Short-cuts til mine sider:

13. okt. 2013

Jul?!

Ja ... ok! Jeg véd godt at vi kun er i starten af oktober måned, men pludselig går det op for mig at der faktisk ikke er SÅ længe til det dersens julehalløj starter!
Særligt fordi jeg d. 24. november skal deltage i Hjerteformet Julemarked i Skjold mellem Horsens og Juelsminde! Så der er slet ikke så længe til julestemning, hygge og masser af færdige juleprodukter ... måske endda nogle nye!!


Jeg har desuden haft en drøm i årets løb om at afholde en stjerne-workshop, hvor jeg ville undervise i foldning/samling af diverse stjerner i papir (ca. 5-6 forskellige varianter), men går lige nu og overvejer om der er tid og overskud til det i en november som også skal rumme hele 2 børnefødselsdage og så liiiiige mit job og tidlige juleforberedelser.

Men hvis der er stemning for det - hvis DU sidder og tænker at du godt kunne tænke dig sådan en workshop, så skriv det lige i en kommentar, så jeg har lidt fornemmelse af om det er "noget".

Jeg juler viderer i hovedet, og i den kommende uge med ferie kommer der nok også et par juleprodukter på kreabordet! Kun få planer, men helt sikkert masser af tests og forsøg ... jeg er spændt på at se hvad det ender ud i!

8 kommentarer:

 1. Jeg ville elske det - men jeg ville ikke komme afsted, jeg kan ikke overskue så lange ture væk hjemmefra nu hvor maven er blevet så stor og besværlig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din tilbagemelding, søde Karen Elisabeth. Har fuld forståelse for din situation men fedt at du kan lide ideen! ;-)

   Slet
 2. Svar
  1. Nice, at du også synes om ideen, skønne Jonna. Jeg overvejer lige igen ! :-D

   Slet
  2. Hej søde Jane
   Det kunne være smaddersjovt:-D
   Min adr er Jonna D Mogensen, Ellebækvej 32, 8520 Lystrup.
   Den er for cool den bog -eller nærmere tilpas nørdecool for lærerinden der er vild med lækre lærerbøger;)
   Kram kram

   Slet
 3. Kære Jane - det er SÅ hyggeligt at du også skal med til julemarkedet. Jeg har netop selv skrevet et indlæg om Hjerteformet, hvor du er "tagget" ;-) Jeg glæder mig til at se dine stjerner - de er bare så fine og det lyder som en god idé med en workshop.
  God weekend og bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 4. Jeg så på instagram du havde lavet det fineste krybbespil. Kan man købe sådan et af dig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dansemyg!
   Jeg har simpelthen været for dårlig til at læse beskeder her på bloggen! :-( Er du stadig interesseret, er du meget velkommen til at maile mig - adressen står i højre bjælke, øverst!
   Beklager det VOLDSOMT sene svar!

   Kram fra Jane

   Slet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails