Short-cuts til mine sider:

1. jun. 2011

På søndag ...

er jeg lige HÉR fra 9 til 16!!


Vi skal hovedsagligt sælge ud af alt det gamle L*** vi havde i kælderen, men jeg lover også at tage nogle "Brille-ting" med!
Hvis du har lyst til at kigge forbi bliver jeg VILDT glad, og kom endelig med forslag til hvad du gerne vil have at jeg medbringer! ;-)SES VI??? ;-)

5 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt, det kan være man lige skal smutte en tur forbi nu hvor jeg jo bor i horsens ;0) Mvh dorthe

  SvarSlet
 2. Ti hi, der var vi lige ved at mødes ;) Ville have været afsted med mine tasker og lidt pileflet for at prøve det, men skulle have vagt. Er imidlertid blevet sygemeldt 1 uge med skulderen (må ikke lave noget) så kigger måske forbi dig, for bor jo også ved dejlige Horsens ! Vil gerne se dine flotte streger "live" :)

  SvarSlet
 3. Årh det ville jeg gerne, men der er jo en geografisk udfordring. Jeg håber, du får et godt salg og en dejlig weekend i det hele taget :-)

  SvarSlet
 4. Årh, hvor lyder det bare lækkert at der kommer nogen :-D Håber at I begge kigger forbi ... og hvor ville jeg dog gerne have haft besøg af dig, skønne Asli, men sådan er det med den geografi - den spænder desværre af og til for gode idéer!! Skal nok hygge mig på dine vegne! ;-)

  SvarSlet
 5. ÅH ville ønske jeg ku komme.. Var i Horsens for første gang sidste weekend.. En skøn by og strøg, synes jeg.. Måske jeg kan komme næste gang:0)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails