Short-cuts til mine sider:

14. mar. 2011

Uhmm, Wiinblad!

Se lige hvad genbrugen gemte!4 kommentarer:

 1. Tillykke med fundet. Jeg har et lidt ambivalent forhold til ham Wiinblad. Er vokset op i et hjem med mørkegrønt Wiinbladtapet i køkkenet. Hotteste mode i starten af 70erne, men mine forældre fik ligesom bare ikke tapetseret igen før 10 år senere, og der synes jeg bare det var så pinligt med det grimme tapet. Er nok en anelse skadet fra den gang, for har lidt svært ved at se det skønne i Wiinblad, og så alligevel kan jeg jo godt se, at det er lidt fint når du viser sådan en platte frem. Ja, som sagt meget ambivalent.

  Kh. Irene

  SvarSlet
 2. Hehe ... jeg bliver helt misundelig, når du siger Wiinblad-tapet. WOW! Meeeen kan nu også godt forstå den ambivalens man må ha' overfor noget man har set på så længe - mister vel nærmest evnen til at se skønheden. Jeg ELSKER alle hans krummelurer, og skønheden i det sort-hvide eller blå-hvide! Jeg kan også godt lide de farvestrålende ting han har lavet, men nok mest billeder som det på platten hér! Jeg er SÅ glad for min fangst! :-)
  Ha' en dejlig aften.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Jeg ærgrer mig, når jeg ser sådan noget fint Wiinblad. Min søster og jeg fik fik hvert år til vores fødselsdag en Wiinbladsplatte af vores forældre indtil vi blev 12 år. Da jeg flyttede hjemmefra havde jeg ærlig talt lidt svært ved at se, hva jeg skulle bruge de umoderne dimser til, så de er landet et sted, som jeg ikke liiiiiiige kan huske! Min mor har et samlergen af den anden verden (som jeg har arvet i DEN grad ellers - hvis man spørger kæreste Klaus...), så jeg håber hun har gemt dem til mig et hemmeligt sted ;-) Det er godt nok et fint motiv, der er på dit fund! Genneren styrer for vildt nogle gange! Ej, ALTID! :-D Go' dag, Jane. K.h. Sasia

  SvarSlet
 4. Uhh, Sasia - krydser fingre og tæer for at din samler-mor har gemt de fine platter til dig. Det ville da være en stor skam hvis de er forduftet!
  Jeg er også HELT pjattet med motivet på mit fund - det dufter bare af varme og sommer ... helt utroligt hvilke følelser nogle sorte streger på et fad kan trylle frem! :-D
  Rigtig lækker dag til dig også, Sasia! :-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails