Short-cuts til mine sider:

29. nov. 2010

Så blev træet pyntet!

Ja, ikke juletræet, forstås, men det skøre, skæve træ jeg for noget tid siden fandt på at 'plante' i stuen til helårspyntning!

Jeg er blevet helt vildt godt tilfreds med træet, som - bortset fra lyskæder og små prismer som jeg har fået i gave for nyligt - kun er pyntet med hjemmegjort pynt!!

Synes lige jeg ville dele billederne med jer:
'Vasen' her på bordet har jeg selv lavet af et tykt stykke filt, og en brugt flaske der har været madolie i. Jeg så noget tilsvarende i et boligblad for en del år siden, og ærgrede mig gul og grøn over at den kun kunne købes i en shop i Berlin, indtil jeg fandt på at lave én selv. Blomsterne har jeg købt for en god måneds tid siden i Søstrene Grene - synes det passede supergodt til stilen.

Det skal lige siges at der - op til jul - også kommer et helt traditionelt juletræ, med overvejende rødlig pynt af den hyggelige, og ikke særligt pang-agtige slags.


Og så vil jeg lige benytte lejligheden til at afsløre at det er dette billede, som man kan vinde på søndag i min Advents-Give Away:

5 kommentarer:

 1. sikke en dejlig omgang pynt - er især vild med din fine englevase, og vil stærkt opfordre dig til at sætte dem i produktion... ;0) Mums

  SvarSlet
 2. hvor blev det bare fint med pynt på :)

  SvarSlet
 3. Tusind tak skal I ha'! Som sagt er jeg også selv vildt begejstret for dette alternative træ midt i min ellers temmeligt traditionelle pynt - masser af nisser til glæde for ungerne! Fedt at få lov til at skeje lidt ud indimellem!

  SvarSlet
 4. Det var dog et helt fantastisk træ, du har skabt dig der:-)

  Jeg har selv været en tur i Ikea og har købt et "træ" derude. (Man kan vel nærmere kalde det er jernspiral på pind) Jeg forestiller mig at det skal pyntes lidt i stil med dit...

  Jeg er virkelig vild med din farvesammensætninger. Thumps up..!

  SvarSlet
 5. Mange tak! Tror i første omgang af det er mit udvalg af bomuldsgarn der har sat 'tonen', og så er det bare fedt med noget spræl inde i varmen, når det er så hvidt og koldt udenfor.
  Det lyder da ellers sjovt med spiral på pind ;-) Håber at du lægger billeder ud!!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails