Short-cuts til mine sider:

31. okt. 2010

ØV...

  • at jeg er vågnet ALT for tidligt, fordi mit indre vækkeur ikke kan finde ud af at klokken i virkeligheden kun er 4:45!!!!!

  • at jeg kan høre inde fra børneværelset at Adam heller ikke kan finde ud af det, så ro bliver der sikkert ikke mere af!!

  • at jeg har fået SINDSSYGT ondt i halsen - og så ovenikøbet i min ferie!!!

  • at jeg - på grund af ovennævnte hals-onde - skal blive i sengen, så jeg kan være nogenlunde frisk til David skal starte i børnehave i morgen!!

  • at jeg IKKE kommer på messe!!!

Håber at det måske ender med at blive en ok søndag alligevel ...

30. okt. 2010

Må jeg se din arbejdsstation?!

... spurgte Frk. Hverdag, og naturligvis må hun (og I andre) dét!
Jeg skal dog ærligt indrømme at jeg gerne have ventet med at svare til om noget tid, når min søster er flyttet og jeg får arbejdsværelse i kælderen. Men jeg blev enig med mig selv om at jeg ville være en 'good sport' og vise mine bunker frem til skræk og advarsel & måske en lille smule inspiration, for der er jo med garanti andre kreative hoveder der ikke er velsignede med 20m2 (eller mere) hobby-/krearum!

Min arbejdsstation er pt. min stue, som jeg jo deler med mand, børn, søster og (i dagtimerne) mine dagplejeunger. Det giver visse begrænsninger, eftersom det store bord fungerer som spisebord når jeg er dagplejer, og derfor kun tillader at jeg roder på 1/5 af bordpladen. Det er derfor nærmest udelukket som arbejdsplads.
Jeg skal dog indrømme at der på 1/5 af bordpladen ligger en bunke, som jeg dagligt rykker lidt rundt med, for at finde de ting jeg har brug for. Suk!!

Ved siden af det store bord (som jeg med vilje ikke har taget billede af - jeg skammer mig simpelthen over den bunke!!!) har jeg denne bunke:




Det mest geniale ved den (hvis man kan tale om genialitet i at have samtlige af sine 1000 forskellige projekter stablet op på den måde!?) er børne-legetøjs-opbevarings-reol-halløj'en! Den er købt i Føtex, er fin, farvestrålende og simpelthen genial til at opbevare småting i. Tingene er lettilgængelige, man kan tage kasserne ud enkeltvis, og hele herligheden kan nemt stilles væk, hvis man ikke bruge den i et stykke tid.
Anbefales!!


På min reol på den anden side af det store bord har jeg 3 store plaskasser fra IKEA fyldt med stof + denne hylde med alt mit skrive-/tegne-/malegrej. Beholderne er dåser hvor der har været Modermælkserstatning i, som jeg har beklædt med papir - jeg er ikke helt tilfreds med dem - måske de bliver 'ombetrukket' snart?!!


Og endelig; min 'rigtige' arbejdsstation ... SOFAEN med COMPUTEREN!! Her kan man faktisk bo i mange dage, har jeg erfaret de 2 gange jeg har været gravid!! Sofaen er efterhånden gammel, knirker meget når man sætter sig i den, er fyldt med pletter (man har vel 2 børn !!) men den er genial at slænge sig i med malegrej, hæklenåle, strikkepinde, papir eller hvad man nu har lyst til + sidde og blogsurfe eller designe stof! SÅ NICE!!


Computeren er efterhånden også ved at have set bedre dage, men den er trofast og god, og jeg er vist efterhånden ved at lære at leve med at den mangler den ene ctrl-knap!! (Pilfinger-børn ... tsk tsk!!)


Mit garn-grej (som nu for tiden mest bruges til hækling af pangfarvet julepynt) transporterer jeg med mig rundt i stuen i denne skønne taske, som er fra Én Gry & Sif (kan bl.a. købes hos Blomsterkrammeriet) Jeg ELSKER den, og den passer bare lige til den mængde garn jeg gider at flytte rundt på!

Som sagt ser jeg frem til snart at rykke i mere praktiske omgivelser, når søster snart flytter ud af kælderen, og så skal jeg nok dele mine indretnings-tanker med jer når jeg laver KREA-rum! Gætter dog på at jeg nok stadig vil slæbe alt muligt med op i MIN sofa! Det er altså bare min yndlingsplads!! :-)

Frk. Hverdag taggede som sagt mig i denne hyggelige lille blog-leg, og nu er det min tur til at fortsætte.

Så jeg spørger: Må jeg se din Arbejdsstation...




???

Glæder mig til at se hvordan I vælger at indrette jer når I skal være kreative!!






29. okt. 2010

NU kom det, sgu!!! :-D

HURRA,  JUBLEJÆÆÆH, JUBIII!!!
Posten kom sgu med mit stof idag. Ja, undskyld at jeg både bander og råber, men jeg er så giga-glad, og nu skal du se hvorfor!!




Jamen, altså - tror kun min følelse kan beskrives med ordet LYKKE! Tænk at man kan blive SÅ glad for et skide stykke stof!
Men det kan jeg, for det er mit stof, som jeg helt selv har designet. Forhåbentlig det første af mange.

Jeg har en masse andre ting jeg gerne vil blogge om, men det må vente. Lige nu vil jeg bare være glad for mit stof, og glæde mig til weekend og mini-ferie/køre-David-ind-i-børnehave/få-overstået-hængepartier/fejre-søster-som-bliver-færdig-som-SOSU-hjælper(og har scoret de vildeste karakterer!! SÅ flot!!) og måske nå at krea'e lidt? Hvem ved!
Men ha' en lækker fredag, derude.
Jeg vender frygteligt tilbage! :-)

27. okt. 2010

Leger med stoffer!

Jeg har slet ikke haft tid til at blogge de sidste par dage. Jeg har brugt store dele af den tid jeg ellers ville have brugt hér på at lege med tekstildesign.
PÅ websiden Spoonflower kan man designe sine egne tekstilmønstre og derefter bestille det selv.


Jeg går og venter, og venter ... og venter på at mit første vellykkede design skal dumpe ind af brevsprækken, og NU må det altså gerne snart komme!


Jeg har indtil videre fået lavet et par designs som jeg synes er lækre, men har dog kun bestilt det ene. Jeg er nemlig lidt spændt på om der løber en pokkers masse told og afgifter oveni den, ellers ok, pris på ca. 12$ for 54x45cm. bomuldsstof.
Hvis det viser sig at være 'affordable' så kan I godt regne med at jeg går AMOK i at designe og shoppe hos Spoonflower, for det er altså bare genialt!!

Skulle du have lyst til at se hvad jeg roder med
derinde, kan du søge efter Brilleting, så kan du se mine
 få, men - hvis jeg selv skal sige det - ganske vellykkede designs.Den opmærksomme læser vil genkende mine billeder i
disse designs fra denne blog ... bare med farver!


Og a propos farver, så skal jeg da lige dele et maleark med jer. Jeg har i en lang periode nydt at tegne huse, og dagens tegneark er derfor et højt ét af slagsen!
Hyg jer monstermeget med at farvelægge
dette højhus!


25. okt. 2010

Dolly - the FashionMonster, samlet udgave i farver (og striber!)

Nu er det jo snart Halloween, og jeg har hygget mig gevaldigt med at lave Dolly´+ masser af tøj til hende, men nu er hun altså slut for i år - for mig altså! I skal jo først til at starte - særligt hvis I ikke (søde, dejlige læsere) har printet hende og tøjet ud løbende og selv farvelagt. For de dovne (eller bare de travle) har jeg derfor samlet Dolly og hele hendes garderobe farvelagt af undertegnede, klar til at printe og klippe ud!



Gi' den til jeres datter, jeres modebevidste søn (hehe) eller nyd at det aldrig er for sent at gå i barndom, og så ellers rigtig god Halloween herfra. Tror jeg vil begynde at glæde mig til jul!! :-D


24. okt. 2010

Glad frugtpose & hemmeligheder!

Idag har jeg applikeret til den helt store guldmedalje! Udstyret med stof i klare farver & masser af vliesofix har jeg fået syet en personlig og ret hyggelig frugt-/gymnastikpose til min dejlige David, som starter i børnehave om 8 dage (!).
Og når jeg nu var igang, så blev det lige til et par julehemmeligheder.




Er selv lidt stolt af mine (til idag temmeligt skjulte) evner indenfor applikation, og vil gerne i den anledning takke min kollega & veninde Tine med bloggen Tumlingetapas, samt Kat fra bloggen Kattekluns for at overbevise mig om at det altså hverken er monstersvært eller farligt at sy stof på andet med intet andet formål end at det skal se brandgodt ud!! :-)

23. okt. 2010

Et træ i stuen & lidt Halloween-hygge!

I nat (!) fik jeg den skøre idé at vi da manglede et træ i stuen!!
Ja - ikke et juletræ, men bare ét af den slags meget, meget store grene, som står på gulvet i en spand, og som man kan bruge til at hænge en masse forskellige ting på.
Stærkt inspireret af bl.a. Karlssons Kludeskab og Marolle, som har fine grene i deres smukke hjem, så må jeg have tænkt (drømt??) at jo større jo bedre, eller noget!! Hvorom alting er, så gik jeg i haven og beordrede den skæveste og underligste høje syren-gren fældet, pillede bladene af den, slæbte den op i stuen og fik den stablet op blandt brosten i en murespand. Resultatet (efter tilføjet lys-guirlande/-kæde til ære og glæde for mine børn og min mand!) så sådan ud:

Min plan var så at hænge noget farvestrålende og lækkert på, indtil der engang sidst i november bliver fyldt med mit pangfarvede hæklede julepynt, men så sagde min skønne kollega Helle, at der da skulle være Halloween-pynt på! Jeg lytter jo ALTID til mine gode venners råd (!!!), og så var gode dyr rådne!! For jeg havde hverken energi, grej eller kreativitet til at finde på noget genialt og æstetisk inden dagen var slut, og jeg har andre krea-planer i morgen, så jeg gik på net-jagt, for at finde hurtigt, sejt & passende Halloween-pynt ... og det lykkedes sgu!!!

På den lækre webside Paper Crave er der samlet 3 sider med masser af gratis Halloween Printables fra andre blogs og websider, og der fandt jeg disse lækre runde billeder til at lave en guirlande af  (Tryk Hér for at printe direkte fra ophavssiden, Jeanie & Jewell):



Jeg valgte dog at printe dem, lægge dem dobbelt og laminere dem, for derefter at binde orange silkebånd i og hænge op i mit træ!
SÅ nice! Og endelig lavede jeg 2 Halloween Goodie-box'e (fundet på samme webside), som jeg fyldte med rosiner og frugtstænger, så ungerne kan tømme dem d. 31!









Og endelig har David pyntet træet med sin sut! Fantastisk!

Dolly holder weekend eller er taget på ferie eller noget. Regner med at begynde at udgive mine farvede udgaver af hendes tøj fra på mandag, så nu er det snart sidste chance for at bidrage med funky, top-moderne tøj til alletiders cool'este Halloween-monster, Dolly!! KOM FRISK!!! ;-)

22. okt. 2010

HAMA + dagens dolly-halløjsasa!!

SÅ er HAMA midi rykket ind i huset! Blev lige grebet af stemningen af alle de fine ting som bliver kreeret rundt om i blogland af perler, og husker vist nærmest ikke hvornår jeg sidst har kastet mig ud i den slags sysler.
Derfor gik turen til Kvickly igår, hvor søster og jeg shoppede en kasse med 10000 af de små sataner, og gik hjem for at være kreative.
I første omgang blev det for vores begges vedkommende kun til at sidde og kopiere de fine, men lidt mainstream, figurer på kassen, for ligesom at komme ind i stemningen, hvorefter kreativiteten fik lov at blomstre.
For mit vedkommende blev det til ... TADAA ... en ugle, og søster er igang med det vildeste dørskilt til hendes fremtidige toiletdør (skal nok vise det frem når hun bliver færdig!). Vi fandt nemlig ud af at man rigtig nemt kan lave sine egne (helt gratis) mønstre i et tegne-/billedbehandlingsprogram som Photofiltre, ved at lave store pixels og tilføje kontur. (LANG historie, som jeg lige springer over for nu, men hvis der er interesse, kan jeg nok godt give en lidt mere grundig gennemgang).
Min ugle ser I hér - synes selv at den er blevet ret hyggelig og farverig. Den er sat i en ramme fra genbrug.

Jeg er sikker på at der kommer flere HAMA-kreationer herfra, for DAMN, da - det er sgu da skidehyggeligt!!



Dagens Dollytøj er lige hér! Gad vist hvor mange der farver med?!! Og mon nogen kunne lokkes til at designe lidt til dukken??? (BEBEBEBE!!!)

21. okt. 2010

Klippeark med sommerstemning til legeværelset + dagens dolly-mode!

FØJ, da, hvor er det koldt udenfor. Har lige været ude at gå en lang tur med ungerne, og glædede mig over at jeg ikke var for tyndt klædt på & at ungerne sad godt og varmt under dynen (man bliver kun lidt misundelig, ikke??).
Derfor kom jeg i tanker om at jeg for en lille måneds tid siden startede en føljeton (intet mindre) om at gøre sit børne-/legeværelse til et hyggeligere sted, og at jeg jo havde alletiders idé til at lukke sommer og varme indenfor i den kolde tid.
Idéen har jeg lånt fra min søns legestue-lokaler, og går i al sin enkelhed ud på at man klipper en masse farvestrålende sommerfugle i pap, og hænger dem op på vinduet.
For at gøre det endnu lettere for dig, søde læser, har jeg lavet et klippeark med forslag til hvordan disse sommerfugle kan se ud. De er tegnet i fri hånd udfra hvad jeg husker fra legestue-lokalet, så jeg har tilladt mig at tage æren for dem.

I mit vindue har jeg lavet dem i klare regnbue-farver, men man kan naturligvis også klippe dem ud i mønstret papir, hvis man er til det.


Sommerfuglene har så fået en sort krop, men den kan udelades, hvis man synes - det er efter min mening pænest uden, hvis de er mønstrede.
På mit vindue er de klistret op med et lille stykke dobbeltklæbende tape, men man kan også bruge lærer-tyggegummi/klæbemasse. Begge dele er lige svære at få af ;-)


Klippearket med sommerfugle har I hér! Rigtig god fornøjelse!


Og Dagens Dolly-fashion-indslag er hér! Lige så god fornøjelse med det!

20. okt. 2010

Min vidunderlige søster! + Dolly-tøj!

Min søster er vidunderlig! Simpelthen et helt igennem skønt menneske! Og hér er et at de (ufatteligt mange) gode eksempler på HVOR skøn og vidunderlig hun er:


(Med til historien hører lige at fortælle at min søster bor hos os, i kælderetagen!)
I kraft af mit job som dagplejer er jeg jo (naturligvis) altid hjemme, og altid omgivet af mennesker. Eneste rolige tidspunkt i løbet af dagen, er når dagplejebørnene sover, og da har jeg ansvaret for at sørge for at de sover godt, tage mig af dem når de vågner osv.
I aften er jeg alene hjemme - eller rettere - min mand er ude. Det sker yderst sjældent, og jeg kunne mærke at jeg bare havde SÅ meget brug for at være alene (mine børn sover naturligvis på deres værelse!), så jeg bad pænt min søster om ikke at holde mig ved selskab. (Hvor tarvelig er jeg lige!!!)
For det første så sagde hun at det var ok, dernæst hjalp hun min mand med at gøre ungerne putteklare, og endelig gjorde hun stuen hyggeklar (tændte stearinlys, fandt sodavand og slikskål frem) mens jeg puttede børn.
Så nu sidder jeg i stearinlysenes skær, med min sodavand, lækkert slik, fint anrettet og lige til at gå til, og syntes at hun fortjente dette indlæg.
DU ER SGU FOR SKØN, SØSTER!!! Elsker dig utroligt højt, og aner seriøst ikke hvad jeg skal gøre når du flytter!!






Dagens dukketøj har I hér! :-) God male-fornøjelse!!

19. okt. 2010

Dolly-dullens dress!

Idag må I nøjes med et kort pause-indlæg fra undertegnede, da jeg er på arbejde og satser på at lave andet end at sidde ved 'puteren' når jeg får fri.

Hér er dagens påklædningsdukke-outfit! Rigtig god fordøjelse!! ;-)

18. okt. 2010

Hjemmegjorte knapper + dagens Dolly-outfit!

Som nævnt forleden har jeg været i gang med at krympe! Og hér taler jeg ikke om garn eller noget tilnærmelsesvis tæt på. Nej - jeg har krympet plast!!
Jeg faldt over Junettes (hende fra "Hverdagsmønstre"!) skønne butik, "Frantic Fiona", på Amio, hvor hun havde lavet forarbejdet til hjemmegjorte knapper i krympeplast, og tænkte straks at dét måtte jeg altså bare lige prøve! Ja ja, jeg ved da godt at det nok ikke kan tage ret lang tid at gøre selv, men engang imellem er det altså bare ok at springe over hvor gærdet er lavest, og jeg var meget taknemmelig for ikke at skulle tænke på den del af projektet første gang (underforstået, hvis det altså gik hen og hittede! - Hvilket det bestemt gjorde!!).

Jeg malede på de store cirkler med huller de rigtige steder med mine yndlingstuscher og helt almindelige farveblyanter, og fik fremtryllet disse - helt vidunderlige unika-knapper. De er efterfølgende lakeret, så de kan holde til lidt af hvert. Jeg aner godtnok ikke hvad jeg skal bruge til, men hvad gør det, bare man har det sjovt!! Hehe!
(Efter krympning bliver knapperne ca. 2 cm. i diameter.)


Så hvis du synes det ser spændende ud, så slå en smut forbi Frantic Fiona, og shop en pakke med DIY knapper, og kast dig ud i det. Skidegod idé hun har fået sig der, hende Junette!! :-)


Dagens dukketøj til farvelade-pålægning har I hér! Rigtig glædelig farvelægning! :-)


Og så lige et lille jublejæææh!! Min fantastiske søster har taget min opfordring alvorligt, og været en snut at farvelægge et par af mine maleark. Dem vil jeg rigtig gerne have lov til at vise jer, i håb om at flere kunne finde på at springe på min 'limpind'! Se lige hvor lækkert hun farvelægger!!






17. okt. 2010

Hæklet jule-guirlande + Dollytøj!

Som lovet vil jeg gerne fremvise mit sidste projekt fra krea-aftenen, som lige var blevet 'syltet' til igår aftes og i morges p.g.a. dårlig planlægning og krudt i røven!!

Jeg har hæklet en pang-rødlig guirlande til ophæng på juletræ, børneværelse eller hvor man nu ellers synes der er plads til den/ brug for den!
Jeg leger med planen om at lave nogle tilsvarende i hhv. blålige og grønlige nuancer. Kunne det være cool??




Og så skal Dolly da have noget mere tøj uden farver, som I kan hygge jer med at klaske rød, grøn, blå, lilla, lyserød, gul & turkis på som I lyster! (red.: tilføj gerne flere og andre fraver end dem jeg har nævnt!!)

Dagens dukketøj har I hér!

16. okt. 2010

IN THE ZONE!!

Hold da op, for en energi jeg har - er godtnok spændt på hvornår det stopper!
Jeg er - hvad jeg kalder - "IN THE ZONE", hvilket i al sin enkelhed betyder at jeg kører på med kreative udfoldelser og praktisk talt ikke kan stoppe igen før jeg, på ét eller andet tidspunkt, klasker sammen!
Min "zone"-tur har varet siden igår aftes til KREA-aften med kollegerne og har kun været afbrudt af et par små (tiltrængte) lure på en 2-3 timer hver.

Jeg er netop nu igang med at bage rugbrød - det har jeg ALTID misundt folk at de havde overskud til! - og nyder stadig duften af de knækbrød jeg bagte med David tidligere på dagen!







Så har jeg brugt formiddag og eftermiddag på at lave 2 forskellige slags adventsgaver, bl.a. dette hér:

Og noget med dét hér:

 Hehe .. ELSKER hemmeligheder!

Igår måtte jeg lave lidt om på mine planer ift. hvad jeg skulle kreere til KREA-aftenen. Jeg havde været (lidt) (små-)distræt da jeg pakkede mit krea-grej, så jeg havde præsteret at glemme både akvarel-maling og hæklenåle (godt klaret, ellers!!), så jeg kunne ikke farvelægge de ting der skulle have farver og hvis det ikke havde været for Helle (tak, søde!) så havde jeg heller ikke kunnet hækle.

Jeg endte med at bruge aftenen på at lave farvestrålende træ-perle-armbånd,


 et pink armbånd til kollega-Tine,


eksperimentere med at lave papirsperler &
                           
at hækle på mit nye jule-pang-projekt, som jeg satser på at få færdigt til fremvisning i morgen (I får lige et lille sneak-peak:)


Idag har jeg forresten også eksperimenteret med at krympe noget med farver ... og så har jeg lakeret lidt også.

... og så kan det godt være at jeg godt kan lide hemmeligheder, men det er sgu svært at lave en interessant blog når man ikke kan vise hvad man har lavet!!

LOVER højt og helligt at jeg viser frem til den store guldmedalje når jeg har fået adventsgaverne delt ud i løbet af december måned, og der kommer måske en lille DIY eller 2 med i købet!


... Og sidst men ikke mindst, så lovede jeg at forsøge at lokke mine dejlige kolleger til at lave nyt tøj til Dolly som I kan farvelægge - 2 sprang på opgaven med krum hals, og hér har I resultatet! 1000 tak til gæstedesignerne Annemarie & Bente N. :-)



Nu er min skønne mand kommet med kage, så den, og søde gæster, venter!
Ha' en MONSTER-lækker weekend!

15. okt. 2010

ØJ, hvor skal jeg være kreativ i aften!! + dagens Dolly-tøj!

Jeg tror NOK LIGE at jeg glæder mig!! I aften skal jeg holde KREA-aften med mine fantastiske kolleger, og det er bare SÅ LÆKKERT!!
Supergodt selskab, KANONLÆX mad, kreative udfoldelser i lange baner og hygge, hygge & atter hygge!
Jeg har ikke været i stand til at begrænse mig mht. til hvad jeg skal lave, så jeg har en STOR taske med fyldt med både akvarelmaling, perler, mit hækletøj, papir, tuscher & farveblyanter. Så må vi se hvad det ender med!


Jeg har en skummel plan om at bede mine kolleger om hver især at designe et sæt tøj til Dolly-monster-dullen! :-D Gad vide hvad de siger til det??


Og a propos Dolly, så har I dagens tøj lige hér!

Rigtig god fornøjelse!

Vender frygteligt tilbage i morgen med billeder af nogle af aftenens kreationer & naturligvis endnu mere kluns til dukken!

14. okt. 2010

NU må jeg altså ud med noget 'jul' + dagens Dolly-tøj!

OK - det måtte jo komme. Da julen er lige om hjørnet kan jeg jo ikke blive ved med at holde alle mine jule-kort (hehe) til kroppen, så derfor vil jeg vise lidt af det julede jeg render rundt og laver.
I år har jeg lavet en modificeret udgave af julehjerterne (i hvid og rød uld) fra Stof & Stil - min udgave er (udover at være en smule mindre - jeg har rettet opskriften lidt til) hæklet i bomuldsgarn i pangfarver, lagt dobbelt.


Jeg ved ikke med jer, men jeg er villig til at tilsidesætte de traditionelle farver for disse glade! Døm selv! Min jul skal i hvert fald have en ordentlig portion PANG!!






... og så må vi jo til det.
Dagens mode-indlæg - nyt tøj til Dolly!

Rigtig god fornøjelse med farvelægningen!

13. okt. 2010

Halloween-special!

Jeg er blevet bidt af en gal tusch-pen som tvinger mig til at bruge store dele af min 'fritid' (hvad var det nu lige det betød??) til at tegne.
Derfor vil jeg - i anledningen af Halloween, som er lige om hjørnet - lave en lille "Leg med farver & bliv glad" (denne gang kombineret med klippe-hygge!) for at fejre denne højtid, som jeg ellers ikke har planer om at gøre det store nummer ud af. Med andre ord - en undskyldning for at tegne og øve mig i at lave PDF'er og links der åbner i et nyt vindue.




Ej, pjat med mig! Jeg har fundet på at lave et påklædningsmonster (hehe), som på trods af at hun er et monster faktisk har en ganske ok tøjsmag (det skal jeg jo sige når jeg selv har designet tøjet ;-) ).


Jeg er ret sikker på at hun er til "farver og striber" så hun fungerer som mine øvrige maleark - klask noget farve på, og hyg jer imens!


I dagens anledning er der både dukken Dolly (!) og lidt tøj, så hun ikke fryser sin døde, sammensyede hud!


"Dolly" + Tøj til Dolly #1 "Male/klippe-ark"


Lover at der kommer mere tøj de næste dage, og har en plan om at lægge min farvelagte version ud, når det bliver Halloween!


Tænkte lige at det kunne være totalt grineren at se hvad I får ud af det, så hvis I har lyst så er I meget velkomne til at sende billeder af jeres "Dolly" til mig på mailen. Og skulle nogle af jer have lyst til at lave mere tøj, så modtages det også med kyshånd!


Er jeg den eneste der går totalt i barndom over at sidde og tegne påklædningsdukker??

12. okt. 2010

Maleark i stride strømme!

Ja, ja - overdrivelse fremmer forståelsen, eller 1-2-mange. Det gode gamle bunke-paradoks!
I hvert fald er det blevet til hele 2 maleark til alle der måtte have lyst til at kaste sig ud i at farvelægge i den gode, gamle malebogs-stil.

Det 1. ark taler nok umiddelbart mest til den tøsede del af læserskaren hvorimod der nok er lidt mere testosteron og macho i det 2. ark. MEN alle kan være med på begge 2.

Maleark #3!

Maleark #4!

Rigtig god fornøjelse, og ha' en brand-lækker dag!

10. okt. 2010

Hjælp til dårlig-dagplejer-hukommelse og nyt maleark!

Søndag er nu snart overstået, men det har heldigvis været en super én af slagsen, fyldt med socialt samvær, børn, og egen-tid ved symaskinen. Hér fik jeg kreeret noget, der skal lette mine hukommelseskvaler på arbejdet. Som dagplejer er det ofte nødvendigt for mig at pakke ungernes skiftetøj og medbringe det når vi skal i legestue/på tur. Jeg er en skovl til at huske hvis tøj der er hvis - særligt fordi mine unger lige nu er 75% drenge i samme størrelse, som iøvrigt også deler tøj-stil!
Derfor har jeg syet disse 5 'gymnastikposer' i ungernes farver; orange, rød, turkis/blå, grøn & en lilla til mine gæstebørn. (Farverne går igen i service, spisehagesmække, garderobeplads, navnebillede og alle andre steder hvor det giver mening!)



Jeg benyttede lejligheden til at lege med vliesofix, og WOW, siger jeg bare! For SILVAN da, hvor er det bare smart! Míne (meget enkle, men alligevel temmeligt prydelige, hvis jeg selv skal sige det) applikationer 'vulkede' slet ikke!! Anbefales klart, hvis man har ønsker om at sy noget stof ovenpå noget andet stof hvis man har et ønske om at det skal se godt ud!!! (Eller hvis man, som undertegnede, bare HADER knappenåle!)
Jeg ville først have applikeret ungerens navne på, men blev enig med mig selv om at det var smartest at lave dem tidløse, da jeg jo (desværre) har udskiftning af børn med jævne mellemrum!


Og, så hyggede jeg mig i går med at lave denne lille tegning, som jeg har valgt skal være maleark #2! Jeg fortsætter ufortrødent med himmellegemer.
Kom endelig gerne med forslag til hvad jeg skal tegne på malearkene - før eller siden skal jeg nok løbe tør for idéer!

Hér har I maleark #2!

God fornøjelse!
Related Posts with Thumbnails