Short-cuts til mine sider:

26. apr. 2012

Uha, jeg glæder mig!

Jeg har i disse dage færdiggjort mine pakker til pakkelegen, og jeg glæder mig som et lille barn til at sende  pakkerne ud i landet og ikke mindst til at vise frem hvad jeg har bedrevet!
Jeg har nemlig valgt at bruge pakkelegen som et springbræt til at få afprøvet en ny idé - og det var, hvis jeg selv skal sige det, en succes! Og så har jeg desuden lavet en håndfuld nye streger, som jeg har brugt til lidt forskelligt!
Alt i alt en HELT masse nyt, og et lidt nyt udtryk, som jeg bare næsten ikke kan vente med at vise frem!

Imidlertid er der jo ikke noget ved at få en gave som man allerede véd hvad indeholder, så I må - ligesom gavemodtagerne - lige vente et par dage endnu. Indholdet til pakkerne er færdigt, så jeg mangler bare at pakke og sende, og så skal jeg nok vise frem!Der skal iøvrigt ialt sendes 6 pakker: 4 stk. til nye pakkelegsdeltagere, 1 stk til Mille, som jeg modtog den dejligste pakke fra, og 1 stk. til Christina i bytte for de flotte puder m.m. hun syede til mig.
Håber at de bringer lykke hvor de kommer frem! Som I nok fornemmer glæder jeg mig i hvert fald til at give dem væk! ;-)


.... OG hvis du ikke allerede synes godt om min Facebook-side, så kan det godt betale sig at gøre det (hvis du altså har lyst!). I skrivende stund er der 153 som synes om siden. Når jeg kommer op på 200 som synes om, trækker jeg lod om en hemmelig gave (kunne man mon forestille sig at den indeholdt nogle af de samme ting som pakkelegsgaven?!)!

Ha' en helt fantastisk torsdag!

7 kommentarer:

 1. Uh, spændende :D jeg glæder mig meget til at modtage pakken, og sende en den anden vej :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-D Ja, det er sjovt ... jeg havde helt glemt at jeg skulle have pakker igen mens jeg var igang med at kreere. Det er FEDT at det kan være så rart at give en gave væk!

   Slet
 2. Uha jeg er spændt - Jeg kan jo næsten ikke vente på at postbuddet kommer nu!

  Jeg har planer om at skulle lave ting til din pakke her i weekenden, så håber jeg bare du kan lide den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ååååårh, nu er det jo mig der bliver spændt, når I begge skriver om de gaver jeg skal have igen! Sådan en gaveleg er bare totalt win-win! :-)

   Slet
 3. Mega win-win! :D jeg er lidt i tvivl om du har fået min adresse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jøps, søde Pernille - det har jeg. Jeg fik bare ikke lige svaret på din mail - sorry! Jeg knipser lige nogle billeder af jeres gaver, og så sender jeg dem allersenest i morgen! :-D

   Slet
 4. Heeej. Nu har jeg modtaget din pakke! Hvor er alle tingene bare mega fine :) Tusind tak! Hvis du gider sende din adresse til mig, så sender jeg snart din pakke retur :)

  Har lavet et indlæg med billeder: http://pescno.blogspot.com/2012/05/pakkeleg.html

  Klem Pernille

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails