Short-cuts til mine sider:

24. jun. 2013

Så skete det vist alligevel!

Instagram har for en stund vundet over min blog! Jeg satser bestemt ikke på at det skal være permanent, særligt fordi jeg stadig har spændende blogindlæg på 'tungen', men til de små hyggelige ting lige nu passer Instagrams øjeblikkelighed (!) rigtig godt!

Hvis du ikke allerede følger mig dér, og savner at se hvad jeg render og laver så er du mere end velkommen. Mit brugernavn er (SURPRISE): brilleting!

2 kommentarer:

  1. Her gik jeg rundt og troede, at jeg var med på noderne når jeg havde en blog - og så er I allesammen på Instagram... ;-)

    SvarSlet
  2. Ja ... jeg havde det lidt på samme måde, da jeg opdagede hvor meget jeg gik glip af, da jeg endelig kom forbi Instagram. Og selv hvis man ikke selv tager billeder, så er der massevis af inspiration, sjove historier og kig ind i livet hos rigtig mange bloggere. Nogle vil mene at det er overfladisk og at der ikke er plads til fordybelse og kloge ord, men jeg vil mene at man selv er med til at sætte niveauet. Jeg planlægger dog stadig, som sagt i indlægget, at skrive hér, hvis jeg skal informere, skrive mange ord og/eller vise mange billeder på én gang! Vel mødt på Instagram, dejlige Signe, og vær stolt af din blog - den er helt perfekt som den er, hvad enten du bliver her eller multi-poster som mig! :-D

    SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails