Short-cuts til mine sider:

7. mar. 2013

Ugens App

Denne uges app hentede jeg faktisk først i fredags, men jeg er allerede den STØRSTE fan!

App'en hedder
og indeholder en bred vifte af hypnoser
 for alle tænkelige ting (og et par utænkelige)!Selve app'en er gratis, men det koster lidt at hente de forskellige hypnosesessions ned (fra 7,- til 99,- kr.). Min alleryndlings er på nuværende tidspunkt en hypnose mod sukkerafhængighed. Jeg har brugt den 2 gange siden fredag, og har ikke haft den mindste lyst til sukker. Har en enkelt gang prøvet at smage på yngstemandens kage, der lå på bordet, men det havde absolut ingen interesse, så jeg lod naturligvis være med at sluge den råt, hvilket jeg bestemt havde gjort tidligere!

Der findes også gratis hypnoser, bl.a. én for afslappet søvn, indre ro og afstressning. De er ganske udemærkede, selv om jeg dog synes at der er en forskel på intensiteten af disse og dém, man betaler for. Måske handler det bare om, om det man vil opnå, og hvor personligt problemet er!

Jeg har tidligere været i hypnose hos rigtige hypnotisører bl.a. for at styrke mit selvværd, for at tabe mig og for at fjerne mit psoriasis, og jeg vil til enhver tid anbefale et levende menneske frem for en app, men hvis man ikke kender til hypnose, som jeg ikke har penge nok til en fast månedlig aftale med en hypnotisør eller måske bare er lidt skeptisk, så vil jeg klart anbefale at man prøver denne app!

Skulle nogle af jer finde på at prøve, så vil jeg rigtig gerne have en tilbagemelding (særligt hvis den er positiv), så jeg kan skrive lidt mere om det, ligesom jeg lover selv at skrive lidt mere om sukkerafvænningen senere!

2 kommentarer:

 1. Den til at holde op med at ryge, kan min mand i hvert fald anbefale.
  Efter at have hørt den 2 gange holdt han op med at ryge og har nu været røgfri siden juni 2012 :)
  DÉT er fantastisk ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. SKØNT at høre! Min mand har også lyttet en enkelt gang, og jeg er lidt spændt på om det mon virker på ham! Han sagde ja til at gøre det på min foranledning, og fandt ikke selv på det! Måske det gør en forskel!?

   Slet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails