Short-cuts til mine sider:

14. okt. 2010

NU må jeg altså ud med noget 'jul' + dagens Dolly-tøj!

OK - det måtte jo komme. Da julen er lige om hjørnet kan jeg jo ikke blive ved med at holde alle mine jule-kort (hehe) til kroppen, så derfor vil jeg vise lidt af det julede jeg render rundt og laver.
I år har jeg lavet en modificeret udgave af julehjerterne (i hvid og rød uld) fra Stof & Stil - min udgave er (udover at være en smule mindre - jeg har rettet opskriften lidt til) hæklet i bomuldsgarn i pangfarver, lagt dobbelt.


Jeg ved ikke med jer, men jeg er villig til at tilsidesætte de traditionelle farver for disse glade! Døm selv! Min jul skal i hvert fald have en ordentlig portion PANG!!


... og så må vi jo til det.
Dagens mode-indlæg - nyt tøj til Dolly!

Rigtig god fornøjelse med farvelægningen!

7 kommentarer:

 1. KÆFT, hvor er de fede!!!

  SvarSlet
 2. Du tager måske nogle med på marked for mig?? ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg sidder her fuld af forundring over alle dine kreative evner, det vil jo ingen ende tage :) og så sidder jeg lidt og tænker på, hvad du skal have for at designe en applikation til en heste-fleece. Oscar, vores den mindste på - i dag 4 år :) - er begyndt til ridning. Han har sagt at han skal ha' en ridetrøje med en hest, ligesom Clara!!!!! 3-eren kender ikke til be' om eller det kunne jeg godt tænke mig ;o)
  Udvalget af hestebluser/ridebluser til knægte er dog ikke så udpræget...... og så kom jeg til at tænke på dig ;o) Kunne det måske være et projekt? I så fald, hvad vil prisen være for sådan Brilleting special-designet hest???

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 4. Hey Jill!
  Mange tak for de søde ord - jeg kan godt overtales til at forsøge mig med et design til en applikation, men må dog indrømme at jeg ikke er så trænet udi hestetegning.
  Jeg vil blive glad hvis du vil sende mig en mail - så kan vi aftale nærmere.
  jane.agesen@ofir.dk

  Ha' en lækker dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 5. Pretty, every one of them is so pretty!

  SvarSlet
 6. God dag! I love these and I would like to crochet some; do you have a pattern? I have been making them with felt and used the ones I made for Christmas for a Valentine tree. I posted on my blog about them. Thank you for the smiles!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails