Short-cuts til mine sider:

6. feb. 2012

Store krea-drømme!

Ja, ok ... det lyder godtnok flot, men man kan faktisk nå at drømme om rigtig mange spændende ting, når man ligger på sin sofa og fordriver tiden mellem toiletbesøgene (ok - lidt for mange detaljer, Jane!! Tsk tsk!!)

Jeg er nemlig så uheldig at være blevet smittet af yngstemanden med en led omgang maveinfluenza, og nu ligger jeg så hér. Med cola og chips! Forhåbentlig på vej mod bedring!

Drømmene, som jeg lige nævnte før, handler om alle de kreative ting jeg gerne vil lave. Der er SÅ meget der presser sig på:

 • tegninger (der er SÅ mange fjollede, glade, farvestrålende ting der bare vil UD!!)
 • dekoration af keramik (vil rigtig gerne arbejde videre med mit grafiske udtryk, som jeg afprøvede på flødekanden - men har ingen anelse om hvad det ender med!)
 • flere ærtepose-dukketeaterdukker (massevis af eventyr der er brugbare ift. dramatisering for de yngste, og det er en dejlig udfordring til mig selv! (+ også genialt til mine dagplejebørn))
 • hækling (har en plan om at bringe foråret ind i mit hjem i kraft af 100000000 hæklede blomster og blade (sådan cirka))
 • og så alt det løse (keramik, strik, papir-tamtam, smykker ... und so weiter)
Mit hoved er ved at boble over med idéer og jeg glæder mig som en sindssyg til at få tid og overskud til at komme igang!!

Ser rigtig meget frem til fredag, hvor den står på KREA-aften med mine fantastiske kolleger. Mon ikke det lykkes mig at få gang i bare et par af de mange forestående projekter?!!


9 kommentarer:

 1. Åh for søren, kender det godt - altså det med alle ideerne der hober sig op :) Når jeg ikke bruger al min energi på, at tænke over min 'job-situation' så tænker jeg da heldigvis ind i mellem på noget sjovere - fik ca. 1000 ideer så sent som i aftes og faktisk burde jeg holde op med, at surfe nettet tyndt og se og komme i gang med nogle af dem!

  Rigtig god bedring til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! :-)
   Kan i øvrigt godt anbefale at man bruger Pinterest til at holde styr på nogle af de mange drømme. Selv forsøger jeg mig (ja, længere er jeg ikke nået!) med at have et 'board' der hedder "To do SOON", som så er idéerne der skal laves først. Meeeeeeeen jeg er selv i opstartsfasen, så jeg knokler videre med de gode intentioner!

   Kram fra Jane

   Slet
 2. Jeg kan godt relaterer til hvad du skriver... og god bedring!

  Bruger du forresten plastikgranulatdims i ærteposerne eller hvad?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak!

   Jeg har gennem tiden brugt forskelligt fyld til ærteposerne, f.eks. flækærter og hvedekerner ... og nogle gange bliver det bare til bamse-/pudefyld. Jeg har overvejet plastgranualt, da det jo kan vaskes, og det er lidt smart. Har du erfaringer med det!??

   Kram fra Jane

   Slet
 3. Aller først: Rigtig god bedring, Jane!!!
  Og så næst: Hvor er det dejligt for dig, at der er plads til andet en baziller og snot i hovedet, når du er syg - det må da være skønt at ligge på sofaen med god samvittighed og DRØMME! ;-) (man må jo se det fra den lyse side - hi hi)
  Glæder mig at du har hygget med min knappeserie i Hendes Verden. Jeg er den fødte fotomodel, ik?!?!? *host host*
  Kærlige kram og masser af stjernestøv og "go'-bedrings-trylle-magi". Sasia

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig mange tak, dejlige Sasia!
   og heldigvis er der plads til andet end sygdom i hovedet og bedring er på vej!
   Jeg har hygget mig SÅ meget med din fine knapserie, og det er bare nogle helt fantastiske billeder! :-D Dem kan du godt være rigtig stolt af!

   Kram fra Jane

   Slet
 4. Det gør intet at drømme skønt det er bedre at udleve og det går du jo i stor stil^^

  Jeg håber du snart for det bedre

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de dejlige ord, søde Randi!

   Kram fra Jane

   Slet
 5. Hej Jane, jeg håber du snart er ovenpå. Du har vundet i min giveaway med dyrebørn på stof. :-)
  Vil du skrive din adresse til mig på blog@junette.dk

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails