Short-cuts til mine sider:

21. nov. 2011

Julemarkedet i Horsens - WOW!

WOW er kun et fattigt ord for den GENIALE weekend jeg lige har haft på Popops.dks Julemarked i Horsens!
Alt levede op til forventningerne - ja, oversteg dem på mange punkter!! Der var SMUKKE ting, FANTASTISKE, KREATIVE og SKØNNE mennesker og lokalerne på Torvet 6 emmede af kærlighed og jul på den rigtig FEDE måde!

Rakel var så sød at sende mig dette billede som hun tog søndag - det eneste billede med mig selv på, så det må I hellere få at se! :-) I baggrunden gemmer Anne-Mette sig - hun tilbragte nogle timer søndag med at sidde og holde mig ved selskab og flette de vildeste stjerner !)

Jeg har lige lyst til at vise jer de flotte ting jeg fik købt/byttet mig til. Det blev ikke til nær så meget som jeg kunne have tænkt mig (der var jo bare SÅ meget fedt!!), men jeg fik tilgengæld dækket alle udgifter + startet en lille krea-opsparing af min fortjeneste! NICE! :-D

Jeg byttede mig til 2 fantastisk smukke tørklæder hos Christina. Det ene blev dog foræret væk til Emilie, som tusind tak for hjælpen med marked og for uvurdérlig opbakning op til!
Læg iøvrigt mærke til den flotte 'Gunvor Ask'-hest - det er jo SÅ meget bare lige mig!!


Og hos Christina købte jeg også 2 par lækre bukser til drengene. David var SÅ glad for sine, at han insisterede på at få dem på i børnehave allerede idag! ... derfor må I nøjes med at se Adams fine bukser med stjerner. (Davids er sorte med dødningehoveder)En rigtig fin frugtpose, som David også allerede har taget i brug - derfor ikke noget billede! Også fra Christina.
... og så fik(!) jeg også liiiige en Gunvor Ask bog (som jeg ikke havde - WOW) og der sneg sig et Bjørn Wiinblad-krus over til mig!! Du er simpelthen bare så dejlig, Christina. Glæder mig allerede til at lave Bjørnebande-ting til dig!! ;-)
Verdens smukkeste cocktailpølser - naturligvis lavet af den helt unikke og ubeskriveligt skønne Laura.  Et super-bytte som naturligvis skal på juletræet iår!! ;-)


Og så en MASSE billeder af alle de LÆKRE ting som jeg byttede mig til eller 
købte hos Helle D! En helt utroligt fantastisk kunstner, hvis univers jeg har forelsket mig helt og aldeles i!
TAK Helle, fordi du var med på marked, så jeg havde mulighed for at møde dig! Og tak for den dejlige sparring vi allerede nu har gang i - det er SÅ spændende!!


Det smukkeste porcelæns-ophæng med påtrykt jule-sangs-udpluk!

Bagsiden af det smukke ophæng
er beklædt med guldplettet pels!


Varmt, blødt og lækkert armbånd med porcelæns-skilt på - "ART LOVER" ... og NEON!♥ 

Den fineste lille engle-kat med guldvinger, blå øjne og NEON-stribet hale ...

Mine 3 smukke, nye Helle D-ophæng på træet i stuen!

Punk Angel ♥ 

Og sidst - men BESTEMT ikke mindst - dette dejlige smykkesæt i NEON-pink! Det byttede jeg mig til hos de supersøde og tophyggelige OhDeer-søstre, som jeg havde den udsøgte fornøjelse at være stand-naboer med i weekenden! Vi hyggede SÅ meget, og de havde helt utroligt mange smukke ting! Kunne have købt mig fattig, og kommer med garanti igen til deres skønne univers af smykker!! Det var en KÆMPE fornøjelse at hænge ud med jer og smykke mig med jeres neon-skønheder!Jeg var alt for optaget af alt det der skete, at jeg stort set glemte at tage billeder. Lad mig derfor i stedet henvise til følgende superfine 'foto-reportager' fra weekenden: Rakel, Julia, Christina #1 og #2, Asli #1 og #2,  ...  alle dem jeg har glemt eller ikke læst endnu + naturligvis diverse billeder og videoer på popops.dks facebookside.

♥ Og allersidst, men TOTALT ikke mindst, TUSIND tak til Trine & Lis - fordi det hele var så fantastisk og fordi I fik os til at føle os SÅ vigtige!! I er sgu dejlige!! ♥

9 kommentarer:

 1. Wow selv, Jane! Det var som altid bare så dejligt at se dig...eller nu siger jeg "som altid", men det er vel i virkeligheden kun 2. gang vi ses? Det er for vildt. Det føles som om, vi kender hinanden meget bedre end det :-)

  Nå, men du skulle tage at kigge ind på min blog, hvor du kan se, at dine fine ærtenisser allerede har taget opstilling i min stue og ser supersøde ud :-D

  SvarSlet
 2. Det armbånd havde du ikke fået med hjem, hvis jeg havde set det!! Skønt at se dig igen i øvrigt :) Knus Katrine

  SvarSlet
 3. @Trine - ja, det er SÅ smukke ting, og som Asli lige har skrevet, så betyder det SÅ meget for affektionsværdien at man har mødt de dejlige mennesker der har brugt tid og kærlighed på at skabe de smukke ting!

  @Asli: Har lige skrevet en mindre stil på din blog, men selv tak og kram og SÅ fedt at se dig igen også!

  @Blomsterpigen: Det er lige det med at være hurtig! Der var pænt mange mennesker der var misundelige, men jeg siger bare 'først til mølle'! ;-) Og FEDT at se dig også, dejlige Katrine!

  SvarSlet
 4. Jane, det var hyggeligt at møde dig! Og ærteposenissen blev straks udnævnt til krammenisse herhjemme. De nisser dér kan erobre verden!

  SvarSlet
 5. Selvfølgelig vil jeg skrive igen:-) jeg er ved at falde å halen over alle de lækre ting som du fik med hjem fra marked! Og wauw hvor var din stand flot stylet. Kh viola

  SvarSlet
 6. @Fie: Det var også bare så hyggeligt at møde dig på markedet ... og FEDT at nissen i hvert fald har erobret jeres verden! ;-)

  @Viola: Tusind tak, skønne Viola, fordi du gad at skrive din besked igen!! og tak for de søde ord - det var også en kæmpe oplevelse!! :-)

  SvarSlet
 7. Skønne indlæg fra julemarkedet.. jeg blev også totalt forelsket i Helle D`s keramik, det var bare SÅ fine ting.. men men desværre måtte jeg jo indskrænke mig.. så det blev til lidt shoppen i din stand.. og med mig fik jeg jo alle de lækre nisser.. OhDeer søstrene og også lidt ved Christina.. et par lækre og BILLIGE bukser til saga.. lækkert markedet og dejligt at høre at du fik dine udgifter dækket :0)

  Knus og kram nanna..

  SvarSlet
 8. Tusind tak, dejlige Nanna! Det var så hyggeligt at du kiggede forbi, og dejligt at du fandt nogle ting du ikke kunne leve uden! ;-)
  Du må endelig sige til hvis du får lyst til noget kreahygge! :-)
  Ha' en fantastisk dag!
  Kram i massevis fra Jane

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails