Short-cuts til mine sider:

25. okt. 2010

Dolly - the FashionMonster, samlet udgave i farver (og striber!)

Nu er det jo snart Halloween, og jeg har hygget mig gevaldigt med at lave Dolly´+ masser af tøj til hende, men nu er hun altså slut for i år - for mig altså! I skal jo først til at starte - særligt hvis I ikke (søde, dejlige læsere) har printet hende og tøjet ud løbende og selv farvelagt. For de dovne (eller bare de travle) har jeg derfor samlet Dolly og hele hendes garderobe farvelagt af undertegnede, klar til at printe og klippe ud!Gi' den til jeres datter, jeres modebevidste søn (hehe) eller nyd at det aldrig er for sent at gå i barndom, og så ellers rigtig god Halloween herfra. Tror jeg vil begynde at glæde mig til jul!! :-D


3 kommentarer:

 1. *Ææælsker* din streg. Skønt at du deler ud af den.

  SvarSlet
 2. Mange tak! Altid rart at kunne glæde andre! :-)
  Ha' en superfantastisk dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Hej Jane

  Tak for din hilsen på bloggen - jeg er stadig alene hjemme (altså manden er endnu ikke kommet hjem fra arbejde og børnene er lagt i seng) og jeg er så spræng fyldt med energi og motivation efter i dag at have fået afsluttet flere af mine projekter så jeg vil fluks gå videre.... Her er også stadig MEGET miljø, især efter Oscar har fundet glæde ved at boltre sig i ALLE mors stofrester - vidste ikke jeg havde så mange kvadratmeter stof :o)
  Mon ikke jeg når at få lidt mere med på bloggen i morgen, det håber jeg.

  Rigtig god aften til dig også - mon så ikke snart jeg lige kunne få taget mig sammen til at få griflet en mail ned til dig om heste-applikationstanker.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails