Short-cuts til mine sider:

30. okt. 2010

Må jeg se din arbejdsstation?!

... spurgte Frk. Hverdag, og naturligvis må hun (og I andre) dét!
Jeg skal dog ærligt indrømme at jeg gerne have ventet med at svare til om noget tid, når min søster er flyttet og jeg får arbejdsværelse i kælderen. Men jeg blev enig med mig selv om at jeg ville være en 'good sport' og vise mine bunker frem til skræk og advarsel & måske en lille smule inspiration, for der er jo med garanti andre kreative hoveder der ikke er velsignede med 20m2 (eller mere) hobby-/krearum!

Min arbejdsstation er pt. min stue, som jeg jo deler med mand, børn, søster og (i dagtimerne) mine dagplejeunger. Det giver visse begrænsninger, eftersom det store bord fungerer som spisebord når jeg er dagplejer, og derfor kun tillader at jeg roder på 1/5 af bordpladen. Det er derfor nærmest udelukket som arbejdsplads.
Jeg skal dog indrømme at der på 1/5 af bordpladen ligger en bunke, som jeg dagligt rykker lidt rundt med, for at finde de ting jeg har brug for. Suk!!

Ved siden af det store bord (som jeg med vilje ikke har taget billede af - jeg skammer mig simpelthen over den bunke!!!) har jeg denne bunke:
Det mest geniale ved den (hvis man kan tale om genialitet i at have samtlige af sine 1000 forskellige projekter stablet op på den måde!?) er børne-legetøjs-opbevarings-reol-halløj'en! Den er købt i Føtex, er fin, farvestrålende og simpelthen genial til at opbevare småting i. Tingene er lettilgængelige, man kan tage kasserne ud enkeltvis, og hele herligheden kan nemt stilles væk, hvis man ikke bruge den i et stykke tid.
Anbefales!!


På min reol på den anden side af det store bord har jeg 3 store plaskasser fra IKEA fyldt med stof + denne hylde med alt mit skrive-/tegne-/malegrej. Beholderne er dåser hvor der har været Modermælkserstatning i, som jeg har beklædt med papir - jeg er ikke helt tilfreds med dem - måske de bliver 'ombetrukket' snart?!!


Og endelig; min 'rigtige' arbejdsstation ... SOFAEN med COMPUTEREN!! Her kan man faktisk bo i mange dage, har jeg erfaret de 2 gange jeg har været gravid!! Sofaen er efterhånden gammel, knirker meget når man sætter sig i den, er fyldt med pletter (man har vel 2 børn !!) men den er genial at slænge sig i med malegrej, hæklenåle, strikkepinde, papir eller hvad man nu har lyst til + sidde og blogsurfe eller designe stof! SÅ NICE!!


Computeren er efterhånden også ved at have set bedre dage, men den er trofast og god, og jeg er vist efterhånden ved at lære at leve med at den mangler den ene ctrl-knap!! (Pilfinger-børn ... tsk tsk!!)


Mit garn-grej (som nu for tiden mest bruges til hækling af pangfarvet julepynt) transporterer jeg med mig rundt i stuen i denne skønne taske, som er fra Én Gry & Sif (kan bl.a. købes hos Blomsterkrammeriet) Jeg ELSKER den, og den passer bare lige til den mængde garn jeg gider at flytte rundt på!

Som sagt ser jeg frem til snart at rykke i mere praktiske omgivelser, når søster snart flytter ud af kælderen, og så skal jeg nok dele mine indretnings-tanker med jer når jeg laver KREA-rum! Gætter dog på at jeg nok stadig vil slæbe alt muligt med op i MIN sofa! Det er altså bare min yndlingsplads!! :-)

Frk. Hverdag taggede som sagt mig i denne hyggelige lille blog-leg, og nu er det min tur til at fortsætte.

Så jeg spørger: Må jeg se din Arbejdsstation...
???

Glæder mig til at se hvordan I vælger at indrette jer når I skal være kreative!!


6 kommentarer:

 1. Man skal rode når man er kreativ, så får man flere ideer;-)

  SvarSlet
 2. Åh, det lyder sgu godt - det hjælper lidt på samvittigheden med rodet!! ;-)

  SvarSlet
 3. hyggeligt og se hvor du er kreativ, jeg har også lige vist min plads på min blog, jeg kender også til det med at have lidt plads ;) det er med at være kreativ

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for at du gik foran og viste bunker frem. Det gjorde det lidt lettere for mig ;-)

  SvarSlet
 5. Intet mindre end FANTASTISK med et ærligt indlæg om Arbejdsstation med kreativt rod. Lapper det i mig. Tusind tak for bidraget. Glæder mig til at følge med, rundt på de små (og store) kreastationer.

  SvarSlet
 6. Tak :-D Hvor er I søde ... det ender jo med at jeg bliver helt glad for mine bunker!! :-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails