Short-cuts til mine sider:

1. dec. 2011

Puks DIY-challenge!

Jeg lægger lige hårdt ud her i december med 'svar' på Puks udfordring fra forleden:


1. Før nogle af de idéer ud i livet, som du har pinnet, skrevet ned eller lagt ind som bogmærke på din computer2. Tag et billede af, hvad du har lavet3. Lav et blogindlæg, hvor du viser, hvad du har lavet OG det billede/link eller lign., som du var inspireret af eller fra hvilket du har fulgt anvisningerne.
Nu er det imidlertid sådan at jeg har ret så mange boards med DIY'er, da jeg har valgt at kategorisere dem (papercraft, crochet, sewing und so weiter), så det bliver kun til henvisning til ét af mine boards idag. Der kommer måske flere senere, og ellers er du jo bare nødt til at drible ind på Pinterest og kigge selv!

Idag vil jeg gerne vise jer hvad jeg lige har lavet med mine dagplejebørn! Der er nemlig et HAV af fantastiske DIY-projekter man kan lave med børn - også de helt små.

Dagplejeungernes fine rensdyr. Bagpå har jeg skrevet barnets navn og "Julen 2011"


Der er mange 'rensdyrs-DIY'er' på Pinterest, men jeg har valgt at bruge denne, og naturligvis 'pimpe' den lidt med ører og tegnede øjenvipper og -bryn, for lige at lave dem lidt mere lækre!

Og nogen kan måske huske at jeg også sidste år lavede hånd-julepynt med dagplejebørnene. Ellers finder du indlægget lige HÉR!

7 kommentarer:

 1. De er da godt nok fine, mon ikki jeg skal lave dem i indskolingen...ja, det er en værer tidsrøver, det der pinterest, men i love it...

  SvarSlet
 2. Super fine. Det må jeg da igang med sammen med mine 2 mindste. Tak for inspiration :-)

  SvarSlet
 3. Mange tak for jeres søde kommentarer! :-D Forældrene blev heldigvis også glade.

  SvarSlet
 4. Skønne rensdyr, og sikke en god idé med hånd-aftrykket.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails