset til min mors behov! ;-)

   Slet
 4. De er skønne... Hvem der bare kunne have sådan noget stående fremme

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails