Short-cuts til mine sider:

27. okt. 2011

Dejlig med dejligt på!

Sådan er min ferie lige nu - rigtig dejlig, med masser af dejligt på!

Dejlig fordi jeg har fri og kan gøre LIGE hvad jeg har lyst til!

Dejlig fordi jeg får lavet en masse skønne ting til det fantastiske julemarked!

Dejlig fordi jeg i tirsdags havde besøg af DEJLIGE Nanna, som har bloggen Troldemutter, fordi det bare var helt ufatteligt hyggeligt! Jeg mangler nærmest ord (!) ... særligt efter jeg læste Nannas beskrivelse af sit besøg!
  
 ... Og dejligt fordi hun havde et sødt hjemmelavet jule-kræmmerhus-hjerte med til mit krea-juletræ og fordi jeg også lige fik 2 nøgler flot, grønt garn (som jeg allerede har besluttes skal bruges til noget jule-pynte-dekorations-halløj hér på matriklen!) Tusind tak, skønne Nanna! Og kom snart igen!

Dejlig fordi jeg har fornøjelsen af at dele ferien med min DEJLIGE mand ! Og fordi vi har tid til at være kærester!!! ♥

Dejlig fordi jeg har fået en rigtig sød Blogaward af Dorthe med bloggen Rumpetski! Det er en tophyggelig og fin blog (som jeg har benyttet lejligheden til at melde mig som fast læser hos - glæder mig til at følge med, Dorthe!), og jeg er meget beæret over awarden.

Jeg vælger dog ikke at give den videre, da jeg synes det er svært at fremhæve nogle frem for andre hos de rigtig, rigtig mange blogs jeg læser! Jeg er bare glad og taknemmelig for at jeg får lov at tage del i alle jeres liv og at I har lyst til at dele glæder, sorger, tanker og oplevelser med mig og alle andre som har lyst til at læse med!

Dejlig fordi vi i weekenden får besøg af familie og venner og skal fejre drengene som begge har fødselsdag i november ... med en tur i Legeland! Det bliver med sikkerhed en fantastisk tur, og jeg ser frem til hyggeligt samvær med de mennesker jeg holder af ... og at se mine fantastiske unger hygge igennem! NICE!

Dejlig fordi min søster har været på besøg og vi har hygget igennem - og hun har været så sød at ordne noget af rengøringen op til gæster i weekend! Du er simpelthen en skat, søster! ♥ Tusind tak!

Dejligt fordi solen skinner udenfor mit vindue lige nu!

Bare dejligt!

Ha' en helt fantastisk dag, skønne Blogland!

4 kommentarer:

 1. Jane - jeg bliver altid så glad når jeg læser dine indlæg :) Det er DEJLIGT at du skriver med så meget livsglæde :)

  SvarSlet
 2. Du er altså bare SÅ skøn.. og tak for indlægget, det var vildt hyggeligt.. det MÅ gøres igen.. Desværre får jeg ny vagtplan på mandag så min ugentlige fridag tirsdag ryger... men men hvis vi kan finde en aftensstund når du er kommet dig over julemarkedet så kommer jeg gerne :0) Knus og krams nanna

  SvarSlet
 3. Sikke mange dejlige ting du kan glæde dig over i din ferie. Fortsat en rigtig dejlig uge til dig :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak, I fantastiske kvinder!

  @Nanna: Jaaaaaaaaah, det lyder super! Måske endda det kan blive til en aftenstund inden marked?!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails