Short-cuts til mine sider:

31. maj 2011

Louises Blogudfordring!

Jeg havde jo fornøjelsen af at tilbringe temmeligt mange timer med en helt masse kreative kvinder på 'lejrskolen' i forbindelse med Fyns Fedeste Forårsmarked - heriblandt skønne Louise!
Hun havde tænkt nogle interessante tanker, og dem vil jeg da lige dele med jer ... eller rettere linke til hendes blog, hvor ovennævnte blogudfordring præsenteres!

Jeg har lånt billedet af Louise som har lånt det fra Jysk.

Jeg ELSKER den slags udfordringer og er SÅ frisk på at hitte på! Jeg er derfor allerede igang med projekt nr. 2 med gardinringe ... billeder og mine tanker følger senere! ;-) (hvis jeg kan stoppe igen - mit hoved er FYLDT med skøre og sjove idéer!!)

P.s. Louise har også flere skønne blogge og er bestemt et besøg (eller flere) værd!! (Og så er hun skidesød!!) ;-)

30. maj 2011

Den skønneste "Blog-gave"!

Ja, jeg havde aldrig hørt om konceptet "Blog-Gave" før jeg stødte på DETTE INDLÆG i søde Sines Blog! Hun syntes at det fantastiske billede af den lille sømand fortjente et bedre hjem hos én der værdsatte det mere end hendes søn! WOW!
Af uransagelige årsager var jeg den eneste der lagde en kommentar, og er derfor fra og med idag den lykkelige ejer af dette rigtig lækre billede af en lille sømand!



Sine har desuden skrevet - på det søde vedlagte kort - at billedet er købt hos TallerkenGalleriet og er malet af ejeren selv!
Jeg elsker den naive streg og de fine, lidt støvede farver, og billedet skal nok få det rigtig godt her hos os!!

1000 tak for den fantastiske BlogGave, 
skønne Sine - jeg er SÅ glad for den!!

29. maj 2011

Loppe-FUND!!

Jeg har lige tilbragt en FANTASTISK weekend med unger og søster hos mine forældre i Nordjylland! Manden var dermed græs-enke fordi han havde en aftale med en MEGET stor stor-skærm og en vis fodboldkamp lørdag aften!

Selv om jeg savnede min skønne mand, så hyggede jeg mig rigtig meget, og lørdag formiddag blev brugt på hhv. loppemarked og i hele 2 genbrugsbikse af den fede slags (læs: fyldt med ting som lokalbefolkningen ikke kan se det fantastiske i!!).

SÉ lige hvad jeg fandt og tog med hjem til Horsens:

Selv om manden - som jo ikke var med til at blande sig - ikke er vild med idéen om dug på sofabordet, så er jeg HELT vild med denne SKØNNE dug, som har de flotteste brune og orange farver og sender mig lige tilbage til min trygge barndom i 70'erne! :-D Er den ikke NICE!!

Mit ALLERBEDSTE KUP - denne bunke knapper til 30,- kr! Det er jo for vildt!! Og de er SÅÅÅÅ flotte!!

Fin krea-mappe fyldt men forskellige opskrifter på syprojekter. Men jeg er nu sikker på at den har tilhørt en strikker da den var proppet med:
Spændende strikkeopskrifter ....

og endnu flere spændende strikkeopskrifter.


Rigtig flot metalramme som sikkert skal fyldes med noget spændende - foto eller illustration véd jeg ikke, men spændende bliver det med sikkerhed!!

Disse gardinringe skal jeg kigge på længe, og måske dukker der noget op de kan bruges til!! (Nu er de i hvert fald købt, Louise!) ;-)

Filet-hæklebog ... jeg undrer mig over at der er så få farver på de smukke hæklede ting i bogen ... måske jeg gør noget ved det!? :-)

Spændende bog om mosaik - jeg er særligt vild med de mange smykker i bogen!

Keramik-spareugle som skal smadres for at få pengene ud ... så der er (forståeligt nok) ingen penge i denne smuksak!!

LÆKKERT dominospil med de fineste illustrationer fyldt med farver! Må vist hellere lære at spille domino!

En superfin taske til kassettebånd med hele 9 af slagsen i - de skal lige lyttes igennem for eventuelle skjulte musikalske skatte og så skal de nok fyldes med børnemusik fra min barndom til dagplejeungerne og mine egne. De skal vel lære lidt om den danske kulturarv?!! ;-)

4 stk. næsten ubrugte og meget tykke tegneblokke til 5,- kr. stykket!! De skal nok få ben at gå på hér hos mig!! :-)


... og så skal det lige siges at jeg desværre havde budget for turen så jeg måtte bl.a. lade 4 Bjørn Wiinblad billeder og 2 frokosttallerkener stå + en helt masse andet, som lige nåede i favnen før jeg så det næste jeg bare MÅTTE eje!


I'll be back!!

27. maj 2011

Stoff'n!

Spoonflowers tyske tvilling - hvor man kan designe sit eget stof! 



Jeg er netop igang med at afprøve kvalitet, priser og designmuligheder, og indtil nu er jeg positivt overrasket!!

Skal nok følge op på dette indlæg når jeg (forhåbentlig snart) modtager mine første prøvetryk med dette design:



26. maj 2011

Se min have!

Og N-E-J!! Jeg bliver ALDRIG haveblogger, men jeg skal altså lige blære mig lidt med min fantastiske clematis og mit multi-træ!!


Jeg véd ikke lige om I kan få en fornemmelse af GIGANTEN, som efterhånden fylder det meste af det store pæretræ, som også kan bidrage med hyldeblomster og -bær!! Er det ikke bare et vidunderligt træ!??

Og hvad er min hemmelighed så bag dette vidunder: det må vist være noget med at gøre ABSOLUT INGENTING og så ellers bare nyde en vild naturhave med masser af skønhed!!

Ha' en fantastisk dag, Blogland!

24. maj 2011

Smølf!

Se lige hvad jeg lige er blevet færdig med!
Laura med Bloggen "Busters Mors Verden" har lavet det yderst tilgængelige mønster som hun ovenikøbet generøst deler ud af!
1000 tak for en LÆKKER hækleoplevelse, som jeg har lært SÅ meget af, superdygtige Laura! :-D
Published with Blogger-droid v1.6.9

23. maj 2011

Pinterest-afhængig!

Det er jo så nok ikke det værste at være afhængig af, men jeg mener det sgu! Jeg SKAL ha' mit daglige 'fix' af lækre billeder og gode idéer!
Jeg er TOTALT begejstret over den 'virtuelle opslagstavle' og alle de muligheder der er for at blive inspireret ... og for at inspirere andre!


Et lille screen-shot fra søgningen på "garden gnomes" - bare fordi man kan! ER det ikke FEDT!!


Hvis du ikke allerede kender siden og det fantastiske koncept så kig med HÉR!


Der er desuden link til mine 'pins' i min side-menu lige under de faste læsere! :-) 'Happy pinning'!!

20. maj 2011

I fint selskab!

Hvis jeg selv skal sige det, så er der altså ét eller andet fedt ved at stå lige over Joel Henriques (ham med "Made by Joel") på en liste ... og det gør jeg altså nu!!

Jeg har nemlig fået lov til at bidrage med tegninger til den tyske/internationale malebogs-blog som hedder "Malbogen"! Hér er der illustrationer fra en helt masse superdygtige børnebogsillustratorer, og nu også Jane Agesen fra Danmark, som godtnok ikke har illustreret nogle børnebøger endnu, men det kommer måske en dag!

De første 2 af mine tegninger der er blevet offentliggjort er elefanten og papegøjen, som for ganske nyligt lå til fri afbenyttelse for børn (i alle aldre) på Fyns Fedeste Forårsmarked i Børnezonen, og nu har muligheden for farvelægning så bredt sig. Synes simpelthen det var en skam at de ikke kom længere, når jeg så hvor stor begejstring de vakte på markedet!

Judith, som er ansvarlig for siden, vil gerne have flere af mine illustrationer til siden, så der kommer nok mere!
Indtil da, så behøver I aldrig mere at investere i malebøger til ungerne (eller jer selv) for - ER DU RÅDDEN - hvor er der bare rigtig mange top-lækre umalede billeder på den side, lige klar til at blive smurt ind i farver!!!

Ha' en superfed fredagsaften, Blogland!
Kram fra en ret stolt Brilleting

19. maj 2011

Æblejagt!!

Jeg søger æbler!


MASSER af æbler,
men ikke den slags 
køber i supermarkedet!
Ikke den spiselige slags!


Den hjemmelavede,
af hånden frembragte slags!!
- Tegnede, syede, hæklede,
strikkede, malede, formede...
kun fantasien sætter grænser! 


Eneste krav er, at de ikke 
må være større end et 
'rigtigt' æble!


Af dem som man kan købe
eller lave selv!!


Har du lavet nogle æbler,
som du sælger 
eller vil dele opskriften af?!
eller
Kender du nogen der laver
de allerskønneste æbler 
som du kan henvise til?!!
...
Så smid en kommentar og evt.
et link herunder!


Hvad skal jeg dog bruge
alle de æbler til?!!
Det skal jeg nok fortælle/vise
når jeg er færdig med at samle!


På forhånd tak for hjælpen, blogland!!

18. maj 2011

Bytte-bytte-købmand!

Åh, jeg ELSKER bare at Forårsmarkedet faktisk ikke er helt slut endnu! Udover de mange fantastiske bekendtskaber jeg har fået efterfølgende, så dukker der også 'sene' handler op endnu!
Skønne Mette skrev til mig at hun havde fortrudt at vi ikke lavede en byttehandel til markedet og jeg er vild med alle Mettes farvestrålende ting, så jeg var frisk!
Jeg sendte nogle stykker papir til hende (bl.a. lidt strygemærker og en ugle) og tilbage fik jeg disse skønheder til drengene:

LÆKKER flagranke som nu har fået pryd-pladsen for enden af Davids solgule tremme-juniorseng (Da jeg viste ham den måtte han straks hen og røre, hvorefter han smilede stort og sagde "Tak, mor!" ... så det var et klart hit!)


SUPER-sej frugtpose med dødningehoveder og en rigtig fin lille skildpadde på båndet! Det må jo så blive Adams - han er temmelig svær at begejstre endnu men moderen er totalt vild med den!! ;-)


1000 tak for en KÆMPE-fed byttehandel, søde Mette!! Du kommer bare en anden gang hvis du har lyst til at bytte nogle af dine mange lækkerier væk!! ;-)

Kig forbi Mettes blog og blogshop eller Amio-biks
hvis du også vil ha' fingre i hendes superflotte ting!!

Sé lige hvad jeg vandt!!

På markedet fik jeg - udover lommen fyldt med fantastiske bekendtskaber og en uforglemmelig oplevelse - de smukke ringe, som jeg vandt hos Frk. Trillingsgaard fra butikken PRAG!

Check lige hvor SUPERFEDE de er!!


Endnu engang TUSIND TAK til både Louise og PRAG! Jeg ELSKER mine flotte ringe!!

17. maj 2011

Regnbue-kugler

For at gøre en laaaang historie kort, så er min alleryndlings halskæde gået i stykker, så jeg manglede nyt pynt om halsen!
Jeg tænkte at jeg kunne da sagtens selv lige bakse noget sammen (og nej, jeg er heller ikke ved at 'springe ud' som smykke-blogger!!), så jeg gik på jagt på det stoooore Internet for at finde noget hæklet halspynt, som var til at gå til!
Jeg faldt over dette link (med tilhørende gratis mønster, hvis man ikke allerede har checket skønne Puks DIY ud!), som faldt lige i min smag, da jeg jo er den lykkelige ejer af RIGTIG mange farver bomuldsgarn, og jeg kastede mig ud i at hækle kugler!


Hele 24 kugler blev sat på silkebånd og .... så fandt jeg ud af at jeg synes at den er for lang til mig, og så var det jo næsten en skam at lave den om igen!!
Så derfor har jeg nu besluttet at læggen den på shoppen! Hvis du har brug for lidt regnbue om halsen så kig lige HÉR! ;-)

16. maj 2011

Fuglerede-cupcakes!

Nej, jeg er ikke pludselig 'sprunget ud' som kage-blogger - det lader jeg andre om - men blev bare grebet lidt af stemningen da Ditte omkring påske havde en konkurrence/give away der handlede om at lave smukke kager!
Jeg flækkede derfor disse cupcakes med fuglereder sammen, da mine forældre kom på besøg, og smed et par billeder i Dittes retning!
Nu kan man så stemme på de deltagende kager, og der er bestemt nogle rigtig fine bud!

Vanille-cupcakes med glasur med appelsinsmag, reder af karamel- og colasnørrebånd og dragee-æg på toppen i lækre farver!


Kig ind hos Birdie & I, og se om du synes mine cupcakes fortjener en stemme! :-)

14. maj 2011

Forsvundne kommentarer!! :-(

Ej, hvor nederen er det lige at SÅ mange (Vi taler vel næsten 20 - måske mere) af kommentarerne til min Give Away er forsvunden pga. den - i forvejen rigtig irriterende - 'lukning' som Blogger var udsat for igår!!

Så HVIS du har lagt en kommetar for at deltage i min Give Away, så kig lige forbi mit indlæg HÉR og check om du stadig figurerer mellem tilmeldingerne ... og hvis du ikke har tilmeldt dig endnu - Ja, hvad venter du så på!?? ;-)

Ha' en lækker aften - trods Blogger-problemer og nyd Grand Prix'et!!

Billedet er lånt herfra, hvor man også kan se et afsnit af den dejlig børneudsendelse fra midt-firserne - "Rädde Joppe - död eller levande!"
 Ligesom den lille mulvarpe-bamse, Joppe, hele tiden forsvandt på mystisk vis, har jeg også mistet mine skønne kommetarer til min Give Away!

13. maj 2011

UHMMMMM, Sushi!!

Og så ovenikøbet den allerbedste slags, som ALDRIG bliver for gammel!!

Den skønneste Laura (ja, hende der formentlig hækler i søvne, altid er god for en bil-krammer (!) og ikke kunne tage til marked uden sin pølsevogn!) har sendt mig en HEL BAKKE af den smukkeste hæklede sushi, som jeg næsten ikke nænner at lade ungerne lege med! De har nu alligevel fået lidt lov:

Vi er SÅ glade for sushi'en, dejlige Laura!!
1000 tak!!

12. maj 2011

Jamen, det skal sgu da fejres!!

Efter en weekend i Odense er min læser-skare (indtil videre) vokset med mindst 20! Og dermed har jeg nu rundet de 200 læsere!! 200!! Det er dælenfis'me vildt! Særligt fordi jeg stadig godt kan huske hvordan det var at være ny blogger og glædes over at jeg havde mere end 20 læsere! ;-)

Og fordi der er SÅ mange af jer, og I er så helt igennem fantastiske til at kommentere og involvere jer i det jeg laver, så skal det altså fejres!!

I den anledning skyder jeg en Give Away igang! Det eneste der skal til for at deltage er at du er én af mine faste læsere og at du smider en besked herunder!

Skulle du få lyst til at linke på din blog eller FaceBook, så er du bare ekstra dejlig, men det er ikke noget krav! :-)


Jeg kan godt lide at give ting væk som jeg véd modtageren bliver glad for, så derfor kan du hér vinde 200,- til brug i min nye Blogshop - så kan du selv vælge hvad du gerne vil have, og så véd jeg at vinderen får lige hvad hun/han ønsker sig! (Og jeg betaler naturligvis portoen!)

Ha' en ualmindelig lækker dag, Blogland!!

11. maj 2011

Nu med blogshop!

Så har jeg fået oprettet en blogshop, hvor man kan erhverve sig alle resterne fra Markedet - og der er faktisk en del! Kom og kig! ;-)

Klik HÉR for at komme til 'biksen'!

9. maj 2011

Hjemme igen efter Pakhus16 - Forårsmarked!

Så er jeg hjemme igen efter en HELT ubeskrivelig, fantastisk og GENIAL weekend på Forårsmarkedet i Odense (I véd nok - det jeg har nævnt et par gange her på det seneste!! He!!).
Jeg er stadig lidt rundt på gulvet efter alle de indtryk og udtryk jeg er blevet udsat for - det var simpelthen helt utroligt! Derfor kommer der nok heller ikke de store dagen-derpå-tanker fra mig! I stedet vil jeg vise jeg hvad jeg havde med hjem (udover lommerne fulde af gode minder, nye fantastiske bekendtskaber & samarbejdsmuligheder og ikke mindst forventningens glæde ift. et eventuelt julemarked!!).

Tak til alle I andre bloggere som kom og hilste på, hvadenten I selv havde bod, kom for at shoppe eller bare for at sige hej! Det var SÅ skønt at se jer i virkeligheden, og jeg nød de mange søde ord og kram jeg fik med på vejen!
Og tak til Pakhus-teamet for at være søde og dejlige og have stablet så stort og flot et arrangement på benene ... og stadig have overskud til at smile hele weekenden!

SE hvad jeg har købt/byttet mig til: 
(bær lige over med at de kommer i helt tilfældig rækkefølge - jeg er simpelthen for træt til at sidde og bytte rundt!!)


"Skalde-pande"-Frankenstein kreeret af übersøde Asli. Mit allerførste køb - jeg MÅTTE bare eje ham!
Fantastisk dygtige og søde June har lavet denne SKØNNE natdragt, som jeg købte til David. Læg liiiige mærke til gylpen i buksen! Arrrh, hvor er det NICE!

Jeg havde jo fornøjelsen af at dele stand med de dygtige Kirkesjov-søstre, Mette & Tine. Jeg forelskede mig i nøglesnoren efter at have været reklamesøjle for dem i weekenden, og handlede mig til suttekæde til Adam og nøglering! Lækkert hækleri og smaddersøde kvinder!

"Skalde-pande"-Elvis som jeg handlede mig til hos Asli! En absolut sidste øjebliks byttehandel liiiiige efter mit hoved!! :-D

Fiiiin retro fugl (/høne/hane ... vælg selv!) som jeg byttede mig til hos skønne, skøre og unikke Louise! Der var også en ugle, men den nåede jeg ikke at tage billeder af, før den flyttede hjem til Tine!

Jeg blev lokket (og sprang på) til at købe disse skønne broderier af Christina ... er sikker på at jeg nok skal finde noget at bruge dem til! Og dejlige Christina er i øvrigt HELT sikker på at sneglen er den nye ugle! Hmmm ... ?!! Ja hvorfor ikke?!
Flere flotte broderier fra 'slynglens' gemmer! :-)


Bytte, bytte købmand, og en sten bliver til 3 store Wiinblad-platter. Jeg tror sgu at du blev snydt i den handel, Christina ... men jeg klager ikke!! :-D De er da bare for NICE!!! (og fedt at stenen har fået et godt hjem ... glæder mig til at prøve din idé af!!)


Disse KÆMPEFEDE tegnestifts-øreringe er en gave fra den fantastiske og topcharmerende Maja. Kom til at gro fast i hendes stand i et meget langt øjeblik fordi der var så meget pænt! ;-) Tak for øre-tingene, søde Maja!

En skøn og storsmilende Kat ofrede sig og gav mig disse øreringe, fordi det var dem jeg bedst kunne lide, selv om hun selv havde dem på! 1000 tak, søde Kat - de er vidunderlige ...
... og de hér røg med i hatten fra Kat i en (fra mit synspunkt) helt vildt skøn byttehandel! LOVE 'EM!!
Jeg havde den udsøgte fornøjelse af dele kørelejlighed og stand med skønne og dygtige Berit. Vi er næsten altid friske på byttehandler begge to, så jeg har scoret æbler som hun har hæklet! De skal bruges til noget hemmeligt ... der kommer flere til, men dem får I først at se når jeg er færdig med ét af mine kommende projekter!  :-) Tak for de mange timer du har holdt mig ud her i weekenden, søde Berit ... håber at vi snart skal ha' en krea-aften igen!??
LÆKKER lille "mini-skalde-pande" som liiiige røg med i handlen hos verdens bedste Asli da jeg købte Frankenstein!! Den lille fluefyr kan jeg da ikke undvære!
De kiggede på mig, og jeg måtte eje dem. Vidunderlige øjen-øreringe købt hos Glitz Couture!!

Søde Mejse byttede med mig ... jeg fik mig denne TOTALT søde tiger-broche, som dagplejebørnene nok skal blive begejstrede for! Dét er mine egne i hvert fald, og takket være dén kan Adam nu sige "tiger"! :-) Jeg er SÅ glad for den!
Jeg var SÅ vild med Superskurkens små fine broderi-opskrifter, og jeg måtte da også liiiiige eje alle tal fra 0-9. Så må vi jo se hvad de bliver til! (Hun havde sådan en lille fin æske med faneblade und alles som man kunne bladre i ... WOW ... ja, jeg véd godt at jeg er meget nem at imponere!!)



Og sidst, men bestemt ikke mindst så byttede jeg AMOK med fantastiske Laura. Hun havde sgu lige medbragt en pølsevogn og kan formentlig hækle i søvne ... det blev til en fransk hotdog ...

... en filur-is ...


... en øl ...

... 2 juice-brikker ...

... en mælk...

... og en pølse i svøb med brød og dyppelse! ... Du har bare så mange lækre ting, Laura, og jeg er jo altid frisk på en bytter ;-)



Håber at jeg har inspireret dig til at kigge på de skønne kreative kvinders blogge/hjemmesider ... de har tonsvis af ting du ikke kan undvære - du véd det bare ikke endnu! ;-)
Møjn i æ' døgner!


Related Posts with Thumbnails