Short-cuts til mine sider:

25. sep. 2010

Svigermors fødselsdag coming up!

På mandag er det min svigermors fødselsdag, og den slags skal naturligvis fejres. Derfor har jeg tilbragt noget af dagen idag i selskab med min dejlige David, hvor han (læs: med hjælp fra mor, da tålmodigheden slap op! (hans - ikke min. Jeg er jo tålmodigheden selv! Hehe!)) kreerede dette skønne armbånd med lækre træperler fra Søstrene Grene! Sidstnævnte butikskæde har nemmelig være SÅ elskværdig at åbne "filial" i Horsens, så vi slog en smut forbi butikken idag, og shoppede førnævnte perler.
Hér ser I resultatet af den store mands kunstneriske udfoldelser med perler, elastik & stoppenål:

Undertegnede har faktisk givet svigermor gave (hun skal med mine forældre ind og høre Hansi Hinterseer til december i Forum Horsens (godt for dem, og rigtig godt for mig at jeg ikke skal med!!!), men jeg fik alligevel svunget mig op til at lave et fint kort fra drengene.
Min svigermor har ikke mindre end 10 børnebørn, så billeder af de mange unger er ikke ligefrem det der gør hende gladest. Hun sætter heldigvis pris på et smukt kort, så jeg lavede kombinationen: et smukt kort med fotos af de fantastiske unger på.
Kortet er printet ud på noget temmeligt tyndt akvarelpapir - faktisk en kuvert, som jeg satte fast på alm. papir, før jeg printede - som er sat fast på et tykkere stykke hjemmelavet-ish papir med lækre, flossede kanter.
Billederne bliver superlækre og tydelige fordi papiret suger så meget, og jeg er vildt godt tilfreds med resultatet:

Nu har jeg så bedt manden om at skrive et par bevingede ord, armbåndet bliver suppeleret med en skøn sammenplantning, og så bliver det ikke bedre! :-)


... og så er der blevet shoppet igennem til juleoverraskelser af alle tænkelige slags idag. Forestiller mig at min blog i værste fald bliver meget stille i noget tid, for jeg har SÅ mange ting at kaste mig over, som alle skal være færdige inden december starter. Heldigvis gik 1. lille projekt idag rigtigt godt, og jeg var overrasket over hvor hurtigt jeg fik lavet noget ud af noget andet (hehe) ... men jeg har en fornemmelse af at modtagerne af mine overraskelser måske læser med, så mere kan jeg ikke røbe nu!

Glæder mig nu altså allerde lidt til det deresens jul!

4 kommentarer:

  1. Arhmen der er jo ikke et øje tørt!

    SvarSlet
  2. Hehe .. nej, vel. Fik vist også nævnt et par hundrede gange i min mands nærvær at jeg ønskede mig sådan et armbånd som David havde lavet til jul. Ved ikke helt om han fangede den!!

    SvarSlet
  3. Er det adventspakker du snakker om? ;-)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails