Short-cuts til mine sider:

31. okt. 2010

ØV...

 • at jeg er vågnet ALT for tidligt, fordi mit indre vækkeur ikke kan finde ud af at klokken i virkeligheden kun er 4:45!!!!!

 • at jeg kan høre inde fra børneværelset at Adam heller ikke kan finde ud af det, så ro bliver der sikkert ikke mere af!!

 • at jeg har fået SINDSSYGT ondt i halsen - og så ovenikøbet i min ferie!!!

 • at jeg - på grund af ovennævnte hals-onde - skal blive i sengen, så jeg kan være nogenlunde frisk til David skal starte i børnehave i morgen!!

 • at jeg IKKE kommer på messe!!!

Håber at det måske ender med at blive en ok søndag alligevel ...

8 kommentarer:

 1. Øv, øv og triple øv! Jeg havde ellers glædet mig til at høre en masse om den fantastiske messe. Masser af kram og god bedring til dig, min krea-veninde. Drik nu en masse varm te med honning i. Knus fra Tine

  SvarSlet
 2. Øv rigtig god bedring:) Jeg var på messe igår, og der var mange spændende ting, men dælme også meget ligemeget!

  SvarSlet
 3. God bedring. Godt det ikke er mig der har sådan et vækkeur.
  God ferie. Knus

  SvarSlet
 4. Tak skal I ha'! :-D Det hjælper lidt på det. Halsen har det en smule bedre, og en lille ekskursion til Bilka hjalp også lidt på det (så fik jeg kreashoppet lidt!)
  Og godt at høre at der var meget ligemeget på messen, Kat - prøver så at overbevise mig selv om at jeg sagtens kan leve uden alt det spændende!! ;-)

  SvarSlet
 5. Øv for en masse dumme ting! Håber du alligevel får en okay søndag.
  Kh Karen

  SvarSlet
 6. Føj da, håber du kom over søndagen og du formåede at tænke på alle de dumme impulskøb man får gjort på sådan en messe.... det kan godt vælte selv den bedste økonomi.
  Jeg giver Kat ret, jeg kunne nok også godt have levet uden... Geilsk kunne jeg have købt på nettet, stoffet jeg købte var fra Stof 2000 det kunne jeg også til hver en tid have fået fingrene i.
  Håber det går bedre med dig - ellers må du have rigtig god bedring - Lige om lidt tror jeg nok der kommer billeder fra mit lille kreative univers :o) Jeg er jo kommet med i en lille blog-leg ;o)

  SvarSlet
 7. Mange tak! Søndagen endte faktisk med at blive ok, trods ondt i halsen, og jeg er stadig på vej til at blive rask - det må bare godt gå lidt hurtigere!!
  Tak, Jill, fordi du også bekræfter mig i at der var fornuft i at blive væk fra messen ... eller rettere, at jeg godt kunne undvære det, hvis det skulle være!
  ...Og så glæder jeg mig til at se dit kreative arbejds'rum' :-)

  SvarSlet
 8. jeg håber du har fået det bedre :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails