Short-cuts til mine sider:

4. jul. 2011

FANTASTISK dag igår!!

Jeg var nemlig til Blog-Picnic med en helt masse vidunderlige, sjove, kreative og glade blogkvinder i Århus (med Å)! Oprindeligt skulle vi have været i Botanisk have, men på grund af uforudsigeligt dansk sommervejr, så holdt vi i stedet Picnic i Julias CupcakeFabrik ... eller rettere: på fortovet FORAN Julias CupcakeFabrik! Hehe! Vejret var nemlig alligevel med os, og det gjorde jo bestemt ikke dagen mindre fantastisk!!

Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder fra dagen, men der er allerede nu fantastiske stemningsbilleder f.eks. HÉR, HÉR og HÉR.

Desuden havde jeg jo den store fornøjelse at have mine TOTALT velopdragne unger med samt min søster, som var en helt ubegribelig stor hjælp ift. føromtalte børn som jo sad helt stille hele dagen og ikke pillede ved noget eller blev beskidte (pas på ikke at glide i ironien på vej ud!!)!

Jeg har lovet at sige KÆMPESTORT tak fra søster Rikke for at blive taget så godt imod til trods for at hun ikke bor i Blogland eller kendte andre end mig og de dersens børn! Hun hyggede sig gevaldigt ... Og så var hun også HELT vild med kagerne!!

Jeg fik shoppet lidt - det blev. til denne fantastiske halskæde hos Julia, og hos CupcakeFabrikken fik jeg shoppet PopCake-bog samt pinde til en heeeelt masse popkager!! Nam nam!!Line og jeg lavede liiiige en bytte-bytte i 11. time - det blev til disse flotte retrostoffer samt et par Wiinblad dækkeservietter til samlingen! :-D Jaaaaah! Så fik hun til gengæld stof til Rikke & Rune! Det glæder mig at stoffet så småt er begyndt at 'flytte hjemmefra'!!
Jeg havde jo også medbragt masser af strygemærker (og iklædt ungerne hver sin t-shirt med hhv. 'Kærlighed, ikke krig'  og 'Mor', og jeg fik SÅ mange positive tilkendegivelser ... og bytte-byttede også en del af dem væk! Til gengæld har jeg så hele 3 tilgodebeviser hos skønne Blogkvinder, som jeg nok skal finde ud af at få brugt!! (Jeg véd hvor jeres blogge bor!!! Muuuahahahaha!!)
Og så var der jo også en GIGA-fantastisk goodiebag!! SÅ NICE! Se nu bare lige hér:

Det var SÅ fedt at få hilst på endnu flere af jer, dejlige Blogkvinder! Det betyder altså noget at få sat ansigt på og have tid til at sidde og hygge sammen! Det kan jeg aldrig få nok af!!

1000 tak til Louise & Cille for deres KÆMPE arbejde med at arrangere dagen 
og til Julia for at lægge husrum til den enormt hyggelige dag! 
I er da bare nogle STJERNER!!


Håber rigtig snart der bliver mulighed for at ses med så mange af jer som muligt - og gerne flere! Jeg elsker den umiddelbare og 'jeg-har-da-kendt-jer-ALTID'-fornemmelse jeg får når jeg er i Blogland-samvær!!

15 kommentarer:

 1. Uhh det ser ud til at I har haft en skøøøøn dag derovre i det jyske!!! Lækkert!

  Ha' en skøøøøøn dag Jane.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Lyder til at have været en oplevelse af de gode : )

  SvarSlet
 3. Sikke fine sager - lyder som en super hyggelig dag!
  Og sikke en dejlig blog du har - den må jeg bestemt følge lidt med i;)

  SvarSlet
 4. Selv tak, Jane - det var sådan en dejlig og hyggelig dag! Dejligt Søster Rikke også hyggede sig :-)
  Og ved du hvad, jeg synes dine to knægte opførte sig SÅ fint! :-)
  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Dejligt vejret var med jer, måske jeg lige så stille selv får mod på at deltage i et træf, det lyder altid som om i alle har kendt hinanden flere år forud, men sådan er i dejlige kvinder måske bare !!!

  SvarSlet
 6. Jaaaah - hvor var det fedt!!

  @Mette: Ja - en skam du bor så langt væk, for dit selskab er jo altid en fornøjelse!

  @Sine: Ja - du burde også gi' dig selv en tur til blogtræf! Jeg vil i hvert fald gerne hilse på dig ved lejlighed!!

  @Maj: Ja - det var super! Og dejligt at du har lyst til at læse med. Har også lige meldt mig som læser hos dig, og kigger spændt med på din fine blog!

  @Louise: Taaaaaaaark, fordi du synes at bandit #1 & #2 var søde!! Tror måske nok at min holdning til deres gode opførsel var 'farvet' lidt af temmeligt mange skarnsstreger umiddelbart før vi tog hjemmefra! Men skidt med det, som de kloge siger, når bare de kan opføre sig pænt udenfor hjemmet! ;-) God opdragelse kalder man vist den slags (hmmmmm?!!)! Hehe!

  @fletogsjov: Jaaaaaah, du skal da også med!! Og det betyder altså ikke så meget om man kender nogen eller ej! Og hey - du har jo mødt mig og det skete der jo ikke noget (dårligt) ved, så hvis jeg også er der, så kender du jo allerde 1! :-D

  SvarSlet
 7. Det ser ud til at ha været den skønneste dag... Næste gang vil jeg ååååsssse med :)

  Kh - Betine

  SvarSlet
 8. Nej nej nej... hvor ærger det mig, at jeg ikke var med til træf.. Jeg blogger nok ikke de rigtige steder, for jeg havde ikke opdaget, der var træf søndag. Jeg må holde øje!

  SvarSlet
 9. TAK FOR HJÆLPEN!! Det var skønt at møde et sprudlende menneske som dig. I LOVE IT!
  Knus Katrine

  SvarSlet
 10. @Betine & Louise: Ja - I skal da med næste gang! Håber at der måske bliver lejlighed for at 'rende på jer' inden da!

  @Katrine: ANYTIME! Er også rigtig glad for at have hilst på dig! Håber bestemt ikke at det var sidste gang!

  Kram til jer alle fra Jane

  SvarSlet
 11. Lyder da som et helt forrygende blogtræf der...Hvor er de fede, dine strygemærker!

  SvarSlet
 12. Jøps, Kirsten - du skulle have været der! Rigtig lækker stemning, godt selskab, LÆKRE kager og ja - det hele, lidt til og meget mere! :-D
  Og dejligt at høre at du også godt kan li' strygemærkerne!! Altid fedt når det ikke kun er én selv der synes om det!! ;-)

  Ha' en lækker aften!

  SvarSlet
 13. Hej Jane:-)

  Tusind tak for din søde besked på min blog. Jeg ville gerne have deltaget, men Juli måned er bare en rigtig dum måned for mig at deltage i arrangementer. Det er nemlig lige præcis den måned hvor den største del af min årsomsætning skal hentes, så det går ikke rigtig at "stikke" af hjemmefra:-)

  Men mon ikke der bliver mulighed for at mødes engang til en eller anden, anden blogtræfs ting.-)

  SvarSlet
 14. Dine børn var da super hyggelige. Og så legede Cecilie godt med dem så hun lavede ikke så meget ballade som hun godt kan lide at gøre^^

  Men tak for en skøn dag

  SvarSlet
 15. Det var så lidt.
  Og ja, det var skønt med en lidt træt Cecilie når man pludselig skulle sove et helt andet sted end man var vant til.

  Mange tak for kommentaren omkring min blog^^

  I må også have en god weekend

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails