Short-cuts til mine sider:

9. jun. 2011

Overspringshandling / deltagelse i konkurrence!

Ja, tænk sig ... midt i frokostpause og tanker på et par ufærdige projekter, så kastede jeg mig ud i at deltage i en konkurrence.

Jeg fandt den på 'min nye gode ven' - Stoff'n - og den gik i al sin enkelhed ud på at designe fødselsdagsstof i anledningen af firmaets 1 års fødselsdag!

Mit indslag er lige HÉR:


Og så er der noget med at man kan stemme, men jeg kan ikke helt gennemskue systemet. Måske kan man først stemme efter afslutningen på deltagelse, måske skal man være medlem på siden, måske kan man ikke stemme når man er med ... FISK!!  Men HVIS du synes mit stof er fedt og har lyst til at stemme ... og kan gennemskue systemet, så skal du være velkommen. Og man kan ovenikøbet stemme på flere stof-designs på én gang (så meget har jeg luret!!)

Ha' den lækreste dag, Blogland!

10 kommentarer:

 1. Så fint så fint. Vil absolut stemme på dig.

  SvarSlet
 2. Det er jo så fantastisk smukt og livligt at se på. Stemmer klart på dig.

  SvarSlet
 3. Jeg synes, du har sådan en god streg, og vil gerne komme med en udfordring. Svesken ønsker sig en plakat med alfabetet (på dansk) med fede tegninger til hver bogstav. Kunne det ikke være noget du kunne have lyst til at lave?

  SvarSlet
 4. Ih, altså - 1000 tak igen! :-D Der er jo stadig lidt tid til deadline for tilmeldinger, og det er lige nu ikke til at vide om jeg smider flere designs på!

  @Fru Forstad: :-D Jeg har faktisk tænkt tanken før selv, men vil gerne tænke videre. Det er jo et rimeligt stort arbejde, så hvis det kunne vente til efter sommerferien så er jeg frisk?!! ;-) Så kan jeg også få tid til at undersøge muligheden for at få det trykt på et rigtig trykkeri! Det kunne da være superfedt!! Tænker du A3 format eller større??

  Ha' en lækker dag!

  SvarSlet
 5. Du har gjort det igen ;) Min stemmme er sikret

  SvarSlet
 6. Jeg ved ikke hvad jeg havde tænkt. Måske jeg er ude i a2 faktisk ( er det ikke alm plakatstørrelse?). Jeg er godt klar over at det er et megarbejde, og jeg hjælper gerne med at brainstorme og andet (hvis det overhovedet er nogen hjælp). Nu ved jeg ikke, hvordan du arbejder, men en mulighed kunne jo være et pdf fil, man kan købe og selv få trykt i det format man synes om? eller som postkort ét bogstav ad gangen, så kunne man sammensætte dem til ord, eller en helt plakat hvis man har lyst.

  SvarSlet
 7. Orv - du har mindst lige så mange idéer som jeg selv. Måske vi kan kommunikere videre på mail?!
  Hvis du skriver til mig på jane.agesen(a)gmail.com, så kan vi brainstorme helt vildt, og så kommer der med garanti noget fedt ud af det, kan jeg mærke! :-)

  Ha' en superlækker dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 8. Det er vildt fedt!!! og jeg vil absolut stemme og også købe det hvis det var muligt. Og det med alfabetet er da en fabelagtig god ide, min datter er også vildmed bogstaver og en virkelig fed plakat ville jeg gerne have hængende, men også det enkelte bogstaver så man kan sidde og "skrive" med dem :)

  SvarSlet
 9. Hvor er det fiiint Jane! Men jeg kan ikke finde den der afstemning?? Ellers ville jeg stemme til jeg fik musearm!

  Hav en lækker pinse!

  Knus Mette

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails