Short-cuts til mine sider:

8. dec. 2010

Jule-fugle-klippeark

Jeg har vist nævnt hende et par gange i den sidste tid, min nye GURU - Gunvor Ask! Jeg købte mig jo hendes Jule-krea bog - med det fængende navn "Jul" - på det superfantastiske julemarked i Odense, og siden da har jeg været helt solgt til stanglakrids!!

Jeg er blevet inspireret meget af hendes enkle stil, og har udfra al den megen inspiration lavet disse klippeark med fugle, som jeg har kaldt Jule-Fugle, men som i princippet kan bruges året rundt.

Der er 4 klippeark; et gult/orange, et blåt/turkis, et rødt/lilla og et grøn/petrolium.

Der er 4 fugleskabeloner og 4 vinger på hvert ark, og tanken er at krop og vinger kan sættes sammen efter ønske, og vingerne kan sættes som man synes ser bedst ud - der er med andre ord ingen rigtig eller forkert! (Dét elsker jeg!)

Man limer bare de 2 ens kroppe sammen og sætter vinger på. Hvis man ønsker det kan man tegne øjne (vær opmærksom på hvor forskellige udtryk man kan opnå, alt efter hvor man placerer øjet) eller man kan sy knapper/perler på hver side af hovedet, og binde sammen med en (evt. farvestrålende) tråd.

Endelig kan man så hænge fuglene op under hinanden i en lang snor (evt. med perler i lækre farver) eller man kan sætte dem op som en 'almindelig' uro på en ring eller på et 'kryds'.

Man kan naturligvis holde uroen i de samme farver (bare printe flere ark af samme farve) eller man kan gå efter regnbue-effekten. Igen - lige som man selv synes!!

Klippearkene er lige her:


Rigtig god fornøjelse!

3 kommentarer:

 1. Kære Søde Jane

  Hvor er det fantastisk at du vil dele dine kreativiteter med os andre som så absolut ikke besidder disse evner :o) Jubiiiiii for at jeg heldigvis har fået nye printer-patroner, du kan godt regne med at jeg skal sidde ved computeren hele aftenen og printe.... og så kan Clara klippe i morgen ;o)
  Glæder mig vildt til at vise mine versioner frem og selvfølgelig reklamere for dette, intet mindre end fantastiske indlæg.

  Rigtig god aften til dig - min kan ikke andet end blive VILDT god med det projekt jeg har for ;o)

  Kram fra Jill

  SvarSlet
 2. :-D Jamen, Jill altså ... kan slet ikke tåle så meget ros, men fedt at du deler min begejstring for fugleophæng, og ikke mindst at du kan lide mit design. Jeg har også selv printet lidt, så jeg forhåbentlig kan klippe-klistre lidt i min middagspause og selv få hængt nogle pip-fugle op!
  Ha' en vidunderskøn dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine. Jeg må se om jeg kan få liv i printeren.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails