Short-cuts til mine sider:

15. sep. 2010

Hovedet fyldt med idéer og et spændende samarbejde sat i gang!

Ja, tænk at man kan blive så kreativ oppe i sit hoved at man slet ikke véd hvor man skal starte!

Denne situation er opstået af at jeg har været så heldig at blive fundet! Takket være en give-away (som jeg håber at vinde) og heldige omstændigheder er jeg blevet 'støvet op' af Kat fra bloggen "Kattekluns", som var SÅ genial at foreslå et samarbejde.
Det hele er nu - til vores begges store begejstring - sat i gang, og lige nu sidder jeg og forsøger at finde hoved og hale på alle de idéer der er kastet i luften.
Er SUPER-GIGA spændt på hvad det hele ender med, og lover at opdatere undervejs.Kik lige forbi Kats blog og se alt det lækre hun render og laver! Farvestrålende og glædes-fremkaldende! :-)

4 kommentarer:

 1. Ja, ideerne myldrer frem, det bliver spændende, hvad det bliver til. Jeg glæder mig meget til at komme til at sy nogle af dine tegninger:)

  SvarSlet
 2. Glæder mig osse i dén grad til at du skal sy mine tegninger! Er SÅ smigret over at du har lyst! :-D

  SvarSlet
 3. Hej:-)
  Tak for din kommentar på vores nye blog. Jeg håber, du bliver ved med at læse med selvom der ikke kommer nyt på bloggen hver dag.
  Mvh krAm

  SvarSlet
 4. Klart jeg læser med selv om der ikke kommer nyt hver dag - det gør der jo heller ikke her - og der er jo overgange hvor man er mere 'på' end andre, så bestemt! :-D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails