Short-cuts til mine sider:

23. sep. 2010

Kureret for hovedpine i denne omgang med hyggelig overspringshandling.

Kom sgu lige til at springe over alle de hårde huslige opgaver her til aften (én eller anden sygdoms-klovn stod inde i mit hoved og bankede løs med en forhammer!), og sad i stedet med noget lækkert papir og mine ny-indkøbte sorte penne (Tak, skat!). Jeg blev voldsomt inspireret af Joel (ham fra bloggen i mit sidste indlæg - eller rettere, hans kunst-hjemmeside) hvor han havde lavet noget design-proces-skitse-halløj, som jeg bare blev SÅ krea-tændt af! Det stod ganske klart at jeg måtte lave noget tilsvarende, og hvad var mere nærliggende end ugler i stram, geometrisk form, så jeg tegnede 9 stk. ovaler på mit papir og kastede mig ud i ugle-design!
Planen var vist først at det skulle være forskellige grafiske udtryk, men jeg er jo ikke altid helt normal i mit krea-hoved, så inden jeg fik set mig om havde jeg i stedet udvilket hele 9 forskellige ugle-personligheder.
Hmmmm ...Tror bare jeg vil lade billedet tale for sig selv, og love at jeg ikke laver flere indlæg idag (og vil istedet forsøge at følge min kære søsters råd om at slukke computeren og slappe af, så jeg kan blive rask - damn, jeg er dårlig til at være syg!!) Har dog heldigvis ikke ondt i hovedet mere, så noget godt kom der da ud af denne overspringshandling! :-)


Ha' en lækker onsdag, allesammen!

4 kommentarer:

 1. Så kunne jeg endelig finde ud af at skrive en kommentar og få kigget på din side:D
  Tak fordi du har gjort den søstervenlig med et puslespil:P hehe
  Jeg vil sige at jeg er SUPER stolt over de flotte og sjove kreative projekter du laver og DIG selvfølgelig!:D
  Jeg kan jo se hvor glad du er for at være kreativ, selvom du til tider roder, kan jeg se en begjestring og livsglæde i dit ansigt, når du fortæller og dine nyfundende ideer.
  En ting vil jeg dog sige til dig. Du SKAL tro noget mere på dig selv og det du gør for det du laver er jo KANON FLOT:D

  SvarSlet
 2. jeg vil også gerne være med:D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails