Short-cuts til mine sider:

15. jun. 2011

Jeg vandt liiige en giveaway ...

hos skønne Camilla med bloggen Tanker fra Fru Jensen!Sys Fredens' bog "UNDER ET - babystrik 0-1år" og 2 nøgler superlækkert økologisk uldgarn!!

Jeg har allerede fundet en lækker, overskuelig (jeg er lidt 'rusten' med strikkepindene) opskrift i bogen som skal afprøves til den lille grandnevø!

1000 tak for den dejlige præmie, Camilla
- en FED lejlighed til at få afprøvet strikkefærdighederne igen efter en LANG periode med forkærlighed for hæklenålen! SÅ lækkert!!

4 kommentarer:

 1. Sikke en skøn give away at vinde :) Hvor er du heldig. Klem fra Dorte

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med den fine gave, jeg er ikke et sekund i tvivl om at der i løbet af meget få dage... ej, måske uger kommer en smuk strikket bluse på din blog, vi ved det jo alle (også selv om du skriver rusten) at du er en haj til både det med garn, tegnesager, stof, skøre ideer.... skal jeg blive ved??? :o) DU ER OG BLIVER EN KREA-GURU søde Jane

  Mange krammer fra Jill

  SvarSlet
 3. Dejligt du kan bruge gaven.

  SvarSlet
 4. :-) Ja, det er en rigtig lækker gave!!

  @Jill - Aaaaarj, helt så ambitiøs er jeg altså ikke, så jeg kan love med garanti at det ikke bliver en bluse i første omgang - det rækker min tålmodighed med strikkepinde normalt ikke til, men skal naturligvis nok vise frem når jeg er færdig!
  Og tak for de søde ord - jeg kan altså slet ikke tåle så meget ros!! *rødme*

  Ha' en fantastisk dag, I skønne kvinder!!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails