Short-cuts til mine sider:

13. maj 2013

Ugens App - nu med tema!

I denne og de næste 2 uger er temaet for "Ugens App" broderi! Som udgangspunkt korssting, men de udvalgte apps kan også sagtens bruges til andre typer broderi og design af f.eks. HAMA-perlemønstre.

Jeg starter i den lette ende, og kan godt allerede nu afsløre at min klare favorit blandt de 3 apps er den, jeg sidst skriver om! Det betyder bestemt IKKE at de andre er dårlige, men bare at jeg godt ved hvad jeg ville foretrække, så kast jer endelig ud i de 2 første også! Man må aldrig gå ned på apps! (eller hvordan det nu var med den sang!! Hehe!)
Denne uges app hedder
og findes i en lite-version, så man kan teste den,
 før man beslutter sig til at kaste penge efter den! 
Det kan jeg altid godt lide! :-)

Denne app kan både bruges af broderiinteresserede børn og ditto voksne, da den både indeholder en legedel og en designdel.
Legedelen går i al sin enkelhed ud på at man skal udfylde felterne på broderi'stoffet' med de rigtige sting i de rigtige farver - lidt "paint-by-numbers"-agtigt. En rigtig god måde at blive introduceret til broderi på, og også en god måde at lære at læse en broderiopskrift på for børn eller helt nybegyndere! Der er ialt 20 forskellige 'match'-mønstre at gå i krig med, og de er faktisk meget søde og sjove! Meget tiltalende for børn, tænker jeg!


I designdelen kan man så tegne sit eget mønster. Der er ialt 82 forskellige farvenuancer at designe med, men desværre kun 24x30 tern at tegne på, hvilket naturligvis begrænser størrelsen af ens design.


Til gengæld er det meget brugervenligt, og man kan nemt rette fejl, skifte mellem ialt 7 forskellige stingtyper PLUS dele sit fine design på Facebook, Twitter eller sende det som mail til sine venner! ;-)


Jeg synes faktisk at det er en meget sjov måde at lave en broderi-app på, og den har helt klart mange fordele! Håber at den kan sætte gang i nogle sjove/anderledes designs derude i Blogland!

Og så lover jeg ellers at jeg i næste uge har leget lidt med Ugens App og har et par godter i ærmet! :-) Glæd jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails