Short-cuts til mine sider:

10. mar. 2011

Påklædnings-dukke-selvsving!

Ja, ok - jeg kan godt gå hen og blive en anelse manisk, når jeg synes noget er sjovt, og jeg må indrømme at jeg blev superbegejstret da jeg så jeres TOP-positive feedback på mine påklædnings-dukke-billeder igår! FEDT at det ikke kun er mig, der synes at sådanne dukker ikke kun er til leg, men bare er fantastiske!
Derfor fortsætter jeg lidt i samme rille idag.

Igår satte jeg mig ned med min gode ven, Google, og ledte efter påklædningsdukker, og SE hvad jeg fandt:

Den skønneste påklædningsdukke-blog! Karen har lavet en HELT masse fantastiske og søde påklædningsdukker, som kan printes og man kan endda vælge mellem færdig-farvelagte eller mal-selv (lige min stil!!). Jeg kan ikke finde ord for min begejstring og beundring. Jeg synes Karen fortjener et besøg - så kan I selv vurdere!

Og er man til retro og vintage, så kig lige HÉR (jeg fandt linket hos den altid inspirerende Marina med bloggen Badut)!

Er man liiiidt doven, og hellere vil købe sig fra at farvelægge og klippe, så er der en del interessante bud på 'moderne' påklædningsdukker. Jeg har fundet et lille udvalg af, hvad jeg kunne tænke mig, hvis jeg var lille pige idag (mon man fornemmer min begejstring for træ-legetøj?):
Prinsessse Elise - i træ med magnetisk tøj! NICE! Kan købes HÉR!

Lidt i samme boldgade - Sebra har lavet nye træ-udgaver af de gamle "Marie"-dukker og lavet magnetisk tøj til dem. Kan købes lige HÉR!
... Eller hvis man, som jeg, kun har drenge-børn, så kan man købe denne seje pirat-påklædningsdukke lige HÉR!


Og er man endnu mere doven - eller bare urimeligt glad for sin computer - så findes der tonsvis af spilsider på nettet til børn (nok mest piger!), hvor de kan klæde næsten hvem som helst på - fra Kaj og Andrea til Brad Pitt (OMG!!) - kig f.eks. HÉR!

Kunne man tænke sig at bruge lidt penge på at etablere en lækker samling med genoptryk af fine, gamle påklædningsdukker (bl.a. af Christel), så kig lige HÉR!

Og endelig - hvis man har en masse penge, man ikke véd, hvad man skal bruge til, så kig HÉR!

Og sidst - men ikke mindst - vil jeg ikke snyde jer for min egen lille kreation, som jeg lavede da jeg gik i gymnasiet. Tror vistnok at planen var, at de var til min søster, men jeg legede vist mere med dem selv, end hun gjorde. Hehe!
I er meget velkomne til at printe, klippe og lege løs. Det er en rigtig god idé at printe dem på hvidt karton - så holder de lidt bedre!
Påklædnings-dukke-klippeark kan hentes lige HÉR!Nej ...jeg er sgu ikke helt færdig ... få lige et lille smil på læben HÉR!

4 kommentarer:

 1. ja jeg er altså også vild med påklædningsdukker. Jeg har købt ark med p-dukker og sat i rammer til børneværelserne, det er altså også super hyggeligt :D

  SvarSlet
 2. More paper dolls! I love it!

  SvarSlet
 3. Hyggeligt at gå i selvsving med påklædningsdukker.

  Min søster fik en gang i fødselsdagsgave fra nogle i klassen "hende den søde med eget hjem" Uhh, det var jeg godt nok misundelig på, for hun var så fin, og så især med det der fold-ud-værelse.
  Vi fik begge indtil flere klippeark med påklædningsdukkerne fra museerne af min mors tante og morbror, og der var leg til mange timer.
  Udover dem kan jeg mest huske at deres datter, som er supergod til at tegne, lavede dukker og tøj til mig. Men mener jeg havde endnu flere, så får hel lyst til at finde dem, der helt sikkert stadig ligger på loftet i barndomshjemmet.

  Alma fik en magnet-påklædningsdukke i gave, og den er virkelig super til de mindre børn, fordi det er så nemt at sætte tøjet fast. Desuden er tøjet trykt på tyndt træ, mens dukken er på tykt træ, så den kan holde til at blive leget med.

  SvarSlet
 4. Altså, hvor er det bare fedt at andre deler min begejstring SÅ meget! Og så sjovt at I kan huske så mange fra da I var barn - jeg havde faktisk glemt flere af dem, indtil jeg sad med dem i hænderne. :-)
  Og så bliver jeg vist bare nødt til at finde en undskyldning for at købe nogle af de lækre, nye i træ, for de ser bare fantastiske ud! Og hvem er det også lige der siger at drenge ikke kan lege med påklædningsdukker?! ;-) Er sikker på at David ville syntes det var et HIT!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails