Short-cuts til mine sider:

15. nov. 2011

Det har jeg med på marked #9!

"Guldlok & de 3 bjørne"-dukker til dramatisering og leg.
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 kommentarer:

 1. Hvor er de bare FINE! :-)
  Kommer "resterne" (hvis derer nogle!) til salg i din biks efter markedet? Kommer ikke til Horsens så vil bare høre om man også kan være heldig at få fat i dine skønne streger selvom man ikke kommer til Horsens...

  SvarSlet
 2. Det er altså nogle fine ting du medbringer til markedet. Jeg håber at du får et godt salg. Desværre kommer jeg ikke selv forbi. Jeg må nøjes med de markeder som er her i nordjylland.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. :-D Tusind tak for de pæne ord! Jeg regner bestemt med at sætte dét, som ikke bliver solgt, på blogbiksen efter markedet, og så må vi jo se hvor meget der bliver! Håber naturligvis med at sælge godt (!) men er dog realistisk nok til at vide at der med sikkerhed er noget tilbage!
  Ellers en skam at I ikke kan kigge forbi, Lea & Mette ... Så må I have kram til gode! ;-)
  Ha' en fantastisk dag!

  SvarSlet
 4. Hej Jane :-)

  Jeg har tilladt mig at stjæle din ide, med at vise en ting frem hver dag, men har selvfølgelig linket.

  Håber det er ok :-)

  SvarSlet
 5. Sødeste Jane
  Hvor har du dog travlt, sikke mange skønne sager du får produceret. Ville ønske jeg kunne få produceret bare en brøkdel af det du får lavet ;o)
  Har selvfølgelig fulgt med her på sidelinjen, selv om der ikke har været så meget tid til at få skrevet til dig :( så tro endelig ikke at jeg ikke er inde og snuse,det kan jeg slet ikke lade være med ;o)
  Her er vi nu nået til vores liste med de gaver vi skal have lavet og Clara får lavet en snefnug-perleplade i ny og næ.... så vilde er vi ;o)
  Jeg krydser fingre for at du får nogle helt fantastiske markedsdage.

  Krammer fra Jill

  SvarSlet
 6. Ej de er fine, du kreative kvinde :o)

  SvarSlet
 7. @June: Naturligvis må du snuppe idéen - det er jo bare reklame/serviceinfo til de mange kommende kunder! Ønsker dig alletiders marked om en god uges tid! Og ville så meget gerne komme men ... ja - den logistik!!

  @Jill: Jeg ved liiiige hvordan du har det! Glæder mig til at få tid til at kommentere på alt det smukke og spændende du har gang i!! :-) Det er jo for fedt! Håber at du måske får tid til at kigge til Horsens i weekenden?

  @FamilienG: Tuuusind tak :-D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails