Short-cuts til mine sider:

13. okt. 2010

Halloween-special!

Jeg er blevet bidt af en gal tusch-pen som tvinger mig til at bruge store dele af min 'fritid' (hvad var det nu lige det betød??) til at tegne.
Derfor vil jeg - i anledningen af Halloween, som er lige om hjørnet - lave en lille "Leg med farver & bliv glad" (denne gang kombineret med klippe-hygge!) for at fejre denne højtid, som jeg ellers ikke har planer om at gøre det store nummer ud af. Med andre ord - en undskyldning for at tegne og øve mig i at lave PDF'er og links der åbner i et nyt vindue.
Ej, pjat med mig! Jeg har fundet på at lave et påklædningsmonster (hehe), som på trods af at hun er et monster faktisk har en ganske ok tøjsmag (det skal jeg jo sige når jeg selv har designet tøjet ;-) ).


Jeg er ret sikker på at hun er til "farver og striber" så hun fungerer som mine øvrige maleark - klask noget farve på, og hyg jer imens!


I dagens anledning er der både dukken Dolly (!) og lidt tøj, så hun ikke fryser sin døde, sammensyede hud!


"Dolly" + Tøj til Dolly #1 "Male/klippe-ark"


Lover at der kommer mere tøj de næste dage, og har en plan om at lægge min farvelagte version ud, når det bliver Halloween!


Tænkte lige at det kunne være totalt grineren at se hvad I får ud af det, så hvis I har lyst så er I meget velkomne til at sende billeder af jeres "Dolly" til mig på mailen. Og skulle nogle af jer have lyst til at lave mere tøj, så modtages det også med kyshånd!


Er jeg den eneste der går totalt i barndom over at sidde og tegne påklædningsdukker??

1 kommentar:

  1. Jeg elskede påklædningsdukker som barn! Jeg tegnede faktisk også nogle selv....bl.a. en havfrue dukke, som jeg legege ret meget med, kan jeg huske. Så i min verden er der bestemt ikke noget galt med at gå i barndom (hvis det er det der er)....ku' være, at jeg selv kaster mig over projektet ;o)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails