Short-cuts til mine sider:

15. maj 2012

Mere solskin!

Solen skinner udenfor, og den skinner på min lille familie. Min mand har nemlig fået job som sommerferieafløser på det lokale slagteri efter næsten 4 år uden fast arbejde! Det er noget af det bedste der længe er sket, og vi håber at det måske kan ende ud i fast arbejde på den anden side af de 3 måneder.

Jeg har også brugt meget tid på det seneste på at tegne solskin - måske fordi jeg syntes vi trængte til det!
Hér er nogle små solskins-kort jeg har lavet. De kommer - sammen med nogle af mine andre kort og en masse andet (softies, tryk og brocher) - med til marked i Odense d. 26/5.


Ha' en fantastisk solbeskinnet dag, allesammen!

7 kommentarer:

 1. Der er altid solskin over dig når du smiler... Ha en fantastisk dag <3

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte. Jeg deltager også med en stand og skal da have den store pung med, kan jeg se :-)Jeg husker stadig, hvor fin en dukke og fisk, du sendte til mit projekt "Lav en julegave til indlagte børn". Der er helt sikkert nogle børn, der er blevet glade :-)

  Kh.

  Mette

  SvarSlet
 3. Der er helt sikkert håb - min mand blev fyret fra sin tømrerstilling i starten af 2009... I 2011 fik han et vikariat i et halvt år, og endte med en fastansættelse...
  Det var SÅ stor en lettelse, for jeg havde også kun vikarjobs i al den tid hvor han gik ledig og vi havde lige bygget huset færdig...
  Nu kæmper vi bare med at få gælden væk og overskud på kontoen, og så bliver livet godt ;0)(Det var dyrt for os med nyt hus ikke at have mere faste indtægter end vi havde - men jeg vælger at se positivt på det, for i det mindste gik vi da ikke konkurs!)

  SvarSlet
 4. Kom sol kom farver - tillykke - skønne nyheder - og SOLE skinner også højt her - takker for strålerne - trænger til kulør og varme :-D

  SvarSlet
 5. Tillykke med jobbet til manden...håber det bliver til mere end sommerferiejob...Solene er skønne og vi trænger gevaldigt!

  SvarSlet
 6. TUSIND tak for jeres skønne kommentarer! Nu er jeg endnu mere glad i låget!
  Ha' en helt fantastisk dag, alle I skønne kvinder!

  KRAM

  SvarSlet
 7. dejligt at høre med din mand! Håber at han får det fast bagefter

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails