Short-cuts til mine sider:

29. apr. 2011

Deadline!!

Fra og med i morgen og til på fredag har jeg travlt. Så travlt, at jeg har lovet mig selv at I DAG er min deadline for at få færdiggjort alle mine ufærdige småprojekter til markedet. Og det vilde (og lidt ufattelige) er, at jeg faktisk er ved at være der!! Jeg mangler kun at få lavet prismærker og lidt andet, og så er jeg klar!!
Og hvor utroligt er det lige at om 1 uge er 1. markedsdag overstået!?

... og når så det er sagt, så er jeg faktisk også lidt begyndt at glæde mig til 'livet efter markedet', hvor jeg lige pludselig kan tillade mig at tænke nye kreative tanker - tanker som måske bliver sat i gang efter at have været sammen med de mange kreative på markedet, og tanker som jeg har gået og tumlet med længe, men som der bare ikke har været plads til, fordi jeg er gået i 'produktions-mode'!

Nu vil jeg knokle videre i en lille time mere, og så skal der slappes af, før det går løs med alt muligt andet i morgen og de næste dage! (... hvorfor jeg nok heller ikke skriver så meget i den kommende uge!)

Lige et lille stemningsbillede fra dagens 'få-styr-på-det-hele'-kaos:

 Ha' en ualmindelig lækker weekend, Blogland!
 :-)

4 kommentarer:

 1. Kære Jane
  Du har fået en award af mig. Jeg håber, at du vil lege med :)

  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Øj manner, det ser lovende ud!!

  SvarSlet
 3. Sejt, at du er klar! Jeg er også ved at være der, men det kan være, jeg lige sniger lidt mere ind i løbet af næste uge. Nu må vi se :-)
  Og det er sjovt du siger det med at glæde sig til livet efter markedet. Sådan har jeg det også lidt. Det bliver for FEDT med det marked, men jeg glæder mig til at lave noget til mig selv igen :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fine ting du havde med.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails