Short-cuts til mine sider:

23. okt. 2010

Et træ i stuen & lidt Halloween-hygge!

I nat (!) fik jeg den skøre idé at vi da manglede et træ i stuen!!
Ja - ikke et juletræ, men bare ét af den slags meget, meget store grene, som står på gulvet i en spand, og som man kan bruge til at hænge en masse forskellige ting på.
Stærkt inspireret af bl.a. Karlssons Kludeskab og Marolle, som har fine grene i deres smukke hjem, så må jeg have tænkt (drømt??) at jo større jo bedre, eller noget!! Hvorom alting er, så gik jeg i haven og beordrede den skæveste og underligste høje syren-gren fældet, pillede bladene af den, slæbte den op i stuen og fik den stablet op blandt brosten i en murespand. Resultatet (efter tilføjet lys-guirlande/-kæde til ære og glæde for mine børn og min mand!) så sådan ud:

Min plan var så at hænge noget farvestrålende og lækkert på, indtil der engang sidst i november bliver fyldt med mit pangfarvede hæklede julepynt, men så sagde min skønne kollega Helle, at der da skulle være Halloween-pynt på! Jeg lytter jo ALTID til mine gode venners råd (!!!), og så var gode dyr rådne!! For jeg havde hverken energi, grej eller kreativitet til at finde på noget genialt og æstetisk inden dagen var slut, og jeg har andre krea-planer i morgen, så jeg gik på net-jagt, for at finde hurtigt, sejt & passende Halloween-pynt ... og det lykkedes sgu!!!

På den lækre webside Paper Crave er der samlet 3 sider med masser af gratis Halloween Printables fra andre blogs og websider, og der fandt jeg disse lækre runde billeder til at lave en guirlande af  (Tryk Hér for at printe direkte fra ophavssiden, Jeanie & Jewell):Jeg valgte dog at printe dem, lægge dem dobbelt og laminere dem, for derefter at binde orange silkebånd i og hænge op i mit træ!
SÅ nice! Og endelig lavede jeg 2 Halloween Goodie-box'e (fundet på samme webside), som jeg fyldte med rosiner og frugtstænger, så ungerne kan tømme dem d. 31!

Og endelig har David pyntet træet med sin sut! Fantastisk!

Dolly holder weekend eller er taget på ferie eller noget. Regner med at begynde at udgive mine farvede udgaver af hendes tøj fra på mandag, så nu er det snart sidste chance for at bidrage med funky, top-moderne tøj til alletiders cool'este Halloween-monster, Dolly!! KOM FRISK!!! ;-)

7 kommentarer:

 1. Damen, der laminerer alt:) Det ser fedt ud!!!

  SvarSlet
 2. Super fedt! Hvad har du puttet træet i?

  SvarSlet
 3. Hehe, ja, Kat - tænkte godtnok at jeg vist laminerer en del, men så er jeg jo sikker på at skidtet holder, og så er der den lille sidegevinst at farverner faktisk bliver flottere og klarere!! Så det er sådan lidt win, win, win-situation-agtigt!!

  Thanx, Anne - jeg har bare sat det i en murerspand (enhver slags spand virker, tænker jeg) med brosten omkring stammen, men ville helst have fyldt den med cement. Det fik jeg bare ikke lige overbevist manden om var en god idé, men jeg kunne forestille mig at det var den bedste løsning.

  SvarSlet
 4. ihh jeg synes dit træ er helt fantastisk! gid jeg også havde plads til sådan en stor gren! super fedt med lyskæden :)

  SvarSlet
 5. Ih, tusind tak. Syntes jo at din gren er helt vildt skøn (så tak for inspiration!) og jeg kan afsløre at det ikke er størrelsen det kommer an på ;-)
  Og jeg bliver faktisk mere og mere glad for lyskæden, selv om den i 1. omgang mest var for 'mændenes' skyld. De har faktisk besluttet at der vist mangler én lyskæde mere i den anden gren, så det varer nok ikke længe før grenen kan lyse den del af stuen op!

  SvarSlet
 6. Hvor meget gav du for det !??

  SvarSlet
  Svar
  1. Mener du "træet"?! Det kostede intet, da det kom fra egen have! Og det lever stadig i bedste velgående! :-)

   Slet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails