Short-cuts til mine sider:

21. okt. 2010

Klippeark med sommerstemning til legeværelset + dagens dolly-mode!

FØJ, da, hvor er det koldt udenfor. Har lige været ude at gå en lang tur med ungerne, og glædede mig over at jeg ikke var for tyndt klædt på & at ungerne sad godt og varmt under dynen (man bliver kun lidt misundelig, ikke??).
Derfor kom jeg i tanker om at jeg for en lille måneds tid siden startede en føljeton (intet mindre) om at gøre sit børne-/legeværelse til et hyggeligere sted, og at jeg jo havde alletiders idé til at lukke sommer og varme indenfor i den kolde tid.
Idéen har jeg lånt fra min søns legestue-lokaler, og går i al sin enkelhed ud på at man klipper en masse farvestrålende sommerfugle i pap, og hænger dem op på vinduet.
For at gøre det endnu lettere for dig, søde læser, har jeg lavet et klippeark med forslag til hvordan disse sommerfugle kan se ud. De er tegnet i fri hånd udfra hvad jeg husker fra legestue-lokalet, så jeg har tilladt mig at tage æren for dem.

I mit vindue har jeg lavet dem i klare regnbue-farver, men man kan naturligvis også klippe dem ud i mønstret papir, hvis man er til det.


Sommerfuglene har så fået en sort krop, men den kan udelades, hvis man synes - det er efter min mening pænest uden, hvis de er mønstrede.
På mit vindue er de klistret op med et lille stykke dobbeltklæbende tape, men man kan også bruge lærer-tyggegummi/klæbemasse. Begge dele er lige svære at få af ;-)


Klippearket med sommerfugle har I hér! Rigtig god fornøjelse!


Og Dagens Dolly-fashion-indslag er hér! Lige så god fornøjelse med det!

4 kommentarer:

 1. pssst.. jeg ved hvem der har lavet sommerfuglene i legestuen i virkeligheden..

  SvarSlet
 2. :-D Når du skriver sådan, så gætter jeg på at det er din (superkreative) mor og mine sønners semi-dagplejer!! Var ikke helt sikker, men tænkte det nok. Hun har jo pyntet op med lidt af hvert deroppe!
  Og tak fordi du lige sagde pssst - så kunne jeg jo også lige finde frem til din blog, som jeg glæder mig til at følge med i! :-)
  Ha' en lækker dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. He he.. ja, det er rigtig nok hende, hun får mange ideer:-) Efter jeg selv har fået barn, er det susme også smittet af på mig, jeg har så mange ideer i mit hoved som bare venter på at få gjort til virkelighed, og blive vist frem på bloggen
  ... Hav en dejlig dag med ungerne..

  SvarSlet
 4. Hej, jeg har lånt dit klippeark, og selv lavet en sommerfuglesværm, jeg har tilladt mig at linke til din blog.. KH Maria http://husmorlogik.blogspot.dk/2013/03/sommerfuglesvrm-pa-brnevrelset.html

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails