Short-cuts til mine sider:

17. maj 2011

Regnbue-kugler

For at gøre en laaaang historie kort, så er min alleryndlings halskæde gået i stykker, så jeg manglede nyt pynt om halsen!
Jeg tænkte at jeg kunne da sagtens selv lige bakse noget sammen (og nej, jeg er heller ikke ved at 'springe ud' som smykke-blogger!!), så jeg gik på jagt på det stoooore Internet for at finde noget hæklet halspynt, som var til at gå til!
Jeg faldt over dette link (med tilhørende gratis mønster, hvis man ikke allerede har checket skønne Puks DIY ud!), som faldt lige i min smag, da jeg jo er den lykkelige ejer af RIGTIG mange farver bomuldsgarn, og jeg kastede mig ud i at hækle kugler!


Hele 24 kugler blev sat på silkebånd og .... så fandt jeg ud af at jeg synes at den er for lang til mig, og så var det jo næsten en skam at lave den om igen!!
Så derfor har jeg nu besluttet at læggen den på shoppen! Hvis du har brug for lidt regnbue om halsen så kig lige HÉR! ;-)

9 kommentarer:

 1. Den er da ellers blevet rigtig flot. En skam du ikke kan bruge den:-)

  SvarSlet
 2. synes også den er blevet rigtig fin.

  SvarSlet
 3. Kære Jane

  Hvor er den bare blevet helt fantastiske!! Det må jeg da også prøve ved lejlighed... synes den har et rigtig fint look!!

  Krams fra Mette

  SvarSlet
 4. Tusind tak, søde og dygtige kvinder! Den kan altså også godt anbefales at give sig i kast med - ikke nogle dikkedarer med opskrift eller noget når man har lavet den første kugle. Det er SÅÅ nemt! :-D
  Men nu vil jeg kaste mig ud i regnbue-hækle-halskæde nr.2 - så må vi se om den passer til min kræsne hals! ;-)
  Ha' en überfantastisk dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 5. UH ha.. me like... Skønne farver..:0)

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er den fantastisk - halskæder med store farvestrålende kugler blev et hit hos mig efter jeg var til Nik & Jay koncert i Legoland sidste år, trommeslageren havde nemlig sådan en fed en af slagsen på :o) Jill i teenager-mood :o) det bliver man da aldrig for gammel til vel???

  Så dejligt at få hilst på dig på markedet, jeg kunne sagtens have brugt flere timer i jeres gode selskab, men hverken mit hoved aller jeres "sælgertid" :o) :o) :o) var til det, så vi må få stukket hovederne sammen til en gang blog-træf en dag, det ville jeg syntes var så VÆLDIGT ;D

  Masser af kram fra Jill

  PS: jeg har i laaaaaaang tid været på udkig efter en helt speciel lampe, har søgt på google og alle mulige steder, men ingen ting har hjulpet mig, den lampe er ikke at finde :( Hvad ser jeg så på dit indlæg med lille-manden i hans nye lækre nattøj.... jeg ser at MIN lampe hænger i hjørnet... Kære Jane, hvor har du købt den lampe og, hvad hedder sådan en????????????????????????????? Håber du kan hjælpe mig

  SvarSlet
 7. :-D
  Skønne Jill!! Også SUPERFEDT at hilse på dig, og JA, vi skal sgu da ses igen snart! Er du mon kvinde for at finde ud af tid og omstændigheder - vi kan jo lige skrives ved om det! :-)
  Og NICE at du kan lide kæden - synes egentlig også at den var topfed, men det ville jo være en skam hvis den ikke blev brugt! :-)
  Jeg smider lige et link til dig på FB med lampen - jeg er jo SUPER-GOOGLER, så den er fundet! ;-)

  Ha' en FANTASTISK dag!!
  Kram i læssevis fra Jane

  SvarSlet
 8. Åh Jane, halskæden endte i min postkasse i dag og jeg ÆÆÆLSKER den. Tror den bliver fast inventar om min hals hele sommeren. Den er virkelig dejlig og passer perfekt i længden til mig!! Tusind tak for handlen!!!

  SvarSlet
 9. Jaaaaaaaah, Anette - superfedt at du er glad for den!! Var så spændt på din reaktion, og det er genialt at den har fået så godt et nyt hjem! ;-)
  Ha' den lækreste dag, og selv 1000 tak for handlen!
  Kram fra Jane

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails