Short-cuts til mine sider:

30. sep. 2010

"Og vinderen er ... "

STORT TILLYKKE TIL ...



Kat fra Kattekluns! Eftersom jeg har adressen, kan du se frem til at modtage gaven med posten allerede lørdag, om postvæsnet vil det!
Håber at du aldrig mere vil komme til at lede efter bortgangne nåle! :-)

1000 tak for alle som deltog i min allerførste give away. Lover at det ikke varer længe før jeg skyder den næste igang!

28. sep. 2010

Så skal der fanden fis'me hækles!!

Sidder i en himmelsk velduft af nybagte rosinboller og pæretærte (til forældrekaffe i
morgen eftermiddag - SÅ nice!) og nyder synet af mine nye, fine hæklebøger!
Jeg har efterhånden en del (indrømmet!) men nogle ting kan man bare ikke undvære - som disse:



Begge bøger er langt bedre end jeg havde turdet håbe,  og nu sætter kun fantasien grænser for hvad jeg kan hitte på at bruge de mange geometriske former og blomster-ting til! Det kan KUN blive spændende!

Synes selv at bøgerne er helt geniale, fordi jeg tit lige mangler et eller andet mini-projekt at kaste mig over, og hvis jeg nu ikke lige gider at sidde og tegne eller finde symaskinen frem (DAMN, det bliver fedt med det arbejdsværelse!!) så er det sgu da bonus at kunne hækle sig en lille cirkel, påskelilje eller måske en stjerne!

Prøv det, prøv det ... Tjaaaeh, hvad skal jeg sige ... ;-)

27. sep. 2010

HURRA!! Jeg har sgu vundet ugler!

Hehe - ja, tror næsten ikke de fantastiske ugler fra Familien Fredsoes give away kunne få et bedre hjem end hos mig - ugle-elskende Brilleting! Hvor jeg dog bare glæder mig til at få dem ind af døren og op og pynte!



Sikken en skøn mandags-overraskelse!
Ha' en lige så lækker mandag, allesammen!

25. sep. 2010

Svigermors fødselsdag coming up!

På mandag er det min svigermors fødselsdag, og den slags skal naturligvis fejres. Derfor har jeg tilbragt noget af dagen idag i selskab med min dejlige David, hvor han (læs: med hjælp fra mor, da tålmodigheden slap op! (hans - ikke min. Jeg er jo tålmodigheden selv! Hehe!)) kreerede dette skønne armbånd med lækre træperler fra Søstrene Grene! Sidstnævnte butikskæde har nemmelig være SÅ elskværdig at åbne "filial" i Horsens, så vi slog en smut forbi butikken idag, og shoppede førnævnte perler.
Hér ser I resultatet af den store mands kunstneriske udfoldelser med perler, elastik & stoppenål:

Undertegnede har faktisk givet svigermor gave (hun skal med mine forældre ind og høre Hansi Hinterseer til december i Forum Horsens (godt for dem, og rigtig godt for mig at jeg ikke skal med!!!), men jeg fik alligevel svunget mig op til at lave et fint kort fra drengene.
Min svigermor har ikke mindre end 10 børnebørn, så billeder af de mange unger er ikke ligefrem det der gør hende gladest. Hun sætter heldigvis pris på et smukt kort, så jeg lavede kombinationen: et smukt kort med fotos af de fantastiske unger på.
Kortet er printet ud på noget temmeligt tyndt akvarelpapir - faktisk en kuvert, som jeg satte fast på alm. papir, før jeg printede - som er sat fast på et tykkere stykke hjemmelavet-ish papir med lækre, flossede kanter.
Billederne bliver superlækre og tydelige fordi papiret suger så meget, og jeg er vildt godt tilfreds med resultatet:

Nu har jeg så bedt manden om at skrive et par bevingede ord, armbåndet bliver suppeleret med en skøn sammenplantning, og så bliver det ikke bedre! :-)


... og så er der blevet shoppet igennem til juleoverraskelser af alle tænkelige slags idag. Forestiller mig at min blog i værste fald bliver meget stille i noget tid, for jeg har SÅ mange ting at kaste mig over, som alle skal være færdige inden december starter. Heldigvis gik 1. lille projekt idag rigtigt godt, og jeg var overrasket over hvor hurtigt jeg fik lavet noget ud af noget andet (hehe) ... men jeg har en fornemmelse af at modtagerne af mine overraskelser måske læser med, så mere kan jeg ikke røbe nu!

Glæder mig nu altså allerde lidt til det deresens jul!

24. sep. 2010

Give Away Reminder!

Måske er jeg for god af mig (når jeg ikke beder om andet end en besked om jeg nogen vil være med), måske er min give away kedelig/fedtet ift. alle de fantastiske ting som folk udlodder, måske har alle bare allerede lige sådan en ugle-nåle-dimmer ... ved det ikke!?? Under alle omstændigheder er der i skrivende stund kun 3 tilmeldte til min Give Away.



Griner over at jeg burde være taknemmelig over ikke at skulle skrive 139 små sedler, men det ville nu være rart med lidt konkurrence, ikke sandt?
Men KOM NU ... glæd mig, og sørg for at jeg skal lægge mere end 3 små sedler i skålen d. 30/9 (det er jo lige om lidt!). Så lover jeg til gengæld at jeg afholder ny give away snarest igen - som lige er et par gange mere lækker *hovedet lægges i blød*!

Så - for de som endnu ikke har nået at tilmelde sig kommer her en ny chance.
Hvis du gerne vil deltage i min give away af denne helt unikke, hjemmesyede ugle-nåle-gemme-dims, så læg en besked her!

På forhånd mange tak, og ha' en superfantastisk dag!

... og tak til de 3 som allerede har tilmeldt sig! ;-)

23. sep. 2010

Kureret for hovedpine i denne omgang med hyggelig overspringshandling.

Kom sgu lige til at springe over alle de hårde huslige opgaver her til aften (én eller anden sygdoms-klovn stod inde i mit hoved og bankede løs med en forhammer!), og sad i stedet med noget lækkert papir og mine ny-indkøbte sorte penne (Tak, skat!). Jeg blev voldsomt inspireret af Joel (ham fra bloggen i mit sidste indlæg - eller rettere, hans kunst-hjemmeside) hvor han havde lavet noget design-proces-skitse-halløj, som jeg bare blev SÅ krea-tændt af! Det stod ganske klart at jeg måtte lave noget tilsvarende, og hvad var mere nærliggende end ugler i stram, geometrisk form, så jeg tegnede 9 stk. ovaler på mit papir og kastede mig ud i ugle-design!
Planen var vist først at det skulle være forskellige grafiske udtryk, men jeg er jo ikke altid helt normal i mit krea-hoved, så inden jeg fik set mig om havde jeg i stedet udvilket hele 9 forskellige ugle-personligheder.
Hmmmm ...



Tror bare jeg vil lade billedet tale for sig selv, og love at jeg ikke laver flere indlæg idag (og vil istedet forsøge at følge min kære søsters råd om at slukke computeren og slappe af, så jeg kan blive rask - damn, jeg er dårlig til at være syg!!) Har dog heldigvis ikke ondt i hovedet mere, så noget godt kom der da ud af denne overspringshandling! :-)


Ha' en lækker onsdag, allesammen!

Til ALLE der har små børn!

I skylder jer selv at slå en smut forbi Joels blog! Så kan man ALDRIG mangle idéer til hyggeligt og underholdende samvær med ungerne!
Manden er SÅ kreativ at man ikke fatter det! ... Tror næsten faktisk at jeg er helt mundlam over hans tsunami af idéer ... ja ... check det ud!

22. sep. 2010

En ugle om dagen holder lægen fra døren!

... eller hvordan det nu var med det ordsprog!
Efter en LANG møg-dag med "knæk&bræk" + rigtig mange toiletbesøg (synes selv at jeg er diskret i min beskrivelse - sorry, hvis det er klamt!) har jeg fået SVIP af at ligge i sengen, så nu er jeg gået på ugle-jagt! Tror på at ugler er LIGE hvad jeg har brug for, hvis jeg snart skal blive frisk igen - og dét er lige hvad jeg skal! Gider NOT at være syg!

Men nok om det - ugler, er hvad jeg kom fra, og jeg skal LIGE love for at jeg fandt ugler.
Check lige denne side, som er ALT hvad en ugleelskende krea-glad kvinde som undertegnede har brug for! Her er ugler i ALLE tænkelige (og utænkelige) afskygninger.

Billederne hér er lånt fra siden:

Lækre ugler - lige til at shoppe. Disse er fra "Robin & Mould" (Etsy).
Der er ovenikøbet en DIY til denne skønne ugle-uro!
Gratis Freebies hver fredag - f.eks. dette lækre wallpaper.

Har det desværre ikke meget bedre efter en omgang ugler, men humøret steg lige med et par grader!
Dynen kalder - ha' en lækker aften!

21. sep. 2010

(F)ugleungerne!

Ja, hér er endnu et bevis på at "If at first you don't succeed, then try & try & try again" og at man kommer langt med omhyggelig indsamling af inspirations-materiale-halløj og eksperimenter. Måske bliver det noget LORT de første 5, 10 eller 30 gange, men på ét eller andet tidspunkt så virker det.
Igår lavede jeg nedenstående billede til en dejlig kollega, som desværre stopper som dagplejer, og billedet symboliserer vores dagplejegruppe, som hedder "Fugleungerne". Vi er dog et par stykker som er lidt små ugle-gale, så det blev sør'me lige til ugleungerne i stedet for! Hehe!
De første 3 forsøg på at lave billedet kiksede totalt - jeg havde absolut ingen idé om hvor jeg skulle starte, hvordan motivet skulle være eller noget ... og for at det ikke skulle være nok, så strejkede de fleste af mine sorte penne da jeg endelig begyndte på dette billede.

Men resultatet blev jo heldigvis ganske fint, og det så ud som om min kollega blev glad for akvarellen. Tænkte iøvrigt på at 'låne' motivet til et logo til vores gruppe, hvor der også står "Dagplejegruppen Fugleungerne". Nu må vi se hvad det ender med!


18. sep. 2010

Tænk hvis jeg var 25 år ældre!

...SÅ ville jeg - udover at være på min mors alder, sådan cirka - have været lige i målgruppen til de FANTASTISKE "Alt om Håndarbejde" som jeg har 'dykket' rundt i de sidste par dage.
Bladene har jeg delvist 'arvet' af mor og delvist shoppet på loppemarkeder og den slags. De er alle fra slut 70'erne/start 80'erne og sprængfyldte med de lækreste kreaprojekter (som om jeg ikke havde nok at kaste mig over i forvejen!!).
Jeg fandt bladene frem i forbindelse med idé-indsamling til mit samarbejde med Kat, men fik så meget mere end jeg havde forestillet mig med derfra.


Jeg er ganske overbevist om at jeg ville have været en super-cool 70'er-kvinde, hvilket minder mig om, at min mand på et tidspunkt spurgte mig hvornår jeg gerne ville have levet, hvis jeg selv kunne bestemme. Da han spurgte kunne jeg ikke lige finde på et svar - jeg har det sgu egentlig meget godt lige her hvor jeg er nu - men nu tror jeg at jeg har fundet det: jeg ville faktisk gerne være sådan rundt regnet 25 år ældre end jeg er nu - så kunne jeg have været slyngveninde med min mor (fnis) og lavet kartoffeltryk på min hjemmevævede dug, og strikket hønsestrik for alle pengene!

Heldigvis er rigtig mange af tingene super-moderne på den retro-agtige måde, og passer fint ind i både omgivelser, evner og interesser hos mig, så jeg har kastet mig ud i en gang  hardcore-udvælgelses-proces (rigtig mange lækre projekter blev 'stemt hjem' inden de overhovedet fik en chance - der var simpelthen for mange!) og er endt op med et par håndfulde ting, som ryger på min krea-to-do-engang-ude-i-fremtiden-liste! Så må vi se hvornår folketinget vedtager at lægge 5-6 timer ekstra oveni døgnet, så jeg kan nå det hele!!!

Slutter dagens tur til 70'erne af med et billede af undertegnede fra dengang - yndigt, ikke?? Hehe!

Kaster lige et spørgsmål ud til overvejelse: Hvis du kunne vælge at leve på et andet tidspunkt end nu, hvornår ville det så være?? Håber at høre mange spændende svar!

Ha' en kanon-lækker lørdag!

15. sep. 2010

Hovedet fyldt med idéer og et spændende samarbejde sat i gang!

Ja, tænk at man kan blive så kreativ oppe i sit hoved at man slet ikke véd hvor man skal starte!

Denne situation er opstået af at jeg har været så heldig at blive fundet! Takket være en give-away (som jeg håber at vinde) og heldige omstændigheder er jeg blevet 'støvet op' af Kat fra bloggen "Kattekluns", som var SÅ genial at foreslå et samarbejde.
Det hele er nu - til vores begges store begejstring - sat i gang, og lige nu sidder jeg og forsøger at finde hoved og hale på alle de idéer der er kastet i luften.
Er SUPER-GIGA spændt på hvad det hele ender med, og lover at opdatere undervejs.



Kik lige forbi Kats blog og se alt det lækre hun render og laver! Farvestrålende og glædes-fremkaldende! :-)

12. sep. 2010

Nani-pipfugle i plast!

... eller rettere: i lamineret udgave.

Jeg kunne jo ikke lade være med at samle en lille Nanibird eller 4 (flere blev det ikke til, da jeg løb tør for hvidt karton i A4 -størrelse til at smide i min printer!) men allerede efter nr. 1 kunne jeg skue at det enten var nødvendigt med flere-lags-Nani'er eller anden forstærkende indsats, for at de skulle kunne holde til at blive håndteret af mine pilfinger-agtige børn og dagplejebørn!
Derfor kastede jeg mig ud i at laminere selve printet - inden klippe-halløj - og 'for-tegne' på stregerne med en skruetrækker (nød lærer nøgen kvinde at spinde/finde handy-grejet frem!) for at gøre det nemmere at folde det hårde, og meget faste materiale.

Jeg 'limede' fuglen sammen med dobbeltklæbende tape - aner simpelthen ikke hvordag jeg har levet uden - og er nu i besiddelse af 3 stk. blanke, skinnende, farvestrålende, lege-holdbare Nanibirds. Den sidste (ikke-plast-indpakkede) pipfugl måtte lade livet i min søns varetægt. Nåede ikke at forevige den, før den flyttede ud i affaldsposen!


Og - VOILA - det virkede sgu! Så det er simpelthen muligt at forevige de skønne 'pipper' i plast, hvilket i øvtigt har den bonus-effekt at farverne bliver flotte og klare!

11. sep. 2010

Piiiiiip!!! (Griner stadig!!)

JAMEN ALTSÅ!! Sad lige og surfede lidt rundt - mest for at få tiden til at gå til der (måske) kom noget spændende i kik-kassen - da jeg faldt over denne skønne og latter-igang-sættende hjemmeside, som jeg simpelthen bare MÅTTE dele med alle der kommer her forbi.

Nanibird-hjemmesiden kan man printe de mest fantastiske skabeloner til - ja - Nanibirds ... Hér er et par eksempler på hvordan en sådan kan se ud (billederne er fra hjemmesiden):



Sidder stadig og griner, med billederne af de skønne og meget forskellige fugle på hjernen ... véd HELT klart godt hvad jeg skal få min tid til at gå med i morgen, skulle det (utænkelige) ske at jeg kedede mig!! Er sikker på at jeg nok godt kunne klemme en Nani-pipfugl eller 7 ind de mest utænkelige steder i mit hjem! Det ville vel nok være prydeligt!



... endelig kunne man jo hygge sig lidt ekstra meget med at designe sine egne Nanibirds!! Faktisk kan man indsende sit design, og måske kommer med som illustrator på det næste 'kuld'! Masser af underholdning til de kolde og mørke vinteraftner!

10. sep. 2010

Et dejligt lavt gærde, og ikke noget udsalg i denne omgang.

Den dårlige nyhed først!! Desværre har vi besluttet at vi ikke skal til bagagerums-salg på søndag, da jeg har det møg-skidt, og vi ikke synes at vejrudsigten ser alt for positiv ud, MEN fortvivl ej! Vi er lige blevet opmærksomme på at der er 2 søndage mere i næste måned hvor vi får muligheden for at holde 'UDSALG', så måske vejrguderne og vores gode helbred er med os! At krydse fingre!!!

Til gengæld glæder jeg mig over at verden rundt om mig af og til bidrager med et dejligt lavt gærde, som jeg kan springe over. I denne omgang er det butikskæden Rema1000 der har lavet den hér smarte lille madplanlægger-ting, der tillader en travl husmor som mig at sætte en madplan sammen af en masse dejlige retter, printe både opskrifter og indkøbsseddel, og derudover med garanti sikre mig at jeg ikke skal rende fra den ene butik til den anden for at få hvad jeg skal bruge. De har simpelthen det hele! Hvor smart er det lige??

Bevares - det er naturligvis tilladt at tænke selv, og at lave store kulinariske eksperimenter i køkkenet, men helt ærligt. Vil sgu hellere bruge min tid på at male, sy, hækle eller ikke mindst tilbringe tid med familien. Så kan det i stedet blive til en omgang af min kollegas lækre bolle-opskrift, når bølgerne går højt, og så er jeg noget nær lykkelig, fordi jeg kan nyde uden at skulle vold-yde! :-)

HÈR kan I se vores sammensatte madplan for næste uge. Har tænkt mig at lave 2 gange af hver ret, hvor det er muligt, og så fryse ned. Enednu et lavt gærde, som hæver livskvaliteten med indtil flere trin på skalaen!!

Mandagsretten : Pangasius med rejer
og bagte tomater (kilde: Rema1000)

8. sep. 2010

Hæklede sten med farmors hæklenål.

Så fik jeg for alvor taget fat på min projekt med de hæklede sten - eller rettere; sten med hæklet halløj rundt om.
Ville ønske at jeg selv havde fået denne geniale idé, men som så mange andre ideer, så var der desværre nogen der havde fået den før mig, så jeg måtte låne den.                      Jeg så først idéen i denne blog, som så viste sig at have fået idéen et helt 7. sted fra. Det fede ved stenene er, at man lynhurtigt kan lave sit eget udtryk, og - ikke mindst - at man bare kan hækle derudaf uden opskrift. Det eneste der kræves er at man kan hækle rundt, og at man kan hækle fast-, luft- og stangmasker. Totalt foran-fjerneren-hygge!!
Mit lille sten-projekt blev lige 1000 gange bedre af at jeg for 1. gang kastede mig over min farmors hæklenåle. Da hun døde fik min mor hendes håndarbejdsting, men da min mor ikke hækler, så spurgte jeg for noget tid siden om jeg måtte få dem - og det måtte jeg heldigvis godt.
Blandt hæklenålene var denne fine ben-hæklenål med krog i begge ender. Den er SÅ fin, og ligger rigtig godt i hånden, og bedst af alt - tanken om at farmor har siddet med den og hæklet i timevis gør mig noget nær lykkelig!
Tænk at noget så simpelt som en hæklenål kan gøre én SÅ glad!

6. sep. 2010

DIY - Små, søde blomster-tegnestifter til opslagstavlen.

I mit job som dagplejer stod jeg og manglede en huskeliste til mig selv og forældrene, hvorpå jeg kunne huske os på hvad ungerne manglede. Jeg opfandt derfor et smart skema med ungernes navne i den ene side og de 3 vigtige ting som skal medbringes i den anden. Skemaet er lamineret så det ikke bliver nusset og grimt med tiden, og jeg kunne derfor ikke skrive på det. Jeg havde derfor brug for noget til at markere med i felterne, hvad barnet manglede, og fandt derfor på disse små, søde blomster, som pynter på enhver opslagstavle!

Start med at udstyre dig selv med saks, en masse karton i lækre farver (Lidl har tit en blok med 20-25 ark i forskellige farver til ca. 25 kr. i en god, kraftig kvalitet), dobbeltklæbende tape (smal rulle - ca. ½ cm bredt) og lige så mange tegnestifter som du vil lave blomster.

Start med at sætte tegnestiften gennem midten af et lille stykke karton (ca. 3x3 cm) og klem godt fast, så du kan se hvor langt tegnestiften går ud. Fjern den igen, så du kan gå i gang med at klippe.

Herefter klipper du en blomst med 5 blade - efter min mening gør det ikke noget hvis de bliver lidt forskellige i størrelsen - HURRA for forskellighed, også på opslagstavlen!!

Sæt et lille stykke dobbeltklæbende tape på tegnestiften og sæt et lille stykke gult karton fast herpå. Derefter klip rundt om tegnestiften, helt  inde ved kanten.






Sæt tegnestiften igennem blomsten, og VOILA; en lækker, lille, farvestrålende blomst, der kan få en hver opslagstavle til at stråle af solskin!! (... eller noget!!)



Idéen med skemaet kan naturligvis overføres til andre formål - hvad men et skema med alle medlemmer i husstandens pligter, et skema med faste indkøbsvarer eller noget helt 7.??


4. sep. 2010

Puslespils-ugler!

Gårsdagens krea-aften stod i samle-arbejdets tegn for mit vedkommende. I løbet af den KANON-hyggelige aften med mine dejlige kolleger fik jeg produceret min Anne Sofie Holm/""Klip en hæl & hug en tå"-inspirerede ugle færdig, samt lavet 3 små, fine ugle-collager.



Jeg startede jo for noget tid siden med min Anne Sofie Holm-inspirerede ugle, som jeg tegnede op på akvarelpapir med vandfast tusch. Igår hyggede jeg mig så med at farvelægge den med en glad blanding af akvarelfarver og mine ungers farveblyanter. Derefter var der klippe-tid ... klippe, klippe, klippe! Til sidst er det hele klæbet på en A3-stor akvarel, med farveblyantsstreger med 'elefant-snot'/'lærer-tyggegummi' eller klæbemasse; vælg selv! Til at starte med var det mest for at se hvordan det hele skulle sidde, uden at bruge lim, så jeg kunne lave det om hvis det ikke var som jeg ønskede, men effekten med tyggegummiet er faktisk superfed - giver en rigtig god 3D-ish fornemmelse!
Nu er mit problem så bare at jeg er lidt bange for at denne lidt lækre effekt vil gå død hvis jeg putter den i en ramme, bag et glas ... men det må jeg jo se når jeg kommer så langt. Har desværre ingen rammer i den rigtige størrelse. Øv - for jeg har LIGE den helt rigtige plads til billedet!

Mine collager var lidt et forsøg, men jeg må sige at jeg blev positivt overrasket over hvor meget man kan få ud af et par dameblade, en ramme fra IKEA og et stykke hvidt akvarelpapir. Helt klart mere af den slags fra min hånd senere.


Har lige været en tur i genbrug, og har hamstret gamle trærammer i stor stil ... de skal med tiden fyldes med flere akvareller/collager/illustrationer, så de kan få nyt liv. Genbrug styrer! :-)

3. sep. 2010

Jubiii - Nyt GREJ!!

Varmer lige så stille op til aftenens Krea-aften i godt selskab med at sidde og smile over mine ny-erhvervelser: en porcelænspen i sort (skal forskønne 3 krus jeg indkøbte i genbrug for nyligt) og fyldepenne samt sort blæk (som forhåbentlig skal få mig til at spare lidt på alle de sorte penne jeg bruger!).



Er spændt på hvad mine udfoldelser i aften bliver til - det véd man aldrig helt før aftenen er omme. Måske går der hønsegård i den (hehe) og jeg får slet ikke lavet noget, eller jeg lader mig inspirere at selskabet, og laver noget helt andet end jeg havde planlagt.

Med udgangspunkt i min alen-lange krea-to-do-liste er mit udgangspunkt at få min Anne Sofie Holm-inspirerede ugle færdig, og måske - hvis der bliver tid til overs - gå i krig med mine farvede ugle-collager. Hvis jeg kører død i det, ja så kunne den evt. stå på porcelæns-tegning eller hækling på sten. Med andre ord skal jeg skamme mig i gulvet hvis jeg bilder mig selv ind at jeg ikke har noget at tage mig til.

Ønsker alle en ualmindelig lækker fredag, med overvældende mange kreative og originale indfald! :-)

2. sep. 2010

Bagage-garage-tøm-min-kælder-halløj!

Vil lige bruge et par minutter at denne herlige torsdag aften (begge unger sover ... ahhhh!) på at gøre lidt reklame, eller hvad jeg nu skal kalde det!
Næste søndag - det være sig søndag d. 12/9-10 - er jeg, og mere eller mindre af den nærmeste familie, at finde på Rådhusparkeringspladsen (i Horsens, red.) fra kl. 9 til kl. 16, godt udstyret med masser af fund (læs: fantastiske ting, som vi ikke længere har plads til i vores alt for små huse!), samt et småt men godt udvalg af mine hjemmegjorte ting (Lidt sten, bogmærker, sanse- og nulreposer samt et par billeder eller 3).

Håber at se dig til min første offentlige fremvisning af Brilletings små kreative finurligheder, samt masser af andet godt som du slet ikke kan leve uden!!  (Hmmm, jeg skulle vist have været sælger i stedet for dagplejer?!)



Altså! Hvis det nu skulle ske at himmel og jord står i ét (læs: det pisseregner!), så er vi simpelthen så vatnissede (/-pikkede!) at vi ikke tør! (Jeg er SÅ sød, og lavet af sukker, så jeg smelter i regnen! SÅ véd I det!!)
I så fald kommer vi ikke, og I må vente med at købe vores genbrugsguld til næste år, hvor vi vender frygteligt tilbage!

1. sep. 2010

Så har jeg nået de 10 faste læsere (hvis man lægger lidt sammen, og sådan!)


Give Away!!

Sød lille ugle-nåle-bog/-holder, så man ikke skal lede alt for længe efter
de små 'sataner'!
Voldsomt inspireret af Paper & String, men mine skæve sting (!) og uglen, naturligvis, giver den efter min mening det helt rette "Brilleting-look"!

Da denne Give Away jo kommer EFTER jeg har fået mine 10 faste læsere, så er det naturligvis ikke nødvendigt at melde sig under fanen for at komme i betragtning for gevinsten.

For at deltage skal du bare skrive et indlæg hvor der står at du gerne vil med, så får du et lod i skålen!

Gevinsten udtrækkes d. 30. september ... tip gerne venner og familie!

Har du selv en blog er du mere end velkommen til at linke til mig, og bruge billedet! :-)

Det er koldt på toppen!

... af mine ungers hoveder lidt endnu.
Mangler fleece til Adams hue, og mangler lige lidt hæklearbejde endnu før Davids hue når helt så langt som Adams.
Véd ikke lige hvornår jeg får mig sparket igang igen, så for ikke at lade tråden hænge for længe (sprogblomstring!!), så viser jeg lige et lille billede af Adams næsten helt færdige hue!


Håber at det gi'r sig selv at den er endnu mere kramme-agtig når den sidder på Adams smukke hoved!?
Trøster mig med at solen skinner på denne 1. rigtige efterårsdag ... så kan det være at jeg ikke har helt så travlt med at få ugler på børnenes hoveder!!
Related Posts with Thumbnails